84
LittleBigPlanet
-
#44 a story módban eljutottál valameddig? elengedhetetlen hozzá, mert az ott gyűjtött cuccokat tudod pályaszerkesztésnél használni.
amúgy van pályaépítés közben tutorial szóval ott mindent megtanít. -
#43 hogyan lehet pályát szerekeszteni?? mert nekem csak matricákat enged rakni, saját páyát, mechanizmust stb..nem engedi -
#42 Van 2db EUS LBP elado,ha vkit erdekel privi! Bontatlan folias! -
#41 srácok no offense de ne off-oljatok,a planetről kellene itt diskurálni -
#40 ok, először szerintem demókat próbálgatok, nem akarok fejest ugrani az ismeretlenbe :) -
#39 Ird le priviben mi erdekel! :) -
#38 LBP pont az az egy játék, amelyik megvan, de a többi érdekelhet. :) -
#37 Lesz meg LBP a heten vagy jovo heten! REsi2 stb.. -
#36 http://www.youtube.com/user/cjjiggy
na ehhez mit szóltok?:D mario powa! -
#35 ez valami kivételes cucc, vagy szoktak lenni rendszeresen játékaid a bulti ár alatt? a 16-17-18k-s árak szóba se jönnek nálam. -
#34 kratos,nariko,vagy sephiroth codja nincs vknek elfekvőben?
ha jól tudom a játékban nem lehet előhozni őket... -
#33 hát a metal pack miatt nekem is megkéne oldanom az uk store vásárlást,remélem találok olyan kártyát amit elfogadnak -
#32 Ez van sajnos, usa-t nem nagyon kapni! :( -
#31 jah énis de csak majd holnap -
#30 ha usa lenne,már ugranék is rá:) -
#29 jaja metal gear pack az must have -
#28 LBP elado EUS, bontatlan! 9900 ft! -
#27 ma vettem meg, hamarosan ki tudom majd próbálni :) -
#26 mi van senki nem tolja?
nálam abszolut winner,ez meg hab a tortán:
metal gear pack
kötelező vétel! -
#25 mintha olyan nehezek lennének a pályák :D -
#24 Találtam egy YouTube oldalt ahol a pályakhoz van segitség video:
VIdeo -
#23 áá ha az utolsó pályát megcsináljátok életvesztés nélkül kaptok egy sárga fejű lila testü papír skint XD
amugy szemétség a fősztori összes küldetését megcsináltam életvesztés nélkül de h meglegyen a trophy is még a chalangeket is megkell ászra csinálni.... -
#22 nem tudom még, hogy melyik van benne gyárilag, nem néztem még utána. amúgy ja, nagyon jó hangulata van, szép és kreatív cucc ^^ -
Sasuke119 #21 Mert nincs alapból a Sephriot/Snake skin? Csak mert a GoW a kedvenc játékom amivel valaha játszottam és azért sajnálnám ha nem birnák Kratossal zúzni. Szóval nagyon izgalmas? Én is most akarok venni egy Ps3-at. -
#20 én a Sephiroth skint várom, amit az előző hsz-emben linkeltem, de nem jártam még utána, hogy külön vehető vagy gyárilag benne van valahol elrejtve...
amúgy igen jóféle a játék, bár ezzel szerintem nem mondok sok újdonságot. amit nem tudtam, hogy a sixaxis-szel folyamatosan forgathatod a fejed vagy a tested, L2, R2-vel + az analóg karokkal meg a két kart. nagyon durva :) ps eye kompatibilitás olyan szinten, hogy sétálsz akárhol, és pl. rárakod a fára a saját arcképed játék közben (vagy amit akarsz). minden pályán rengeteg felszedhető cucc (átlag 30-40), amit elsősorban különféle dekorálásra használhatsz.
az alkotó rész meg aztán a legkomolyabb, tényleg szinte bármit megalkothatsz különféle anyagokból.
még csak egy pár órát toltam, de nem csalódtam ^^ -
Sasuke119 #19 Valaki meg tudná mondani hogy igaz ez a hír? :
A God of War-os skin/Kratos/ csak az előrendelőknek van? Vagy alapból benne van a játékba? Most akarok ps3-at venni és ez erősen befolyásolná a döntésemet. -
#18 megtörtént ^^
este erős tesztelésbe fogok asszem :)
ja és ezen behaltam:
http://www.gametrailers.com/player/41411.html -
#17 Jogos csak jelenne mar meg! -
mortalus #16 Már előrendeltem a játékot, hát mit is mondjak....
Egyszerűen briliáns lesz, ha megjelenik. Ennyire összetett és jól kidolgozott játékot nem sokat láttunk eddig. Megnéztem az összes videót, elolvastam minden cikket róla és nagyszerű. Nem lehet belőle elég sokat mutatni, mert a felhasználók csinálják a pályákat és gyakorlatilag MINDEN-t meg lehet csinálni amit akarsz, a fejlesztők maguk mondták ,hogy még ők sem tudják mit tud ez az engine. Nagyot fog ütni az biztos -
Papesz #15 Ezt honnan veszed? -
#14 itt egy angol nyelvű leírás (sajnos az angol nem az én asztalom) -
Rena11 #13 na jó ezt láttam a videókba de most komolyan :D
-
#12 Jol szorakozz vele ,elindulsz balrol ,majd tartasz jobbra a mapon! :)) -
Rena11 #11 ennek a játéknak mi lesz a lényege? -
#10 dettó :D -
#9 Zene a legsulyosabb benne ,THE BEST!! :))) -
#8 Szerintem annál 1000* jobb. -
#7 pedig de :) -
timantes #6 sajnos Magyarországon nem sokan fognak ezzel játszani... -
#5 így nem jobb?