Szegeden Szabadon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
De legfõképpen Rap, Hip Hop, utána meg jöhet akármilyen zene.
Pl: Techno,Trance,House,Electro,...stb..., akármilyen DJ zene,nagyon ritkán RR,meg rock...
...::::::...
És ezáltal nem mindenben csak a rosszat látja mint egyesek...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az ilyen hiábakra ugrok 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy Fehérvárnak biztos nincs mert én kerestem mindenhol de nem találtam.
De ha te igen, szólj ! Köszi !
Itt leszedhetõ..
Bõvebb látáskört eredményez az oldal olvasgatása:
Tessék..
Én csak betettem, hogy ismeritek-e ?
Személy szerint, nem tudom egyesek mirõl beszélnek, de belõlem semmi
olyat nem váltott ki a klipp, hogy egész Szeged egy nagy Getto lenne.
És igazat adok Brash-nak.
Megnézheti akárki Fehérvárt (mert én ahhoz lakok közel) és még olyan zenekarral itt nem találkoztam aki így szeretné azt a helyet ahol lakik.
Nemhogy olyan zenekarral hanem még helybéli zenekarral sem.
Én nagyon örülnék ha lenne egy ilyen zenekara a közelemben lévõ "nagyobb" városoknak.
Például: Siófok, Veszprém, Székesfehérvár...
Másképp nem tudom hogy fejezném ki azt, hogy szeretek egy helyet.
Bár nekem az a mûfaj jön be,(Rap, Hip Hop)de ha valaki Operát szeret azt is megértem.
Azok pedig akik szerint ezek a srácok leégetik a városukat kicsit gondolkozzanak el, mirõl is zenélnek a srácok a néhány rapközhelytõl eltekintve? Örülni kéne, hogy ezekben a fiatalokban igen erõs a lokálpatriotizmus, szeretik a helyet ahol élnek, márpedig ez a magyar fiataloknál általában nem tendencia.
A klipprõl pedig, igen meglehetõsen hülyén néz ki ez a bemutatott "ghetto lakók vagyunk", de a mûfaj fõleg a nagy vizen túlról ezt nyomja és ezért elég klisésre sikerült, kétlem, hogy a szereplõk így töltik a napjaikat mint ahogy a klipben bemutatják, ha mégis akkor majd kinövik.
Akinek pedig alapvetõen a mûfajjal, a "pofázással" van baja, annak sajnos azt üzenem, hogy a vers mára már naturális formájában kiment a divatból, a zene, a rap ennek a jövõje, még akkor is, ha egyelõre nem találkoztunk a rap Babitsával 😊
01110000 01110010 00110000
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Fiatalok, akik ezt szeretik csinálni összefogtak, hogy csináljanak egy klipet. Nem tudom miért nagyobb baj ez, mintha valaki feltolja a youtubera a haverokkal készített deszkás vagy parkeurös ökörködést.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
de ha ilyen agresszívan és idióta módra túllihegi, nagyobb rossz példával szolgál szeretett városának, mint az említett zenekar.
Valakit irritál egy olyan "zenei" forma, amiben csak egyszerû pofázás van idióta önégetõ gesztusokkal, ráadásul ezt a mûfajt nem túl "profin" mûvelõ egyedek látványa mégjobban kihozza a delikvensbõl a frászt. Engem is irritál, ha egy emberke azthiszi magáról, hogy kemény ezért pofázik és hadonászik a kamerába. Emberek, legalább ne égessük már magunkat azzal, hogy leszóljuk azt aki kicsit is normálisan próbálja megközelíteni ezt a témát..
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
practitioner of the forbidden arts of death
Majdnem Szegeden. 😄
Voltunk Balcsin azt ott voltak csajok akikkel megismerekedtünk (Szegediek) azt õk mutatták ezt az albumot gondoltam megosztom a nagyérdemû SG közönséggel. <#hehe>#hehe>
bár egy éve tatán lakom....:-(
de komolyan😊
You\'ll never walk alone!
hallgatható és ez a lényeg......de 2Arc albumtól mindenki ketté szarná magát 😄
Jó, ahogy leszûrtem, van benne pár ironikus és vicces rész, de a java az ahogy mondod tényleg csak májerkodás. Kapucnit oda, meg valami csillogó feliratos pulóvert, odaállsz ahhoz a falhoz amit nagyon hõsiesen sikerült összegraffitizned, aztán beleböfögsz valami szöveget a mikrofonba, és ebbõl klipet csinálnak. Nekem ez lett a végén az összhatás, pedig ha nem ilyen irányba viszik el, még jó is lehetett volna szerintem, pedig én aztán az ilyen körök közelébe se megyek alapjáraton.
A klip pedig magában szépen lett összeállítva, egyszerûen a tartalma lett rossz. Sõt, ha csak az ilyen részletekre figyelek, szerintem a kamera stb. nem egyszerû suttyók kezében volt, ezekre nem azt mondanám hogy tehetségtelen, ellenkezõleg, inkább kicsit kisiklott tálentum.
Ha értelmesebb szöveg jár hozzá, egy kicsit a hangszínre is ügyelnek, meg a helyszínekben nem viszik túlzásba ezeket a graffitis falakat akkor nem lenne kifogásom.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600