2319
-
Apocalipto #1479 Eh.. -
Apocalipto #1478 Egyik ismim felrakta a BOINC programot, ami már a CUDA segítségével kihasználná az Nvidia kártyáját is, de a progi csak 111 gflopot ír számítási teljesítménynek, pedig elvileg 933 Gflop lenne. Vmi ötlet?
Am GTX 280-a van. -
#1477 de még mindig nem értem mi olyan rohadt különös azon az msi-n, meg honnan tudod hogy menyire halk az általam linkeltekhez képest -
#1476 hát több közük van hozzá mint amikkel te hasonlítgattad... -
#1475 Nemtudom mi van veled, halucinálsz esetleg, köze nincs ezeknek a hűtőknek a GTX en lévőhöz..2 venti van rajta azt ennyi a hasonlóság. -
#1474 "NV mint gyűjtőnév...Leszarom melyik a gyártó..De nv."
szal ha én a trabantomba beleteszek egy kurvajó motort meg kicsit kicsinosítom, akkor az összes trabant kurvajó kocsi lesz? ugyanmár, ez egy hülye érv... -
#1473 meg is találtam a delikvenst -.-"
LINK
sőt már 4890-re is van ilyesmi TESS, szal nem olyan forradalmi az msi megoldása, és nemis tudom melyik gyártónak kéne tanulnia a másiktól :/ -
#1472 megint szövegértelmezési problémáitok vannak:]
NV mint gyűjtőnév...Leszarom melyik a gyártó..De nv. -
#1471 nem csak shappire gyárt radeont -
#1470 mert nVidiának kurva sok köze van az MSI egyedi hűtőjéhez fail -
#1469 Nah, pont ez az, hogy semelyiken nincs ilyen hűtés. -
#1468 azokon nem is ilyen hűtés van, aztsem tudod miről beszélek de szar -
#1467 4870 vaporx,dual slot, ezek mind 1 nagy rakás szar:S
Talán még a toxic is ide sorolható...Bár, az még rosszabb. -
#1466 hmm, látomte akk tudod melyikröl van szó
melyik is az a kari? -
#1465 Lehet, hogy van hasonló hűtés, csak nemsokat ér: D
Rohadt hangos, és alig hűt-.-" -
#1464 atin már jóideje van hasonló hűtés (nemtom melyiken de hd topikba biztos megmondják neked), az nv-nek meg semmi köze ahoz hogy msi milyen hűtést aggatott a kártyájára -.-" -
#1463 Mert?
Nah, ati elkezdhet nagyon gyorsan hűtés gyártást tanulni az nv től:] -
strebacom #1462 Vétkeztem atyám oldj fel egy kis bikavérrel... -
scarabeus86 #1461 A HD 4830 37800 Ft volt, a GTS 250 meg 39990 ugyanabban a boltban, nincs olyan nagy különbség az árban. Az meg tuti h nem a táp baja, hogy míg ati alatt túl volt terhelne, "ciripelt", nvidia alatt hiába van meghajtva, semmi hangja a tápomnak. Tudom, hogy a gts 250 magasabb kategóriájú kártya, mint a hd 4830, de szerintem árban jobban megéri a pénzét a GTS.
A SmartDoctor nevű programot mind a két kártyához adták; atinál nem vette le az órajeleket cs manuálisan, és a ventilátor forgását sem tudtam szabályozni, ki sem írta h mennyi a fordulatszáma, a gts 250-nél automatikusan leveszi az órajeleket, és a ventilátort is tudom szabályozni ahogy csak akarom (igaz, automatára van állítva). -
Abu85 #1460 Az erősebb. 1 GB-os és HD 4870. -
sweet11 #1459 EZ akkor erősebb mint amit KINÉZTEM? -
#1458 sapphire toxic, vapor-x ilyesmiket nézegess :) -
sweet11 #1457 Tudnál esetleg adni linket hogy mien kártyára is gondoltál?
(néztem 4870-et de kicsit sok fajta van ) -
#1456 pff lol. Nézd már meg kivel vitatkozol. Abu85 a szakértő, amit ő mond az úgy is van. -
Abu85 #1455 Hogy ne lenne gyorsabb? Nézzél utána. Maximum azoknak nem gyorsabb akik zöld szemüveggel élnek. -
#1454 nem gyorsabb -
Abu85 #1453 Vegyél olcsóbb kártyát. A Radeon HD 4870 1 GB-os pár ezressel olcsóbb, és gyorsabb is (nem mellesleg támogatja az AA-t is Deferred Rendering mellett). A felszabadult pénz meg ott a tápra. Ilyen egyszerű. -
sweet11 #1452 Hát mégse jött össze annyi pénz mint amennyit gondoltam
szóval szerintetek meik a legolcsóbb táp ami tutira elbírja a múltkor leírt konfigot? -
Ari18 #1451 Nincsen semmi gond a passzív pfc-vel sem. -
Ari18 #1450 A passzív változat nem használ vezérlést és egy vasmaggal korrigálja az áramhullámot. Ennek megfelelően kisebb a meghibásodási esély, képes kváziszinusz jelet is feldolgozni és talán egy nagyon picit stabilabbá teszi a tápot az aktívval szemben. Hátránya, hogy fix bemeneti feszültségen működnek, ez lehet 115V, 230V illetve lehetséges mindkettő támogatása, de ehhez a tápok kapnak a hátlapon egy 115V/230V-os kapcsolót, hogy a használt hálózathoz igazíthassuk (megjegyzem nehogy átkapcsolja valaki 115V-ra, mert kis hazánkban ennek nem lesz jó vége). -
#1449 ja rohadt jó, és nem is drága annyira :O
aktív pfc jobb mint passzív jobb hatásfokban meg asszem kevésbé melegszik -
Ari18 #1448 Na ebben kiegyezhetünk. Ez már nagyon jó -
Ari18 #1447 És? nincsen hátránya! -
#1446 vagy jókis moduláris táp 13-ért -
#1445 gaga aktív pfc-vel van saga meg passzív
-
Ari18 #1444 Vittem is vissza másnap és cseréltettem ki. -
#1443 az aktív pfc miatt jobb
am biztos itt akarsz vásárolni?
ITT csak 9 k a superb -
Ari18 #1442 Szerintem meg ne nagyon ajánlgasd az a gigabyt-ot, olyan rövid kábelek vannak hozzá. Viszont a Saga-nak hosszúak. Amúgy ugyan az. -
sweet11 #1441 gigabyte drágább 1 ezressel de ha azt mondod h jobb az akkor 1 ezressel többet simán rászánok -
#1440 inkább gigabyte superb 460, az olcsóbb (asszem) és aktív pfc-vel van, vagy valami 400-as fsp aktív pfc-vel