Ötvös Tibor

Két Gothic játék készül

Azt hiszem ilyesmire se nagyon volt még eddig példa. A Spellbound által készített, JoWood égisze alatt majd egyszer megjelenő Gothic negyedik része ugyanis két verzióban jelenik majd meg.

A kiadó végzett egy kis kutatást, melyből kiderült, hogy az amerikaiak jobban szeretik a kissé színesebb játékokat, míg az európaiak a sötétebb tónusokért vannak oda. Így fordulhatott elő az a helyzet, miszerint Európa egy Gothic 4: Arcania címet viselő, az előző részek komor hangulatát továbbvivő játékkal nyomulhatnak majd, míg Amerikában egy színesebb, élénkebb képi világú játékkal tolhatják a fanatikusok.

Klikk ide! Klikk ide!

Odaát Arcania: A Gothic Tale címet viseli a negyedik rész. A pletykák szerint nem csak grafikai, hanem játékbeli különbségek is lesznek a két változat között, de hogy pontosan mik is ezek, azt még senki nem árulta el. Mindenesetre a játékosok örülhetnek, hiszen ha valóban lesz diferencia a két progi között, akkor dupla-Gothic élvezet vár majd rájuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SG #11
    "huszadrangú magyar" gyerek, mint egy "elsőosztályú amerikai"

    Kedves csaba42 !

    Önnek súlyos identitásproblémái vannak, még akkor is, ha a két jelzőt idézőjelbe tette :)

    Kérem sürgőssen keresse fel kezeleőorvosát, vagy gyógyszerészét !
  • Molnibalage #10
    A Gothic szó nem utal semmilywen módon erre a korra. Ezt választották és passz.
  • Balumann #9
    Hát én képek alapján nem nagyon tudok gótikus művészeti stílust felfedezni :D
  • Csaba42 #8
    És szerinted jobban érdekli őket egy "huszadrangú magyar" gyerek, mint egy "elsőosztályú amerikai"??? Naná, hogy nem! Amúgy meg az egy dolog, hogy nem veszed meg azt a terméket, de ha egyszer valami miatt kedved támadna külföldről rendelni, akkor lehet, hogy csak a sutább verziót találod meg, a'la GTA:SA. (Vagy eleve csak azt készítik el, mondván, minek dolgozzanak többet.) Na, ez itt a baj. :(
  • Molnibalage #7
    Kell a francnak a buta amerikaiaknak készített verzió.
  • Fbn Lx #6
    az EUs lesz az igazi. Kár, hogy annál nem lesz annyi seeder :D
    Najó, megvesszük.
  • Csaba42 #5
    Aki meg fan, az begyűjti mindet, ezzel is táptalajt adva az ilyen ötletek elburjánzásának. :(
  • Molnibalage #4
    Az amcsi verzió a sok béne sötét embernek készül. Nyíl muatja, hogy küldetés teljesítéséhez merre kell menni stb.

    "míg az európaiak a sötétebb tónusokért vannak oda. Így fordulhatott elő az a helyzet, miszerint Európa egy Gothic 4: Arcania címet viselő, az előző részek komor hangulatát továbbvivő játékkal nyomulhatnak majd, míg"

    A cikkíró szerintem soha nem látta egyik részt sem. Nem kifejezetten sötét tónusok domináltak a leggtöbb helyen és elég kevés helyen volt komor hangulata. Sebaj...
  • galocza #3
    hacsak a "gothic" szó nem az építészeti stílusra utal (márpedig szerintem nem), az amerikai verziónál a cím értelmét veszti.
    amúgy filmeknél is haragszom, ha x változat jelenik meg, eredeti, vágatlan, rendezői stb, stb... szomorú, hogy játékoknál is kezd divatba jönni.
  • A1274815 #2
    Én mindketővel akarok majd játszani. Nekem a sötét komor DOOM3 is bejött, meg az élénk FarCry/CrySis is.