HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örömmel látom, hogy jártok ide "távollétemben" is, sajnos mostanában kevés idõm van benézni-, de fõleg megosztani.
Mivel akadt egy kis szabad idõm ma este, hoztam nektek néhány zenét, remélem tetszeni fognak.
50 & 50 Brothers - Red Man
...mert elmaradhatatlan az italo hangulat.
Cock Robin - The Promise You Made
...mert valaki "odaát" eszembe juttatta.
Korgis - Everybody's Got To Learn Sometime
...mert miközben irok Michael Jackson temetését követem a TV-ben és evel a zenével tisztelgek emléke, munkássága elött.
Legyen neki könnyü a föld!
In Lak\'ech Ala K\'in
A grazi jó buli volt, és ami a lényeg, hogy emberi léptékû. Lehettünk max háromezerötszázan vagy négyezren. Gyakorlatilag egy Best of-ot játszottak, minden híres dalukat elõadták. Igen jól sikerült volt.
A pestin nem voltam, nem szeretem az ilyen monstre dolgokat, a legtöbben a zenészeket nem is látták, legfeljebb a kivetítõn.
Ja,és még valami, hozzám Graz 85 km, Pest meg 220.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Tényleg jó kis zene ez, én is szeretem. Eddig csak a Stars cimü daluk volt meg wavban. Köszi szépen, ez is megy a romantikázós playlistbe a többi közé <#vigyor0>#vigyor0><#worship>#worship>
Gondolom nagy buli lehetett. Kimentél a kapcsolat koncertre is mikor itt voltak pesten?
Május 22.-én néztem meg a Simply Redet Grazban a Stadthalléban, s ott ezt a számot is eljátszották. Egy igazi, "Kézzelfoghatós" darab, örök kedvencem !
Simply Red - For your babies
wav; 4:16
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
az edirol-t meg nem kéne ennyire leírnod, mert van már közte olyan rendszer is, ami megbírkózik a 24/96-os tartománnyal is..<#eljen>#eljen> még ha a tied nem is tudja, de elégedj meg azzal, hogy az egyik felmenõ nagyterstvérke igen<#nevetes1>#nevetes1>
ma xarul vaok, nincs kedvem semmihez. még a lassú zenékhez sem..
még szerencse, hogy türelmes emberke vagy<#vigyor5>#vigyor5> így lesz kedved kivárni a jó kis muzsikákat. most lépek, bedobok egy gyógyító sert<#pias>#pias>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Idõm az van, én kivárom a zenéket.
Sajnos profi hangcuccot csak akkor látok, amikor belinkelgettek ide mindenféle képeket, mindenféle futurisztikus kütyükrõl, vagy ha bemennék egy erre a célra létrehozott kereskedésbe <#szomoru1>#szomoru1>Talán egyszer kapok lehetõséget a jóistentõl, hogy hallhassak egy ilyet <#vigyor0>#vigyor0>
Mostanában csak PC-rõl hallgatok zenét. PC + Edirol FA-66 + Edirol MA-10D hangfal pár a "rendszerem", plusz van egy közel 10 éves Sennheiser HD-570 plusz egy Sony MDR-V700 fejhallgatóm. Egyébként egész korrektûl szól ez így.
Egy oldschool hifi tornyot össze tudnék dobni a régi, de még jól múködõ Marantz MR-215 receiverbõl, Sony CD Playerbõl, de mivel szegény Sansui SR-525 lemezjátszó kómában van és komolyabb hangfalam sincs perpill, így marad a PC <#email>#email><#nevetes1>#nevetes1>
Vanessatól viszont ezt a számot nem ismertem. Tõle a 'Save the best for last' hagyott bennem mélyebb nyomokat, plusz igy hirtelen az Aladdin meg a Pocahontas betétdalai jutnak róla még eszembe.
Egyébként most hallgattam bele jutubon, egész kellemes, egy csipet jazzes feeling járja át, le is szedem majd, köszi a tippet <#eljen>#eljen>
Ha már lassú "összebújós"-rol van szó ezt ajánlom figyelmedbe.
Persze nem a "Motorhead"-et kinálom mint összebújós zenét! <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
kérésed számomra parancs<#hehe>#hehe>
ma semmiképpen, mert segítenem kell ebéd után a kamionunkat megpakolni. a kedves határõr kollégák már megint feltartóztattak egy szállítmányt szokás szerint.(szerintem csak újból szívóznak a kamionosokkal<#wilting>#wilting>)
de vagy ma este, vagy holnap valamikor szakítok rá idõt és bedigizem két kedvenc nótámat neked. elõljáróban annyit, hogy ezeket már sokkal inkább nevezzük mi idegenek lassú zenének. és ha van a közeledben egy profi minõségû hangberendezés, akkor még élvezni is tudod majd õket.
fis-fos hangszórókon nem garantálom a profi hangminõséget, de ki tudja<#miaz>#miaz>
nem fogom visszafogni magamat<#papakacsint>#papakacsint>
Én csak azt írtam, "abban a hitben voltam" és nem azt hogy szerintem sokan ismerik, de igazából ez már csak szõrszálhasogatás <#smile>#smile>
Valóban nem egy igazi értelemben vett lassú szám ez, de én már bújtam össze erre (még több más tényleg lassú számmal abban a playlist-ben)és hangulatos meg kellemes is volt egyben <#love11>#love11>
De azért ne fogd vissza magad, mutass valami lassú zenét. Lássuk nálatok 'alieneknél' mi tartozik ebbe a kategóriába és hogy bõvíthessen a repertoárt <#crazya>#crazya>
most volt idõm lekapni az isley maxidat..
no igen, ilyen az, mikor semmire sem jut idõd, még a hobbyjaidra sem, csak miután a vállalkozásaid ügyeit rendbe tetted<#rinya>#rinya>
elõször is, biztos bennem van a hiba, de sajna volna itt két apróság..
elõször is, egyik dalt sem (és az elõadót sem) ismer(te)m, jól gondoltam..
a caravan of love-ot sem, mégha szerinted ezt sokan ismerik is. biztos így van, de én (eddig) nem tartoztam közéjük..<#lookaround>#lookaround>
másodszor mindkét zene belefér a tûrhetõ kategóriába, de azért én legalább is nem fogom napjában ötször meghallgatni<#vigyor3>#vigyor3>
és sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de az "összebújós mjúzik" kategóriáról is eltérõ véleménnyel vagyok..
szívesen mutatok neked "real slow" kategóriát, ha érdekel ez a stílus, de szerintem ez nem az lenne..
..de végezetül van egy jó hírem is: mindenképpen hálás vagyok neked, hogy megosztottad velünk ezeket a zenéket, mert hitvallásom szerint pont attól szép az élet, hogy ti emberek ennyire különbözõek vagytok..<#papakacsint>#papakacsint>
..velünk idegenekkel, már más a helyzet..<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Ügy látszik az emberek nyaralnak, mert nincs nagy mozgás errefelé. Lehet, ha berakom a 80-as fórumba is, sikeresebb lesz.
Két nap alatt a "Caravan" 2, az "I Can't get" 1 letöltést élt meg. PM-ben meg is köszönte 1 kedves kolléga <#eljen>#eljen><#vigyor0>#vigyor0>. Bevallom
Õszintén szólva azért egy picit meglepõdtem, hogy ezzel újat tudtam neked mutatni. Én abban a hitben voltam, hogy a "Caravan of Love" címû dalt mindenki ismeri és szereti <#nevetes1>#nevetes1>. A másikat én sem ismertem, amíg meg nem fordítottam a lemezt, de így utólag azt mondom, örükök, hogy ilyen vakmerõ voltam <#nyes>#nyes>
De még az is lehet, hogy hallottad, csak nem tudtad hogy ez volt az. Én már jártam így párszor. Vagyok úgy néha zenékkel, hogy ismertem és szerettem(italo mixekben hallottam vagy máshol, még a 80-as évek közepén, végén) de címet, elõadót nem tudtam, amíg bele nem botlottam pl az ILDD sorozaton.
Remélem tetszeni fog <#smile>#smile>
a lemezbolt listáimat megtartom magamnak<#papakacsint>#papakacsint>
ám az ígéret szép szó, prividet lesd csak meg<#ravasz1>#ravasz1>
most befõttest játszok, s elteszem magam késõbbre<#hehe>#hehe><#sniffles>#sniffles>
hajt a kíváncsiság, hogy az elmúlt két napban hányan szedték le ezt az utóbbi maxidat<#nemtudom>#nemtudom>
csak azért kérdem, mert nem látom, hogy bárki is bármit is reagálna rá<#nemtudom>#nemtudom>
én személy szerint még nem szedtem le, de jelzem amint lekapom (szándékomban áll, mert nem is ismerem az elõadót)
ha már hallottam, többet is tudok mondani róla (a minõségrõl felesleges, az tudom, hogy nálad rendben van, de a stílusról és a dalokról már biztosan lesz mit)<#dumcsi>#dumcsi>
addig is: jó legyél<#integet2>#integet2>
Isley Jasper Isley - I Can't Get Over Loosing You 4:06 wav
Isley Jasper Isley - Caravan Of Love (12'' Version) 5:44 wav
de bármely egyéb napon nagyon szívesen segítek<#eplus2>#eplus2>
gyanúsításról szó sem volt csak csupán kérésként hangzott el.
(ha mégis véltozik a véleményem priviben megkereslek)<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#integet2>#integet2>
ha téged érdekel, csekkoljad, de nekem nincs szükségem ilyesmire<#falbav>#falbav>
hiába no..az ember segíteni próbál, oszt rögtön meggyanúsítják<#rolleyes>#rolleyes><#nevetes1>#nevetes1>
Köszi
Üdv:VB
esetleg próbáld ki te magad is 😊
megbízható, garantáltan vírusmentes jelszótörõ és visszafejtõ<#eljen>#eljen>
(ha már ennyire érdekel a téma)<#hehe>#hehe>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Az igazság az hogy én sem. <#integet2>#integet2>
imo :) science fiction is science fact
(nem jól tudod)
már rákattintást is számolja, volt olyan, hogy én is 5-6-ra tudtam leszedni valamit, mindet számolta letöltésként...
What about the forests?
6)-nak lehetne szólni a pánikszerû átlinkelökrõl, akik gyakran úgy fogalmaznak...találtam...nem teszteltem...na kérem ha egy jelszavas feltöltés esetén egy pánik-tag átlinkeli azonnal mihelyst meglátja...1-2-3...akárhány forumba...ott is linkelnek tagok...így gyorsan körbejárja egy adott feltöltés jelszó nélkül a világhálót...a pánik-linkelõket pedig sosem éri utol az infó, hogy kódolt...
fogalmam sincs milyen hatékony lehet egy kódfejtõ progi...de nem kevés ideig tarthat...
én magam töltöttem már egy-két dolgot fel, nem volt példa,hogy ne küldtem volna el valakinek a jelszót...
egyébként én is tapasztaltam eme hirtelen növekedést a letöltésekben...mivel a rapidot használom, az pedig befejezett letöltéseket számol( ha jól tudom ) így jómagam álltalában a pánik-linkelõkre gondolok...egyébként jó idõtöltést a jelszófejtéshez...annak aki ennyire farok :-)
(ezt a lehetõséget a legvégére hagynám)
1)Valószínûleg olyanok töltötték le akiknek nincs regisztrációjuk és így lehetõségük sincs elkérni a jelszót priviben és semmilyen módon.
2)letötikézhették regisztrált tagok is,de nincs a képükön bõr elkérni mert soha semmit nem töltenek fel és bíztak a csodában hátha blöfföl a feltöltõ vagy egyszer csak kiírja a jelszót és akkoör megköszönni sem kell.
3) Lehetséges hogy egy elvadult tötikézõ szedte le akinek mindegy hogy mit csak legyen..download <#hehe>#hehe>
4)Olyanra is van példa amikor nem történik letöltés:
valaki szórakozik és nyomogatja a töltögetést és vannak szerverek amik ezt letöltéstként számolják (teszi ezt azért hagy örüljön a fájl feltöltõje hogy hányan leszedték illetve van erre olyan példa is természetesen nem a jelenesetre értem amikor maga a feltöltõ végez ilyen mûveletet hogy késõbb mutogathassa hogy az õ feltöltését hányan szedték le.<#nevetes1>#nevetes1>
5)Ezek után tartom elképzelhetõnek a jelszómegfejtõ használatát.
Egyébként kollégák van valakinek valamilyen információja ezekrõl a progikról? (hatékonyság,idõtartam stb..vagy csak legenda?? <#wave>#wave>
imo :) science fiction is science fact
In Lak\'ech Ala K\'in
rég hallottam már..
http://rapidshare.com/files/249295682/Blue_System_-_Operator__CDM___1993___WAV_.rar
egészségedre<#felkialtas>#felkialtas>
zephyrtheking"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
egyenlõre ennyi..
..ha ilyen tempóba futsz kolléga, a végén még összeesel<#nevetes1>#nevetes1>
szegény dat-ot meg ne pihentesd a pincében, ott csak jobban tönkremegy..
inkább adok egy vásárhelyi postafiókcímet, oszt add fel utánvéttel rá<#nyes>#nyes>
mindketten jól járunk..<#awink>#awink>
..én is, no meg a dat magnód is<#eplus2>#eplus2>
mindig tanul az ember.elõkaptam a kislemezt,s biz nem emlékeztem rá mi van a másik oldalon:Neoton Disco=Neoton megamix.<#eljen>#eljen>
de most futnom kell a melóba.
mit mondjak a DAT-ról.anno szerettem,mára pedig elég lestrapált állapotban pihen a pincében.
neked milyen kincsek vannak<#eplus2>#eplus2>
ha feldobod, mindent megbocsájtok..
még azt is, hogy a neoton discóról, és a dat magnós kérdésemrõl egy mukkot sem szóltál<#nyes>#nyes>