GreaseMonkey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
lol, na látod errõl beszélek, belelóg a buzi fejléc a kommentekbe és a fele olvashatatlan.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
félre ne érts kispajtás, nincs azzal van bajom hogy a köz érdekében jót cselekszel, sõt dícséretes. de amikor ide bejövök elfog a hányinger, nagyon csúnya lett a topik. amilyen szépeket összehozol (pl #88, #53) olyan csúnya ez a topik. máris jobb lenne idejárni, ha a háttérszínt, a fejléc-baszkurát és a kommentdoboz kék-szaggatott keretét ha kivennéd/lecserélnéd valami emberire. that's all, építõ jellegû kritikának szántam, bár reggel még kicsit morcban jött ki.

Énvagyokazapád
Kussoljatok már, nektek semmi se jó, fõleg Big

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

PJack
Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)

deazvagyok.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Benc16
pls help! help pls!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Benc16
ehh, lehetne jobbat csinálni mert ez zavaró

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

-fav
N o N a m e
A banner tényleg szar. Meg ez itt felül el kellene tüntetni.. mármint az SG-s sávot, fejlécet vagy minek mondják.
Ha ezt nekem mondtad, személyes sértésnek veszem, és elvonulok a sarokba bõgni.
Sir Quno Jedi
Ezénemkell picsászkodni a megjelenítéssel. Tökmind1 hogy néz ki, használható legyen! Aki ráér átcsicsázni az amúgy is változó szájtokat, annak közmunkát kéne adni, ne unatkozzon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BiG G
ja és a komplett fejléc lehozata sg logóstul keresõstül még nagyobb gyász mert itt van a komment részen, ráadásul át is világlik. az oldal háttérszínét meg nem kéne erõltetni, mert ez a fosbarna nem áll jól, ráadásul override-olja a saját háttért/színt.

BiG G
ez a banner nagyon gyász... egyébként meg szar a detektor, mert 2 különbözõ foxra is azt mondja hogy nemaz. monnyonle <#levele>

Mit fasiszta... rasszista, még a bõröm színe se azonos az explorer használókéval.
Viccet félretéve Létezik explorerre is a greasemonkey csak abban picit más szabályok vannak.
link
Valamiért a firefox is megette az <!-->-->-t :) csak annyit kellene, hogy a végérõl a (Te nem vagy az.)-t kitörölni.
Benny04

N o N a m e
Lol! Ez aztán a topik mix..
Benny04
nekem a banner alatt van ez, pedig én firefoxot használok :O

bertino
most én is ezt látom :

--> Csak Firefox Használóknak. (Te nem vagy az.)

:)

szerk.: ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Benny04
képt!

Sir Quno Jedi
Mijezakirekesztõbaromságodafent?! He?! Azé mert céges IE-vel jöttem és nem hazai FF-fel, akkor máris autolefasisztáztok, vagymiarák?!?! Skandallum! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Benny04
köszi :)

Benny04
wow de kúl lett <#wow2>

ScarY MAN
mokás lett :D

...

.cikk-bal-etc2 a:hover {color:#ff0000;}
nem volt szándékomban eltüntetni, csak a lényegére akartam felhívni a figyelmet, hogy mire való... pl explorer alatt semmi változás nincs õk nem is látják :)
Énvagyokazapád
hát akkor már tüntesd el :P
vagy ez ígya jó? :O

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

vagy esetleg megmixeltem?
Énvagyokazapád
ki volt ez a huligán? :D
kicsit elcsúszott a fejléc nemde Bracsek? :D
vagy Sedózáj írt el valamit? :P

N o N a m e
htx!
Énvagyokazapád
mai termés, kicsíkozza azokat a helyeket, ahova szöveget meg jelszót kell írni (minden honlapon)
(topikokban a szövegbeviteli mezõt nem csíkozza)

N o N a m e
Én is ezt szoktam :D
Jelenleg igy néz ki az én Google-m, ezt is összemódositgattam :D A háttér kék csikos volt, átfestettem, a Google feliratot is ki akartam cserélni, de eluntam.. jó van igy :D
Benny04
nembaj :)
de én akkor is belepiszkálok :D

Énvagyokazapád
hát a megírástól még messze állnak a scriptjeim :D
inkább csak összemixelem a dolgokat :D

Benny04
én úgy vagyok vele, hogy amit apa megír, abba belebuherálok, oszt kész <#smile>

Énvagyokazapád
az már szerintem valami html cucc, és én ahhoz nem értek, de jöhetne valaki nálunk okosabb is :)

N o N a m e
én is igy vagyok vele
Énvagyokazapád
vmit próbálgassatok ti is csinálni, én pl azt nem tudom átalakítani mert nem tudom hogy kéne, vagyis inkább mit

akyyy
olyat nem tudsz, hogy a myvip mindig bejelentkezzen? vagy hogy ne index.php-re hanem home.php re ugorjon bejelentkezéskor mert most is odabasztak köcsög reklámot:@

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Benny04
szívesen

daxan
Köszi! Mûködik!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Benny04
daxan
Sziasztok! Tudnátok olyat csinálni, hogy egy http://www.-al kezdõdõ szöveget linkké alakítson? Egy olyan oldalra kellene, ahol megvannnak adva a linkek, de nem kattinthatóak, szimpla szöveg.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Benc16
a színére gondoltam

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Benc16
olyat tudtok írni, hogy ez a csík ahol a logónk van, az megváltozzon...? legalábbis nekem.. ^^

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

N o N a m e
Azokat a narancssárga betüket szinezd már át és akkor én is letöltöm :)
Benny04
de annyira zavar az a hülye reklám :|

Benny04
de

Énvagyokazapád
gondolom mert letöltötted azt az adblocker ratyiságot nem?

Benny04
le, csak a fejléc egy kicsit le van csúszva... :/

Benny04
na most már jó :)