Személyre szabott mobil reklámok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem a bankom szokott zargatni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ez spam, csak mobilra <#levele>#levele>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Hat nem tudom undorító már amit muvelnek... egy mobil azért elég személyes tárgy szerintem... azonnal mondom vissza az elofizut, amint megjelenik rajta az elso reklámsms... hát nehogymár b+...
..::IBM X32::..
itton rég van a mobilpont ami smst küld ráadásul nevünkön szólit stb, mert ugye regisztráció alapján küldi, és virtuális számlánkra gyülik a pénz ( igaz akor lenne értelme a heti több sms-t küldenének és nem csak havonta elvétve 1-et😄)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Felejtsenek már el minket. Utálom a reklámokat. Rühelem, hogy egy q??a filmet nem lehet végig nézni a TV-ben..... <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Jó lehetett, mikor az ember minden nap busszal járt...