2319
-
#1759 milyen hotfix? :D
Az jó dolog, hogy hiába állítom maxra az árnyékot, ugyanúgy néz ki mint mediumon? :D -
rumkola #1758 külső progival még szebb a dolog :)
-
rumkola #1757 nem letilt, hanem különböző profilok vannak benne létrehozva különböző alkalmazásokhoz amit kedved szerint módosíthatsz vagy akár le is tilthatsz
szerintem ez jobb dolog mint a hotfixre várás
-
#1756 ja, hogy az tök normális, hogy a driver alapból letilt dolgokat? Nehogymár ők döntsék el hogy milyen beállításokon játszik valaki. Az emberek nagy része nem állítgatotott semmit driverbe. vagy fogalma nem volt hogy mi ez az opcio, gondolom nem volt oda írva hogy butítja a grafikát. De amúgy nem kell olyan régra visszameni, far cry 2-ben is sokkal kevesebb füstöt renderelt az NV :)
Volt erről összehasonlító kép, hogy ha betöltött a faszi egy mentett állást atival baszottnagy felhő, nv-vel tiszta ég :D
És kitudja a mostani játékokban mi van -
rumkola #1755 nv driverben kellett ezeket átállítani, persze aki nem értett hozzá az csalást kiabált és így 8-10 évvel később is szajkózza tovább :P -
#1754 Összefoglaló az eddig kiszivárgott képekből és teszteredményekből -
#1753 igen szebb kép, volt egy csomó kép hl2-ből, és a föld textúrák élesebbek voltak atinál, vagy az élsimítás, és persze árnyékok (nfs ps-ben nem lehetett maxra állítani árnyékot nv-nél, mert úgy is mediumnak nézett ki kb)
-
#1752 sokkal szebb kép? tesztekben textúrahibákat láttam ezerrel Atinál abban az időben :) bár az már lehet, hogy a 3mas széria volt... -
#1751 hája, de 2000-es sorozat nem is volt sikeres (bár akkor nagyon mentek az nv drivercsalások, és ati val sokkal szebb volt a kép, több játékban is), akkor még gondban volt azért ati, inkább a HD3000-el kezdtek kimászni a gödörből, majd HD4000-el már kint is volt :) -
rumkola #1750 akkor ő még napközibe járt, arra nem emlékszik :) -
#1749 Ennyire ne verd a nyálad:]
2900xt több mint fél évvel az nv utánn jelent meg. -
#1748 Inno 3D és Palit dobozképek! -
#1747 Zotac planning GeForce GTX 480 AMP! version
"The focus is on factory overclocked cards and according to the company it will not be charging any ridiculous amounts for the AMP! Editions. If the card is 15% faster than the reference the price will reflect that."
-
SzocsA #1746 Az nVIDIA ígérete szerint április elején Magyarországra is „elhozzák” a kiállítótermet, akkor már tudunk képeket és videót is mutatni. Addig kénytelenek leszünk beérni Igor egyik mondatával: ez a kártya a jelenlegi legerősebb ember alkotta egymagos VGA.
akkor már késő lesz! -
#1745 Jó lesz ez:] -
#1744 A Galaxynál már készen állnak a GTX400-asok -
#1743 nVIDIA Fermi - a GTX 480 létezik és működik -
#1742 Dobozképek
Sok sok hibával Ezek nagyon elkúrtak valamit :D
-
#1741 -
Celebrau #1740 Üdv!
Szüleim gépében meghalt a VGA kártya. Egyik monitor sem kapott jelet (van kettő, gy lehet cserélgetni). Elvitték egy ismerős "szaki"-hoz, aki egy hét alatt kisütötte, hogy tényleg a VGA kártyával van a baj. Ő belerakta a sajátját, azzal rendben volt.
ASUS A8N-E az alaplap. Apám volt boltban és ajánlottak neki egy Gigabyte nVidia Geforce 210-et, amit meg is vett. Öcsém nemrég vett egy XBox-ot, azon játszik, szóval már nem kell nagy teljesítmény a gépbe.
Viszont apám azt mondta, hogy hiába rakta bele, ugyanaz a helyzet: monitoron semmi. VGA ventilátor pörög, szóval áramot kap.
Ennyit tudok a helyzetről, holnap megyek és megnézem közelebbről.
A kérdések:
- Lehet e kompatibilitási probléma az alaplap és a VGA kártya között? Lévén a kettő között eltelt három év.
- Tudtommal nem kell semmi extra, bedugom a helyére, rá a kábel és kéne jönnie a képnek. Vagy kihagyok valamit? (Régen volt, amikor én utoljára dugdostam kártyákat alaplapra, hátha fejlődött a technika... :D)
- Hibás a kártya? Bár erre nem tudom mi alapján tudnátok így fórumon biztos választ adni. :D
Köszönöm a segítséget! -
Abu85 #1739 300 wattos Max TDP limittel eléggé nehezen valósítható meg. -
#1738 Voltak pletykák róla,de ezt csak az nvidia tudja. -
SzocsA #1737 GeForce GTX 470 és 480 március 26-án
lesz két chipes megoldás a fermiből? mert mondtak olyat hogy túl nagy és sokat fogyasztana!
-
#1736 Lehet, hogy kettőt fizetsz 3at kapsz akció lesz :D -
#1735 Itt meg csak 300 dollárnak írják a kisebbiket!
Remélem hamar letisztázódik most mennyi is lesz/mit is tud valójában.
Cebiten remélem kiderül végre! -
#1734 480 kb 175 ezer lesz.Max akkor lenne értelme ha verni a 5970-et amit kétlek hogy meg se közelíti!
Hát igen nvidiat már nem érdekli a játékos piac :( -
#1733 plusz ehhez számold hozzá hogy magyarba az ajánlott árat 1-1-be váltják eurora -
#1732 Csúnya bukta lesz ez
XFX Geforce GTX 470 1GB GDDR5 $499.99
XFX Geforce GTX 480 2GB GDDR5 $679.99
Atinak tulajdonképpen már eleve nyert ügye van az árakhoz hozzá sem kell nyúlnia.
Olyan pletykák vannak hogy átlagba kb 5%-al jobb csak a Fermi mint az 5870. Akkor ki a tökömnek szánják ilyen áron?
-
tabek #1731 Meggyőztetek.Köszönöm. Akkor ezek közül fogok választani most már biztos. -
#1730 ITT van még bár én lehet inkább elgondolkodom egy ilyenen: 4830 4830 4830 ha szerencséd van akkor a 800 shaderest kapod, a 640-es helyett, ami tul képpen egy 4850. ("véletlen" hiba okán, kerültek ki 800 shader procival ellátott darabok is :D) -
#1729 Erről csak olvastam az a 4770-es jobb ennél.Ez csak dx11-es de elég alsó kategóriás.Szal még mindig a 9800Gt-t mondom az nem dx11-es de ezzel az 5670-en se igen tolnád a dx11-es gameket nagyon gyorsan!
Egy teszt végéről kiemelve:
"A HD 5670-et több szempontból is megvizsgálhatjuk, de egyvalami biztos: egyáltalán nem lett tökéletes. Minden ott kezdődik, hogy mennyibe is kerül. Az 5670 kb. 25 000 forint, és ehhez közeli áron még kaphatunk HD 4850-et, picit drágábban fapados GTS 250-et, nagyjából ugyanennyiért 9800 GT-t, és persze ott van a GT 240 is, illetve a pár ezressel drágább HD 5750. Hogy ha csak az árat és a teljesítményt vesszük alapul, akkor a HD 5670-et nem mondanánk még csak megfontolandó alternatívának sem, hiszen a 4850 gyorsabb, nem is kevéssel, nem beszélve a GTS 250-ről. Éppen ezért azoknak, akik játékos kártyára vágynak ebben az árkategóriában, mi a HD 4850-et vagy a két gyorsabb GeForce egyikét ajánlanánk amíg még kaphatóak." -
tabek #1728 Ja bocs 'grebber'-től kérdezem. -
tabek #1727 Szia úgy látóm már nincs 4770 bár lehet nem kerestem elég kitartóan. azért megkérdezem, Ez a kártya milyen választás lenne?
Sapphire HD5670 512MB PCIE VGA kártya 22 500,00 Ft
- Grafikus processzor típusa: ATI Radeon 5670
- GPU órajele: 775 MHz
- Memória órajele: 4000 MHz effektív
- Memória mérete: 512MB GDDR5
- Csatolófelület: PCI Express x16
- Arctic Cooling Dual Slot hűtő (amutomata Fan Control)
- Kimenetek: 15-tűs D-Sub, DVI-I, HDMI
Kösz. -
#1726 ARE YOU READY? Hétfőn történik majd valami! Na erre kíváncsi leszek! -
#1725 Szép eredménnyel zárta a negyedévet az Nvidia -
#1724 Az NVIDIA Fermi jelentősen felkavarja majd a második negyedévet -
tabek #1723 Értem. nagyon köszönöm. -
#1722 Az hogy nem igazán játékokra van kitalálva nagyon gyenge
9600GT jobb nála.
Mindenképpen 4770 vagy 9800GT. -
tabek #1721 Kösz a gyors választ.Pár szóban leírnád mi a baj a GT 220-al? -
#1720 GT 220-at messzíről kerüljed!
9800GT 22.000Ft környékén
Vagy HD 4770 ha még kapni! szintén 22.000Ft környékén ( jobb is mint a 9800GT)
Szerintem-e kettő közül vegyél valamit!
"Az elkövetkezendő időszak már így is eseménydúsnak tűnik, de ne feledjük el, hogy az új generációs GeForce GTX 480 is a CeBIT-en fog bemutatkozni. Az NVIDIA már hivatalosan is megerősítette, hogy a kártya tömeggyártása megkezdődött, így márciusban az üzletek polcaira kerülhetnek az első szállítmányok"
info: Prohardver