Geforce 2-3xx and Fermi Series...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1GD3 az 1gb gddr3-om, a másik meg 894mb gddr3, külömbség erõben van, de gtx160-at szerintem nem éri meg, inkább hd5770 1gb gddr5, és dx11, gts250 helyett 5750 bár az drágább gts250-nél egy kicsit de az is gddr5 és dx11
Köszi. Szóval akkor megéri az árát, még egy kérdés: sok különbség van ENGTX260/2DI/896MD3 és a ENGTS250/DI/1GD3 között? Megéri ráfizetni a GTX260ért? És mit takar pontosan a 1GD3 ram, jobb mint az 512ddr3?
nekem most ez az evga gts250-em van a tönkrement zalmanos 4850 helyett. Gyorsabb halkabb masszivabb hûvösebb, röviden .
Hali!
Eddig geforce 8600GT (512mb rammal)-m volt, de a héten tönkrement. Most tervezem hogy újat vegyek. ASUS ENGTS250/DI/1GD3 ebben gondolkodtam. Megéri egy ilyet megvenni 33000-ért? Mi a különbség e között és a 9800GT között? Vagy milyen kártyát ajánlotok 30000 körül?
Eddig geforce 8600GT (512mb rammal)-m volt, de a héten tönkrement. Most tervezem hogy újat vegyek. ASUS ENGTS250/DI/1GD3 ebben gondolkodtam. Megéri egy ilyet megvenni 33000-ért? Mi a különbség e között és a 9800GT között? Vagy milyen kártyát ajánlotok 30000 körül?
na akkor a következõ kérdésem. Szerintetek egy anti alias nélküli 5860*1080 -as felbontás összevethetõ pl azzal hogy 1024*768 *16 AA ?
Teljesitmény szempontjából...
igen egy harmadik, de ehez kell lennie 2 karidnak, ami fogyasztásban sem túl jó
igen egy harmadik, de ehez kell lennie 2 karidnak, ami fogyasztásban sem túl jó
"így olcsóbb mint az eddigi megoldások (triple head2go)"
szerintem egy harmadik kártya 5-6 ezer ft-ba kerülne nekem.
szerintem egy harmadik kártya 5-6 ezer ft-ba kerülne nekem.
de akár el is várhatom, mert(!!) ha ez az SLI focus az aminek irják, akkor nem kényszerit rá 5860*1080 -as felbontást a kártyára, mig ha egy darab ATI5850-et használnál akkor az szerintem kikényszeriti!
-Ki fogja ezt nekünk megmondani hogy hogy mûködik valójában azt nem tudom.
-Ki fogja ezt nekünk megmondani hogy hogy mûködik valójában azt nem tudom.
így olcsóbb mint az eddigi megoldások (triple head2go)
Hát ha 5850 nem tud értelmes fps-t produkálni, akkor a gts250-ektõl se várd.
Hát ha 5850 nem tud értelmes fps-t produkálni, akkor a gts250-ektõl se várd.
Ha a véleményemre vagytok kiváncsiak amúgy, ez az eyefinity egy borzasztó nagy marketing húzás. Szerintem olyanok részére készül akiknek feneketlen a zsebe. És kétlem hogy 1 5850 értelmes frameratet produkálna egymagában.
namost kérdés az, hogy ettõl ebbe a 3monitoros horizontális felbontásba ( 5800 ) , belepusztul -e az 512memós kártya, ez az egyetlen vitatható dolog, de szerintem ki van találva.
-én ezeket eleve olcsón vettem, számszerint 42ezerért, 2 hete .
1.Mivel szerintem még jó egy évig egy játéknak bõven elég kell legyen gtx280 szintü teljesitmény ezért nekem is elég kell legyen, fõleg ha AA sincs.
2. a krájsis engem nem érdekel, az 4x8x16xAA sem.
1.Mivel szerintem még jó egy évig egy játéknak bõven elég kell legyen gtx280 szintü teljesitmény ezért nekem is elég kell legyen, fõleg ha AA sincs.
2. a krájsis engem nem érdekel, az 4x8x16xAA sem.
szerintem inkább add el a gts250-eket amíg kapsz értük valamit, márha nagyon kell a 3 monitor, és vegyél egy 5850-et, az otthagya teljesítményben a 2 gts250-et, és gond nélkül rá lehet dugni a 3 monitort, vagy vársz amég lesz belõle eyefinity változat, arra 6-ot tudsz rákötni
ez se semmi , nV FAQ:
"What is the SLI focus display and what does it do?
The SLI focus display allows you to select which monitor will receive the maximum SLI 3D acceleration for full screen 3D applications. In SLI multi-monitor mode, all monitors have 3D acceleration but only one monitor has maximum SLI 3D acceleration."
"What is the SLI focus display and what does it do?
The SLI focus display allows you to select which monitor will receive the maximum SLI 3D acceleration for full screen 3D applications. In SLI multi-monitor mode, all monitors have 3D acceleration but only one monitor has maximum SLI 3D acceleration."
Eyefinity .... Béláim, tegyük fel hogy 3 monitort akarok használni valamikor a nem oly távoli jövõben. (Nem COD4-ezni, hanem szimulátorozni).
Van 2db GTS250-em amihez még nincs SLI-m mivel hackelni kell a drivert (crossfires amd alaplap). Nem játszok épp semmivel ezért nem sürgõs
Valaki ténykedik ilyesmit?
Elvileg vennem kell egy szimpla PCI slotos 9400 -akármit és kész. Ti mit tennétek? Tripla SLI úgylátom nem pálya, mivel az alaplapom nem tudja és úgylátom a 3. monitort is buknám vele.
Van 2db GTS250-em amihez még nincs SLI-m mivel hackelni kell a drivert (crossfires amd alaplap). Nem játszok épp semmivel ezért nem sürgõs
Valaki ténykedik ilyesmit?
Elvileg vennem kell egy szimpla PCI slotos 9400 -akármit és kész. Ti mit tennétek? Tripla SLI úgylátom nem pálya, mivel az alaplapom nem tudja és úgylátom a 3. monitort is buknám vele.
Nekem Batmanben tetszett a legjobban...
Borderlandsben csak azért mert a cel-shading miatt más... nem az a 12 egy tucat... viszont látszik rajta hogy "butább"
Borderlandsben csak azért mert a cel-shading miatt más... nem az a 12 egy tucat... viszont látszik rajta hogy "butább"
@
Unreal Engine 3-al nincs semmi baj.Nagyon jól fut gyengébb gépeken is és jól skálázható.Ezt a skálázhatóságot meglehet nézni a sok játékon.De legjobban a saját cég használja ki ahogy eddig néztem.
És vannak olyanok is akiknek sikerül az ocsmány szart kihozni belõle sajnos,amirõl épphogy csak látni hogy UE3.
Én bizom a Cryengine 3-ba hogy gyorsabb lesz és jól fog menni meg ugye dx11.
És vannak olyanok is akiknek sikerül az ocsmány szart kihozni belõle sajnos,amirõl épphogy csak látni hogy UE3.
Én bizom a Cryengine 3-ba hogy gyorsabb lesz és jól fog menni meg ugye dx11.
Next PC upgrade: 2022
Azt már bemutatták az ATI Eyefinity rendezvényen. Elsõre tuti cucc, szépen is fut.
Talán nem kellett volna hagynia a Crytec-nak, hogy a TWIMTBP csoport mondja meg a megfelelõ irányokat a jövõre nézve.
Kíváncsi leszek CryEngine3-ra... azt már a konzolok is tudják vinni, akkor rondább lesz? :\ de legalább PCn is jobban fut? Vagy hogy lesz az?
És bírom a CryEngine2-t. Szerintem jobb mint az agyonhasznált UnrealEngine3... de lehet hogy csak azért mert még csak 2 játékban láttam (2 crysis), UE3 meg minden második játékban ott van, és már herótom van tõle... tök ugyanúgy néz ki minden miatta...
És bírom a CryEngine2-t. Szerintem jobb mint az agyonhasznált UnrealEngine3... de lehet hogy csak azért mert még csak 2 játékban láttam (2 crysis), UE3 meg minden második játékban ott van, és már herótom van tõle... tök ugyanúgy néz ki minden miatta...
@
Nvidiát sem fogom megvenni lehet ha nem fut maxon a Crysis.Bár szerintem ez erõs kijelentés mert akkor még 3 évig 8800GT-m lenne.
Sokban függ mennyi dx11-es game lesz mertha 1 éven belül csak 3-4 darab akkor télleg marad a 8800GT!
Sokban függ mennyi dx11-es game lesz mertha 1 éven belül csak 3-4 darab akkor télleg marad a 8800GT!
ATIval Counter-Strike Sourceban de_westwood játszhatatlan, de_nuke csak szimplán gázos egy helyen 😄 És ha már ott gondok vannak máshol nem lehetnek? ... én speciel ezért ódzkodom az ATItól... meg mert nVidia kényelmesebb... azt szoktam meg 😊
@
mostani csúcskonfigok (de tényleg csúcs) nem viszik még Crysist? 😄 nemár... hisz már van annál is komolyabb... gépigény téren... szarkonzolport SW meg GTA, vagy azoknak nem akkora az igényük?
@
crysis meg:
HD5870 Crysis Benchmark Score
CPU: AMD Phenom II X4 955BE
Win 7 RTM
VGA: HD5870 1GB
Crysis 1900x1200 4AA +16 AF DX10 Very High
min: 30 .**
avg: 43 .**
max: 54 .**
HD5870 Crysis Benchmark Score
CPU: AMD Phenom II X4 955BE
Win 7 RTM
VGA: HD5870 1GB
Crysis 1900x1200 4AA +16 AF DX10 Very High
min: 30 .**
avg: 43 .**
max: 54 .**
aha, értem, szal ha az új nv egálba lesz atikkal, akkor azt megveszed bár crysist az sem tudja futtatni, ha gyengébb lesz akkor nem veszed azt sem meg atit sem. logikus...
Hát pedig amiatt.
Teszem azt ha az új nv cucc egálban lesz az új atikkal akkor egyértelmû NV hiszen az a Physx-el több akkor minek venném azt ami nem tudja.
Most is vannak PhysX-es game-ek jövõre is lesz pár db szal megéri ez a kevés + pláne egál teljesítményben (ami ugye nem egál hanem az nv "jobb" a physx végett)
Veszek majd Atit hidd el ha csak nem ezt a szériát ez sajna kevés a Crysishoz.Bár nemtudom mikor lesz olyan ami bírja majd maxon futtatni
Teszem azt ha az új nv cucc egálban lesz az új atikkal akkor egyértelmû NV hiszen az a Physx-el több akkor minek venném azt ami nem tudja.
Most is vannak PhysX-es game-ek jövõre is lesz pár db szal megéri ez a kevés + pláne egál teljesítményben (ami ugye nem egál hanem az nv "jobb" a physx végett)
Veszek majd Atit hidd el ha csak nem ezt a szériát ez sajna kevés a Crysishoz.Bár nemtudom mikor lesz olyan ami bírja majd maxon futtatni
"Nem tudom milyen lesz az Nvidia ,mert ha netalán jobb akkor szoptam volna."
ez az érv úgy hangzik hogy te megvárod az nv-t, hátha jobb lesz, és majd azt veszed ami a jobb
"Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni "
de ezek szerint amit te elõtte írtál, az fölösleges volt, mert te inkább nem veszel videókarit, minthogy atit vegyél.
Amit leírtál, az nem az hogy miért nem veszel atit perpill, hanem az hogy mivel nyugtatod magad 😄
És mégcsak nem is a kérdésre válaszoltál, nem az volt a kérdés hogy most miért nem veszel atit, hanem csak úgy általánosságban miért ragaszkodsz pont az nvidiához. (ha aztmondod hogy physx miatt mentõt kell majd hívni mert halálra röhögöm magam)
ez az érv úgy hangzik hogy te megvárod az nv-t, hátha jobb lesz, és majd azt veszed ami a jobb
"Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni "
de ezek szerint amit te elõtte írtál, az fölösleges volt, mert te inkább nem veszel videókarit, minthogy atit vegyél.
Amit leírtál, az nem az hogy miért nem veszel atit perpill, hanem az hogy mivel nyugtatod magad 😄
És mégcsak nem is a kérdésre válaszoltál, nem az volt a kérdés hogy most miért nem veszel atit, hanem csak úgy általánosságban miért ragaszkodsz pont az nvidiához. (ha aztmondod hogy physx miatt mentõt kell majd hívni mert halálra röhögöm magam)
Perpill azért nem mert:
1 Nincs DX11-es game ami érdekelne
2 Rettentõ drága
3 Nem tudom milyen lesz az Nvidia ,mert ha netalán jobb akkor szoptam volna.
Ha meg hozza teszem azt az 585070-es szinjét kb azonos áron akkor PhysX végett NV!
Majd meglátjuk mit tud Nvidia.De azt is csak akkor veszem majd ha 65 k környékén lesz nekem ez a lélektani határ ennél egy fillérrel sem többet nem adok ki alkatrészért!
Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni <#taps>#taps>
Várni tudok abban jó vagyok.
1 Nincs DX11-es game ami érdekelne
2 Rettentõ drága
3 Nem tudom milyen lesz az Nvidia ,mert ha netalán jobb akkor szoptam volna.
Ha meg hozza teszem azt az 585070-es szinjét kb azonos áron akkor PhysX végett NV!
Majd meglátjuk mit tud Nvidia.De azt is csak akkor veszem majd ha 65 k környékén lesz nekem ez a lélektani határ ennél egy fillérrel sem többet nem adok ki alkatrészért!
Ha esetleg az nvidia nagyon szarul sikerülne akkor ez az széria kimarad mint nv mind ati téren mert nemtudja a Crysist maxon futtatni <#taps>#taps>
Várni tudok abban jó vagyok.
szerintem, ne csak észnélkül vedd meg ha megjelenik, azért nézzél teljesítményadatokat is majd 😄
Én is pont így vagyok vele 😊 Dirt2t leszámítva 😄
Egyébként te miért nem veszel ATIt? Miért ragaszkodsz az nVidiához?
Egyébként te miért nem veszel ATIt? Miért ragaszkodsz az nVidiához?
@
Felõlem csúszhat ebben az évben csak a Dirt 2 lesz ami érdekel DX11-ben.De mivel lehet tolni más módban is így nem életbevágó egy dx11-es VGA.
Jõvõre meg AvsP jön addigra remélem már lesz NV.Azt be is ruházok rá feltéve ha nem lesz olyan drága ha igen akkor kitolódik a 8800GT-m élettartama mindaddig amíg számomra elfogadható nem lesz az nv ára!
Jõvõre meg AvsP jön addigra remélem már lesz NV.Azt be is ruházok rá feltéve ha nem lesz olyan drága ha igen akkor kitolódik a 8800GT-m élettartama mindaddig amíg számomra elfogadható nem lesz az nv ára!
nemvalószínû hogy túl sok physx játék lesz a j9võben, most lett "kész" opencl sdk, ami ugyanazt tudja mint physx csak nincs a gyártóhoz kötve
Abban bízom hogy legalább az 5850 teljesítményét hozza majd és DX11-ben sem lesz lemaradva nagyon!
jah nagyzolni lehet. lesz majd egy házam, lesz elötte egy póse, meg lesz egy helikopterem is. esély van rá csak elég kicsi...
All hail the double x!
De ha esetleg lesz, akkor jó lenne ha úgy menne ahogy azt kitalálták... és valószínûleg lesz 😊
btw... egy még meg sem jelent kártyánál a lesz többet számít mint a van szvsz szerint...
btw... egy még meg sem jelent kártyánál a lesz többet számít mint a van szvsz szerint...
@
mert dx 11-es sok van ám
😄
😄
fotográfik kolomp edisön :D
na ennek az oldalnak lehet hinni 😄
soha nem úgy mennek a dolgok mint ahogy itt írják, inkább valami értelmes oldalról kell infot szerezni...
soha nem úgy mennek a dolgok mint ahogy itt írják, inkább valami értelmes oldalról kell infot szerezni...
jah értem 3 hónap alatt összegyûlt pár értékelhetõ aztán piacra dobják annak a pár embernek aki megveszi <#eplus2>#eplus2><#beka3>#beka3>
All hail the double x!
-.^ Az a legelsõ próba volt augusztus elején, azóta eltelt majdnem 3 hónap, és már jöttek hírek arról, hogy már normális mennyiséget le tudnak gyártani.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE