Csaba42#5
Erre mondják azt, hogy az informatikai biztonságban az ember a leggyengébb láncszem. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen könnyen becsaphatóak egyesek! "Az XY Bank csődbe megy, ha nem utalsz át zvhgj Ft-ot erre-és-erre a számlára!"
L3zl13#4
Ott az összefüggés, hogy a legtöbb ember hülye, és ugyanazt a jelszót (nevezetesen a kiskutyája, vagy a gyereke nevét) használja mindenhol.
nem ertem... mondjuk megszerzi ide, erre a forumra a jelszomat, valahogy?!?!?! K, legyen (bar erosen ketlem, ugyanis eltartana neki egy ideig, egy ovadas haverom, bece neve, hibasan betuzott valtozata, visszafele....)
Ebbol meg lesz az email cimem.... HAHAHA es?
Minden forum szeru dologhoz ugyan azt a szar email cimet hanszalom, banki, kredit kartyahoza, ebay, paypal pedig egy tok masikat.
Hol az osszefugges?
Csaba42#2
Nekem feltörhetik a jelszavam, minden tranzakcióhoz küldenek a telómra egy 6 jegyű azonosító kódot, amit meg kell adni. Mire az 0-1 milka lehetséges variációt kipróbálják (még jobb nettel is minimum 0.5-1 sec, mire a bank válasza megérkezik), már rég töröltetem a bankkal a tranzakciót, és jelszót cseréltetek. :)