30
HAZE
-
zkon #30 PS3 játékok:
HAZE bontatlan 8e
MGS4 bontatlan 12e
[email protected] -
#29 Hazeben igaz lehet offline 2en gémelni?vagy esetleg ki ajánlana valami más fpst amiben lehet min 2en offlineben játszani?
előre is thx -
konzz #28 PS3 Haze (bontatlan, fóliás) már csak 1 darab.
Utolsó ár 11500 Ft.
PS3 hordtáska 7990 Ft (új)
[email protected] -
konzz #27 Új, bontatlan játékok:
HAZE (PS3) 12500 Ft
Dark Sector (PS3) 10000 Ft
Érdeklődni email: [email protected] vagy privátban.
Postázom is kérésre. -
#26 De én megvettem már tegnap . nyomtam vele 2-3 órát , ps3 topicban írtam is egy pár sort -
#25 Na, hivatalosan is megjelent, senki se nyomja? -
#24 jah arcade nemde? nuku HDD -
#23 Nekem holnap lesz meg , este fogom kirpbálni . majd írok valami . Egyébként 23 a hivatalos dátum EUban . -
#22 xbox 50 ropi, 3 év garival... -
n3whous3 #21 GTA4-et venném csak meg, azt is akkor, ha lenne konzolom... :(
Na én mék is innen, mit is keresek itt :DD -
#20 jenna haze -
#19 nem. -
Skyline #18 Nem,de a videk alapján nem sokmindenről maradunk le,egy erős közepes game... -
#17 Ez boxra nem jön? -
#16 naugye
vki megveszi? -
n3whous3 #15 vagyis nem feltétlenül. -
n3whous3 #14 Játékosok fórum nem egyenlő azzal, hogy PC-s játék. -
#13 konzolos anyag még mindig, szóval? -
n3whous3 #12 vótmá? -
#11 annyira élvezem, hogy mindenki (én is) a pontokat figyeli, a helyett, hogy játszanánk vele és jól éreznénk magunkat, 8 óra körül van normalon a single + coop + multi + esetleg letölthető multi mapok + trophy system-ről is írhatnának... -
amdrula #10 Giantbomb: 2/5 , tényleg csalódás lehet a dolog, ha ennyien ilyen rossz véleménnyelo vannak. (mondjuk amióta nem multiplatform, engem nagyon nem izgat :P)
Olyan LAIR feelingje van adolognak... -
amdrula #9 IGN 4.5-öt, Gamespot 6-ot adott rá... Kíváncsi vagyok másoktól mit kap... -
#8 Ők csinálták a ost-t.
És annyira tetszett nekik, hogy rendesen a nevüket adták hozzá (külön haze kislemez meg minden) -
#7 KoRn-nak mi koze ehhez? :DD -
#6 ha lenne PS3-am, már csak a KoRn miatt is megvenném :) -
#5 Hangulatos HAZE videók! -
#4 A Haze a közeli jövőben, a 2040-es évek végén játszódik, egy nagy háború alatt. Az ENSZ és a NATO sem létezik, így a kormányoknak magáncégeket kell felbérelni katonai műveletekre. Mi Jake Carpenter őrmester bőrébe bújunk, aki a Mantel Global cégnek dolgozik. Ez a vállalat fejlesztette ki a Nova-Keto-Thyrazinet is, röviden a NECTAR-t, melynek a segítségével a katonák okosabban és keményebben harcolnak. Ahogy haladunk a játékban, úgy derül majd ki, hogy valami nincs rendben ezzel a céggel. Három napon át irányíthatjuk Jacket, mialatt egy gerilla csoport, "Az Ígérő Kéz" ellen harcol, melynek vezére Gabriel "Bőrruhás" Merino, aki társai lenyúzott bőrét viseli. -
#3 esetleg netán többet is:) -
#2 meg tőled képek infó mint ahogy szokás a topicnyitásnál... -
konzz #1 Ma jelent meg a játék, ha megvan valakinek jöhetnek a tapasztalatok.