84
LittleBigPlanet
-
col75 #84 Hali!
Aki kedvencnek jelöl engem és a pályáimat, azt visszajelölöm.
Előre is köszönöm!
PSN ID: columbo344 -
Akey #83 -
#82 Nem nyomjatok veletlenul neten keresztul es vki bekapcsolodik mindig? -
Attis55 #81 Sziasztok!
Nagy problémám van... Elkezdtük a játékot ketten, de valamiért mindig 3(!) sackboy jelenik meg!!!!!!!! 2 kontroller van bekapcsolva, azt a harmadikat nem is tudjuk irányítani!!! és már a második pályán sem tudok továbbjutni, mert ahhoz mind3 sackboynak oda kell állni valahova... :( A manage players át van húzva...
Kérlek segítsetek!!! -
#80 Ha hozni fogja a nagygépes verzió szintjét akkor nincs kétség efelől!;) -
#79 Megrendeltem PSP-re, holnap itt van. néztem vidiket eddig ISTEN KIRÁLY!!! -
#78 LBP elado, bontatlan 8490 FT!! -
#77 Hi all!
Pályatervező versenyt hirdetünk a littlebigplanet.hu-n mind a pálya tervezők mind a szavazók egy egy ps3-as programot és egy egyegyedi kitűzőt nyerhetnek.
további részletek a http://littlebigplanet.hu oldalon -
#76 Bocsanat azaz ruhakat, mert itthon meg ugye nincs store, de ami kesik nem mulik remeljuk! -
#75 Usa-hoz tudsz venni kiegeszitoket( karaktert)! -
AdamT #74 bocsi ha nagyon hülye kérdés de mi a különbség az EU-s és US változat közt? -
#73 Kinntrol most arany arbol jonne ki! :( -
Scofield #72 Valaki tud szerezni usa és bontatlan kiadású LBP-t? -
#71 LBP EUS, bontatlan 8990 FT! -
#70 gyertek fel a littlebigplanet.hu oldalra és regeljetek a fórumon, vagy chateljetek
-
#69 Nekem van! -
#68 jatekaim.hu-n elég sok eladó van... -
qper #67 VAlakinek nincs egy eladó LBP példánya? -
#66 Kijött az 1.09-es patch:
* Profil mentés hibaüzenet nem jelent meg, amikor a játékos profilja tele volt
* Tárgy 'capture' hiba: a kapcsolók csatlakozása törlődött, amikor a tárgyat megragadták
* Profil betöltési hiba: amikor a felhasználót kidobta a játék az XMB-be egy a profiljában nem regisztrált textúra miatt, ami a podjában megjelent
* A chat ablakban lévő szövegek nem jelentek meg
* Moderáció okozta lassú visszatekerés
* Mentés file korrupció, ami a játékot is lefagyasztotta, ha egy tárgyat egy emitter -be akartunk rakni bármelyik pályán
info:http://littlebigplanet.hu -
xfanzine #65 Elindult a hírezés is most már a http://littlebigplanet.hu oldalon! -
#64 na szuper,holnap meglesem -
#63 Store-ra raktak fel új kosztümöket ma és van köztük egy ingyenes is! -
xfanzine #62 Mégy egszer a kattintható link:
LittleBigPlanet magyar fórum -
xfanzine #61 Elindult egy fórum a hazai LittleBigPlanet rajongóinak, hírekkel, versenykiírásokkal, végigjátszásokkal, link:
http://littlebigplanet.hu/forum/index.php -
#60 EggHunter a pálya neve, a nickem: marcogi ha fel akarsz venni
még dolgozom egy nagyobb projekten, meg egy kissebb urabugrálóson -
#59 Ha sikerült megnézésre méltó pályát csinálnod írd be, mert megnézném. -
#58 kiskönyvét megnéztem és abban van magyar segédlet az építéshez. vannak csavarok amikkel lehet rögzíteni objektumokat. meg zsinegre is lehet tenni dolgokat. lehet azokra kell rakni a gömböket, hogy ne essenek le. mintha az alap pályákon is úgy lenne, hogy egy zsinegen lóg pár gömb amik egymáshoz vannak ragasztva? -
#57 na két problémára keresem a választ:
- a kömbök amit a levegőben pozicionálok, oda is ragasztom miért nem maradnak ott ha elindu a játék?
- több szintet cinálok, ragasztom de ha felugrok rá lepottyan az egész cucc..miért??? -
#56 ezt nem hiszem el nem marad ott a cucc akár hogyan nyomogatok -
#55 hosszan nyomod az x-et? vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem, de ebben nem vagyok biztos. :) -
#54 ogyan tudom levegőbe tartani a cuccokat h odateszem és meg is álljon?? -
#53 Ahol a template pályákat. Szerintem az a legfelső. -
#52 szűz pályát hol lehet vlasztani?? -
#51 ja azt nem mondta senki h előbb meg kell nézni ééés utána megcsinálni nem közben.... -
#50 hát csináld meg azt a tutorialt és akkor folytatja. az első feladat piramis alakzatba építeni a figurákat. (de ha a videót megnézed elmond mindent) -
#49 ugyan azt a tutorialt hozza be mindig craet modban :((( nem tudok semmit csnálni, mit kell kiválasztani??? -
#48 nemtom csak olvastam, hogy mások azon szenvednek :D
nekem elsőre megvolt ace-re -
#47 bunker is, miért mi abban a nehéz? -
#46 akkor biztos, hogy tudsz mindent használni csak a tutorialokat kell végignyomni, mert addig nem enged semmit szerkeszteni.
Bunker is 100%? -
#45 egy pályán nincs meg egy cuccos amugy minden 100%-osan megvan, halál nélkül stb