217
GreaseMonkey
  • Benny04
    nekem nem műxik a szkript...
  • Benc16
    tess
  • ivjoe
    A topic kinézete erősen bebüntet. :CCC

"Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)"

Még jó, hogy:
    Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; hu-HU; rv:1.9b5) Gecko/2008050509 Firefox/3.0b5
  • Benny04
    mármint ide...oszd meg velünk
  • Benny04
    tedd fel a szkriptet, és talán...
  • Benc16
    ebben tudtok segíteni? #113
  • whiskeyman
    "Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)"

én asz vatyog :(((
  • bracsek #130
    Én speciel nem szeretem a userscript nevet, mivel ez mind fogalom számomra az opera böngészőben még a greasemonkey előtt létező lehetősget takarja, és ott a userscript már lefoglalódott és soha nem szerettem, ha egy szó több hasonló, de koránt sem azonos dolgot takar. A hack az meg csak annyit jelent, hogy módosítottad az illető weboldalat, legtöbbször nem szépítgetés céljából, mert arra ott a userContentCss vagy mi, hanem, hogy több joghoz juss, megszabadulj valami bosszantó dologtól, vagy éppen valami extra szolgáltatást készíts stb...
  • Benc16
    sztem tegyétek be a bannert ha nem olyan nagy kérés ^^
  • BiG G
    Én sem láttam még a szóban forgó könyvet, sőt még kódolni se kódoltam js-t, de ha már azt a meglehetősen népszerű gyűjtőoldalat is így hívják, és a javascript-et sem javahack-nek hívják, akkor lehet valami benne, nem? Minden rosszindulat nélkül, így lenne logikus.
  • bracsek #127
    Nem érdemes összehasonlítani szerintem pár 10000 példát egy könyvel... értelmetlen, míg a szkriptek 99.9%-a használja ugyanazon megoldásokat, a könyvben minden normális esetben csak 1x van meg, de mivel nekem 18-20$-t nem ért meg, mert nélküle is amit akartam el tudtam érni, a tartalmáról nem nyilatkozok, és nem is érdekel. De, hogy az egyetlen könyv ami hivatalosan a tutorialon kívül megjelent, azt sem lehet letagadni róla.
  • BiG G
    a legnagyobb greasemonkey júzerfájlok gyűjtőhelye pedig a userscripts.org :) kicsit relevánsabb mint egy könyv szerintem.
  • bracsek #125
    Tehát nem véletlen... ha kicsit utána olvasnál tudnád, hogy ilyen címmel jelent meg az angol nyelvű könyv az egészről, csak ahhoz kellene tudni olvasni.
    És az se a mi hibánk, hogy nem tudod a hack szó jelentését viszont fikázni már tudsz, köszönjük, leülhetsz, ha meg annyira értesz hozzá akkor csináld meg magadnak olyannak amilyennek akarod, vagy simán kösd fel magad thnx.
  • BiG G
    ezt nem értem a mostani bannerben sem... miért hacks? greasemonkey scripts, vagy ha már magyarok vagyunk, akkor szkriptek. ez nem hekk.
  • Benc16
  • Benc16
    ha nem tetszik menj már innen, kösz...
  • BiG G
  • Benc16
    nekem csak a grafika nem tetszik de amugy jó
  • Énvagyokazapád
    az érdekes az, hogy nem én csináltam (semmit) hanem bracsek, kispajtás
  • ScarY MAN
    nekem semmi baj nincs... jol nez ki :)
  • BiG G
    lol, na látod erről beszélek, belelóg a buzi fejléc a kommentekbe és a fele olvashatatlan.
  • BiG G
    félre ne érts kispajtás, nincs azzal van bajom hogy a köz érdekében jót cselekszel, sőt dícséretes. de amikor ide bejövök elfog a hányinger, nagyon csúnya lett a topik. amilyen szépeket összehozol (pl #88, #53) olyan csúnya ez a topik. máris jobb lenne idejárni, ha a háttérszínt, a fejléc-baszkurát és a kommentdoboz kék-szaggatott keretét ha kivennéd/lecserélnéd valami emberire. that's all, építő jellegű kritikának szántam, bár reggel még kicsit morcban jött ki.
  • Énvagyokazapád
    Kussoljatok már, nektek semmi se jó, főleg Big
  • PJack
    Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)

deazvagyok.
  • Benc16
    pls help! help pls!
  • Benc16
    ehh, lehetne jobbat csinálni mert ez zavaró
  • bracsek #111
    -fav
  • N o N a m e
    A banner tényleg szar. Meg ez itt felül el kellene tüntetni.. mármint az SG-s sávot, fejlécet vagy minek mondják.
  • bracsek #109
    Ha ezt nekem mondtad, személyes sértésnek veszem, és elvonulok a sarokba bőgni.
  • Sir Quno Jedi
    Ezénemkell picsászkodni a megjelenítéssel. Tökmind1 hogy néz ki, használható legyen! Aki ráér átcsicsázni az amúgy is változó szájtokat, annak közmunkát kéne adni, ne unatkozzon.
  • BiG G
    ja és a komplett fejléc lehozata sg logóstul keresőstül még nagyobb gyász mert itt van a komment részen, ráadásul át is világlik. az oldal háttérszínét meg nem kéne erőltetni, mert ez a fosbarna nem áll jól, ráadásul override-olja a saját háttért/színt.
  • BiG G
    ez a banner nagyon gyász... egyébként meg szar a detektor, mert 2 különböző foxra is azt mondja hogy nemaz. monnyonle
  • bracsek #105
    Mit fasiszta... rasszista, még a bőröm színe se azonos az explorer használókéval.
    Viccet félretéve Létezik explorerre is a greasemonkey csak abban picit más szabályok vannak.
    link
  • bracsek #104
    Valamiért a firefox is megette az <!--[if IE]>-->-t :) csak annyit kellene, hogy a végéről a (Te nem vagy az.)-t kitörölni.
  • Benny04
  • N o N a m e
    Lol! Ez aztán a topik mix..
  • Benny04
    nekem a banner alatt van ez, pedig én firefoxot használok :O
  • bertino
    most én is ezt látom :

--> Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)

:)

szerk.: ték -.-
  • Benny04
    képt!
  • Sir Quno Jedi
    Mijezakirekesztőbaromságodafent?! He?! Azé mert céges IE-vel jöttem és nem hazai FF-fel, akkor máris autolefasisztáztok, vagymiarák?!?! Skandallum! :DDD