58
Wemsical Present\'s: Szegeden Szabadon
  • LasDen #18
    itt a klip másodlagos.....inkább a mondanivaló a lényeg.....és nem csak ezt az 1 számot kell nézni, hanem az egész albumot.....bár az albumról nekem csak pár szám jön be, de koncerten meg végig csápoltam (szin ice-n legalábbis) :D
    hallgatható és ez a lényeg......de 2Arc albumtól mindenki ketté szarná magát :D
  • Doog
    Szerintem DO2-nek jó hangja van a raphez.
  • Muki100
    Nekem is vannak barátaim akiknek mostanában egész nap ez megy a füldugaszában, és néha az enyémbe is bedugja, most hogy megnéztem ezt a klipet is hát...
    Jó, ahogy leszűrtem, van benne pár ironikus és vicces rész, de a java az ahogy mondod tényleg csak májerkodás. Kapucnit oda, meg valami csillogó feliratos pulóvert, odaállsz ahhoz a falhoz amit nagyon hősiesen sikerült összegraffitizned, aztán beleböfögsz valami szöveget a mikrofonba, és ebből klipet csinálnak. Nekem ez lett a végén az összhatás, pedig ha nem ilyen irányba viszik el, még jó is lehetett volna szerintem, pedig én aztán az ilyen körök közelébe se megyek alapjáraton.
    A klip pedig magában szépen lett összeállítva, egyszerűen a tartalma lett rossz. Sőt, ha csak az ilyen részletekre figyelek, szerintem a kamera stb. nem egyszerű suttyók kezében volt, ezekre nem azt mondanám hogy tehetségtelen, ellenkezőleg, inkább kicsit kisiklott tálentum.
    Ha értelmesebb szöveg jár hozzá, egy kicsit a hangszínre is ügyelnek, meg a helyszínekben nem viszik túlzásba ezeket a graffitis falakat akkor nem lenne kifogásom.
  • Pepsi Twist
    videóba ahol FMAN nyomja a reppet én abba a suliba jártam :D amúgy FMAN-t is ismerem személyesen....
  • Narxis
    Jéé a klippben a gimis sulim látható. :)
  • Doog
    Nemtom nekem bejön 1-2 szám.
  • Noodlee
    Szerintem nem olyan xar, mint ahogy a 2. kommentben lehúzták. Valóban van pár vicces és siralmas rész a klippben, de amatőr előadáshoz képest elég jó.
  • KG21
    szegedi vagyok, a hip-hop sem áll túl távol tőlem ez mégsem tetszik. Az a gondom, hogy az a kevés amit értek belőle is értelmetlen
  • HöfEE
    Hát nem is tudom a zenei alap nem is olyan rossz a csaj a refrénben is elég jó viszont néhány csókának olyan szinten szar a hangja a raphez hogy nemtom mit keres abban a klipben.
  • Taranov
    És tényleg ilyen agresszívek az emberek Szegeden?
  • LasDen #8
    tipikus szűklátókörű fasz.....ennyi.....mást nem is érdemlesz meg törpilla....
  • SötétBarom
    Egész jó.. De a "földalól törünk elő" szövegtől falat tudnám kaparni -.-
  • Fbn Lx
    erre csak annyit tudok mondani, hogy... kurvára megmondtad óigen.
    félek, hogy egy ilyen "12 éves suttyóval" szemtől szembe nem lenne ekkora arcod. :-/
  • ScarY MAN
    naaasszerűűű
    köszi hogy szoltál!
    Amúgy vannak barátaid? Mármint akik nem csak piszkálnak hanem probálnak jofejek lenni veled.
    Amugy ha valami blackmetal lenne az jobb lenne nem? xD
  • kakaoskalacs
    12 éves? én egyet sem latok..
    amugy egesz kiraly :)
  • Rockynhooo
    nagyot szóltál töröld meg a szád :\
  • Calver
    gratulálok, így kell porba alázni egy várost pusztán egy videó és pár bőgatyás 12 éves suttyó segítségével.

segítek az esetleg a videót megnézők világképének: nem, Szegeden nem csak szánalmas zsebrepperek vannak egy halott borz szép- és zenei érzékével megáldva. nem, igazándiból ez egy egész szép város. a videóban bemutatott söpredék is általában 20 éves korára rájön h nem szép dolog ha meglátják az utcán és kiröhögik, és leszokik a műmájer balfaszkodásairól. ha nem, nos... arra is vannak megfelelő embereink, és egy elég mély emésztőgödrünk.
  • Doog
    Hali !
    Valaki ismeri ezt az albumot ?

Itt részletesebben az albumról, és le is tölthető !

És itt egy klipp.