20
  • Beast Machine
    #20
    'Stnmbzmg, te a GH-ban pont a GRAFIKÁT nézed??? Hát LOLbzmg.
  • narumon
    #19
    Azért ez nem ilyen egyszerű történet. Nem biztos, hogy kapcsiból utána tudsz nézni illetve nem biztos, hogy azt gondolod, hogy a te találmányod is ilyen, ezt sok esetben a bírósgá dönti el. Garantálom, hogy ha te most feltalálnál valamit és siker lenne, jönne egy per ahol bebizonyítanák, hogy azt nem is te találtad fel. A nagy cégeknek erre külön osztályaik vannak akik egész nap mást sem csinálnak csak azon gondolkodnak, hogy mit és hogyan lehet levédetni, hogy majd másokat perelni tudjanak, és nem kis számokról van szó. 1 nagyobbacska (középszerű) cég évente 1000-2000 levédetést csinál, az IBM meg ennek tizszeresét pl. Szóval évente keletkezik csak IT iparban olyan 100-200e levédett cucc. No ebben a káoszban nézz szét ha tudsz.
  • gyuri12
    #18
    A Guitar Hero eszméletlen jó játék,de van vele egy kis "gond": multiplatform. Tehát,akár lehet rajta játszani PS3-on,360-on is.(Azokon mellesleg szebb is)
  • Richye111
    #17
    Szia!
    Nem hiszem, hogy mindenki utálja a wii-jét. Én pl nem. Mivel nincs túl sok időm játszani, így valószínűleg nem is fogom egyhamar megúnni, másrészt meg ott a guitar hero. tessék játszani!:)
  • opeca
    #16
    "Olyan konzol amilyen, de nem kéne, hogy a sikere ráüljön a komolyabb fejlesztésekre."

    Dehogynem. Legalább lenne valami újítás. Ráférne a játékiparra így 15 év után.
    Mi akomolyabb fejlesztés? Mit értesz alatta? A grafikabuzi, semmi élmény játékokat?:D

    Az jó, csak légyszíves ne tukmáld rá másokra:)
  • TrIp
    #15
    1. nem a wiimote miatt volt bajuk hanem a gc-s joyokkal
    2. fejlesztett fénypisztoly a gyurcsányferi világítós fasza... gondolkozz már.

    amúgymeg zsír a nintendo a wiivel meg a dsel nincs ellenfelük. szerintem.
  • Frosty01
    #14
    vagyis, ingyenélő mázlisták
  • NEXUS6
    #13
    Nem azért mondom, de ilyen mozgásérzékelős cuckosok már vagy 10 éve vannak, a M$-nek is volt asszem, meg talán már PS-re is volt. Mondjuk, hogy a pozició érzékeléssel is egybeépítették az jó ötlet, de ha úgy nézzük így sem több mint egy fejlesztett (fénypisztoly). Szal az lett volna a csoda, ha nem gyalogolnak bele valakinek a szabadalmába.

    Másrészt amíg a helyén kezelik a Wii-jelenséget, addig nincs semmi gondom vele. Olyan konzol amilyen, de nem kéne, hogy a sikere ráüljön a komolyabb fejlesztésekre.
  • Akuma
    #12
    Nintendo nagyfőnöke volt hülye, hogy nem nézett utána a szabadalmi hivatalban, hogy sértenek e ezzel valamit. Valószínüleg utána is néztek, csak próbálták elsunnyogni, hátha nem derül ki a dolog.
  • Akuma
    #11
    Az ilyen "kis köcsög cégek" ezekszerint tele vannak okos emberekkel. Az az igazi hülye, aki kitalál valami jót és nem védeti le! Ez a levédés most 21millió dollárt ért. Nameg gondolom még jön hozzá a jutalék minden eladott darab után.
  • BobaFett
    #10
    viszont a jobboldali csajszi bevállalós :)
  • BobaFett
    #9
    inkább szerintem arrol van szó, hogy az ilyen kis köcsög cégek akikről sosem hallottál mást sem csinálnak csak mindent ami eszükbe jut levédenek, aztán pár évente találnak egy-egy terméket amiben egy technologia hasonlít a szabadalmukra és perelnek...
  • Rena11
    #8
    ja és a csajom is imádja
    vagy ott van psp-n a patapon ami hatalmas sikert aratott
    aki ismeri tudja miről beszélek
    kellenek az ilyenek is nem mindig csak a vér meg a mana meg törésmodell azokra is rá lehet unni
  • Rena11
    #7
    tökre nincs igazad mert csak magadra gondolsz
    van ps3 meg van x360 vegyél azt mert neked az való
    az 5 éves hugomnak Wii-t vettünk és imádja meg anyukám is játszik vele mert nekik való
    azért mert neked nem tetszik a casual azért már ne is legyen?
  • Rena11
    #6
    vagy még amiről nem beszélünk de csináljuk :) legalábbis és én.
  • Zro
    #5
    Felesleges full HD tv-t venned, egy 40-50eHUF os 22"-os monitor is tökéletesen megteszi :) Egyébként meg egy 82cm-s HD Ready tv 100-150eHUF körül pedig tökéletes a 720P-vel. Ha kb 80eHUF ért veszek konzot és 10-20eHUF ért játékokat, nem ez fog földhözvágni. Ha meg nincs rá keret nem veszel konzolt. Van élet a konzolokon túl is :)
  • Cseri83
    #4
    Viszont nem lehet mindenkinek 1920x1080 felbontású és 200centi átmérőjű TV-je amin élvezhetné a HD minőséget. Van aki örül ha össze tud spórolni egy konzolra, és nem a szülőktől kapja karácsonyra, a mikulásra kapott HDTV mellé. Szóval ilyen esetben nem sokat ér az állat grafika. Játékok meg olyan 90%ban kijönnek WII-re is.
  • Griphons
    #3
    Ezek szerint a Nintendo is csak olyan mint a Mikrofos: lop csal hazudik, aztán röhögve fizet egy kis kártérítést.
    Amúgy egyetértek gyuri12-vel. A konzolon nem tudsz havonta 4 játékot újjítani hacsak nem vagy milliomos, vagy elvakult fanatikus.
  • BB7
    #2
    Vélemény ugyanez!
  • gyuri12
    #1
    A Nintendo,és a Wii eszméletlen unszimpatikus, elcseszik a játékipart.(Pedig annak idején a Marioval pont ők mentették meg.)
    Ezt a hozzáállást( hardcore játékok? Ugyanmá' ! Abból csak 1 milliót adnánk el! Legyenek Casualok, úgyis többen megveszik majd!) a többi cég is átveszi(mostanság Ubiék, Codemasters, és régóta már az EA) és az lesz a vége,hogy a játékoknak nem lesz mélysége,története, szép grafikája,csak húdecuki játékmenete.
    Mellesleg alig ismerek olyan Wii tulajt,aki örülne annak,hogy megvette a konzolját. 1 hónapig nagyon jó,az egész család ott ugrál a gép előtt.
    2. hónapban már jó lenne valami komolyabb játék is, ez a sok sz*r már csak a gyerekeknek/anyukának tetszik.
    3. hónapban az apuka/fiú testvér már teljesen kiábrándult a konzolból,adná el,de a gyerekek még mindig ezzel hülyítik magukat.
    4. hónapban pedig jön a felismerés: Már nem is érdekli őket a konzol. A gyerekek is inkább játszanak mást,mert a Wii Play,Wii Sport, Wii tökömtudja mi, az ezredik Mario kit izgat?
    (nagyon kevés olyan játék van,ami miatt esetleg megérné a konzol: Zelda:Twilight Princess, és a legújabb Metroid. Ezek viszont másfél hét alatt lazán kijátszhatók.)