A mobil szélessávú interneté a jövõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah mellesleg szeretem az ilyen cikkeket csak errõl a "fizetett távközlési hirdetés/PR bullshit" hiányzik, arról esetleg vmi info, hogy kifejezetten mobilon használt mobilnetnél(3G) is bevezetésre kerüljön az agyondicsért "flatrate" mert a mostani 200mb- 2000huf kicsit röhej, azt hogy iPhone legyen itthon is meg sem emlitem mert prémium kategóriás készülék még mindig olcsóbbak 2 év garival kereskedõtõl mint szinte bármelyik szolgáltatónál 2év hülyeségnyilatkozattal.
xbox360+komputer
Mindenki a maga lovát dícséri. lemerném fogadni a chello vagy a t-onlány szerint meg a vezetékesé a jövõ :)
belvárosba sztem nincs vele gond, a letöltés ilyen 120-150k volt idáig, 2 hete upgradeeltem a modem firmware-t azóta meg felmegy 300k-ig, ami sztem már jobban megközeliti a 3,6mbitet
xbox360+komputer
parasztvakítás, hamarabb lesz full wifi mindenhol mint mobilnet minden lakásban/zsebben...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A fejlõdéstõl függetlenül, nem érzek késztetést hogy cseréljem a jó öreg kábel netet. Részemrõl ez egy olyan kérdés minthogy laptop vagy asztali pc. Minek kéne nekem egy laptop (amit arrra találtak ki hogy magával vigye az ember) amikor sehova sem vinném és elég helyem is van a 82cm lcd tv-nek és az asztali gépnek?!
Lehet gyorsabb is tõllem ha nem használom ki az elõnyeit semmivel sem ér többet mint ami most is van... Vagy minek nekem 100.000ft-os telefon mikor a 15.000Ft-ossal is ugyanúgy tudok telefonálni?! Biztos lesznek olyanok akik ki tudják használni az elõnyeit de akik nem azoknak nincs értelme elõfizetni rá.
Lehet gyorsabb is tõllem ha nem használom ki az elõnyeit semmivel sem ér többet mint ami most is van... Vagy minek nekem 100.000ft-os telefon mikor a 15.000Ft-ossal is ugyanúgy tudok telefonálni?! Biztos lesznek olyanok akik ki tudják használni az elõnyeit de akik nem azoknak nincs értelme elõfizetni rá.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Akkor meg mire jó? Semmire.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Japánban már akkor volt mobilos net mikor mi a wapon egerésztünk.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Inkább az van, hogy pesten egy adott 3gs állomásra sok ember jut, ha nem bír többet, akkor kapcsol át gprsre. Egy kisvárosban/falun, nem nagyon fordul elõ, hogy olyan sok ember csatlakozik, hogy nem bírja a 3g, ezért ott sokkal jobb a sávszél, tehát itt éri meg jobban elõfizetni.
A
a mobilnetet nem a kábel-adsl kiváltására találták ki, attól függetlenül, hogy ma már egyes esetekben képes erre, szóval hülyeség összehasonlítanod.
Amíg nem lesz korlátan megabit / megabit körüli sávszéllel és havi 5-6 ropi környékén addig ez életképtelen és röhejes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudom, mirõl beszélek, február óta vagyok a vodánál mobilnettel.
Ha neked Keszthelyen annyi, csak annyit tudok rá mondani: mák.
Ha neked Keszthelyen annyi, csak annyit tudok rá mondani: mák.
Tudod hogy mirõl beszélsz? Gyere le Keszthelyre és 2,5 MBit/ tolhatod...
A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik
hát hajrá, hajrá, de azért ne felejtsünk fejleszteni sem: pesten is gyakran átkapcsol a modemem gprs módba... vidéken pedig nem is álmodhatok szélessávról, oda azért sok lenne az 56k-ért havi 5e...