Xbox 360 - 10 millió konzol az USA-ban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4. Bizonyos Ps3 konfigokon (40Gb-os verzió, ha jól emlékszem) sz**rá fagy😄 (lehet hogy a megjelenés óta javítva ez a gubi,de akkor létezett😄)
Szerintem vedd meg 70ezerért azt a csomagot,ahol a premium(HDD is van benne) mellé még 2 játékot is kapsz,szinte ingyen.(a két játék együtt 3 ezer)
Aztán egy GTA IV, és mehet a móka.
Aztán egy GTA IV, és mehet a móka.
sziasztok. ha már van ilyen cikk a boxról, had kérdezzek vmit, mert én is lehet venni fogok. Csak a GTA miatt, és ezért a lehetõ legolcsóbban szeretnék kijönni. Mit érdemes venni, az alapgépet (asszem nincs benne HDD), vagy esetleg komolyabbat?
én ponth azt hallottam h ps3 tölt kevesebbet és szebb a képe is... gstv-ben is ezt mondták...
Ez a tomcsa4 nem fanboy,az biztos...:|
"Arra is van GTA4, mivel elsõnek arra jelenik meg "
Lol-e?
1. Már megjelent.
2. Boxon szebb :-P
3. Boxon gyorsabb a betöltési idõ.
Lol-e?
1. Már megjelent.
2. Boxon szebb :-P
3. Boxon gyorsabb a betöltési idõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
En is x360 tulaj vagyok december ota. Nem bantam meg. Azota nem kell szivni a pc-s jatekokkal, fps iranyitast 2-3 ora alatt megszoktam (persze ott sokkal masabb az egesz felepitese!) es biztos fog futni a kovetketkezo 2 evben minden, es ugy ahogy megirtak. PC-n minden fel evben egy konzol arat bele kellene loni, es van ami nem vagy csak fel ev mulva jon ki ra.
Itt meg berakod a lemezt es jatszol... Ja es butasag h csak akkor vegyel ha van hdtv-d...
Itt meg berakod a lemezt es jatszol... Ja es butasag h csak akkor vegyel ha van hdtv-d...
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
gamer notit ne vegyél szart se ér, egy 8600GT rendes pc-ben még épphogy futtatja a mai játékokat rendesen szal egy notis verzió kb már ehhez is gyenge lesz.
Xboxot a live miatt ajánlom, nemtom PS3on milyen játkokra gondoltál, kevés PS3 exluzív játék van..
Xboxot a live miatt ajánlom, nemtom PS3on milyen játkokra gondoltál, kevés PS3 exluzív játék van..
Azért annak csak van pénze évi 12 ezerre,aki vett egy boxot.
Én azt tudom neked mondani, hogy vedd meg gamer noti helyett a PS3at. Arra is van GTA4, mivel elsõnek arra jelenik meg és pár nappal késõbb X-re! De ha nincs otthon szgép más alkalmazásoknak, akkor maradjon a noti, mivel konzollal nem lehet kiváltani egy szgépet.
Más: wz a 10 milla jó, de mivel másfél évvel késõbb jött ki, mint PS3, ennek fényében mindjárt nem is szerepel olyan jól. PS3at sokan fikázzák, hogy szar stb de meglátjátok, meg fogja nyerni a versenyt (és nem a blu-ray miatt).
Más: wz a 10 milla jó, de mivel másfél évvel késõbb jött ki, mint PS3, ennek fényében mindjárt nem is szerepel olyan jól. PS3at sokan fikázzák, hogy szar stb de meglátjátok, meg fogja nyerni a versenyt (és nem a blu-ray miatt).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
vagy csak mert nem hajlandó pluszba perkálni a microsoftnak az online-ért...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Notebook vásárlás elõtt állok, amit játékra is használnék (8600GT van benne 😄), de a hülye GTA IV miatt mindig elgondolkodok egy konzol vásárlásán. Csak az a bajom, hogy az Xbox 160 font körül van a GTA IV játékkal együtt csomagolva, de más játék nem létezik rá amit használnék, míg a PS3 300 font felett van, de arra van pár dolog, ami pl. soha nem lesz PCre és tetszik...
Úgyhogy most marad a notebook De az Xboxtól ez a 160 font elég korrekt ár, kíváncsi vagyok hogy a Sonynak hány évre lesz szüksége hogy levigye odáig 😊
Úgyhogy most marad a notebook De az Xboxtól ez a 160 font elég korrekt ár, kíváncsi vagyok hogy a Sonynak hány évre lesz szüksége hogy levigye odáig 😊
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
kiváncsi lennék hány db mûködik még abból a 10 millióból <#vigyor1>#vigyor1>
Szép eredmény,fõleg úgy,hogy nagyon sok ember azért nem vesz XBox360-at,mert azt hiszi,hogy még mindig 3 ledes lesz.
← ElőzőOldal 2 / 2