HQ Sound / Music - Masterpieces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> <#hehe><#nyes>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Dióka
<#guluszem1> szerintem egybõl SACD-ben kéne felrakni.

miért csak neki megy priviben? ez olyan különlegesség, hogy nem fér ki ide a linkje meg az az 50-100mega valahová?<#hehe> csak ez vót meg torrenten? <#kacsint>
engem nem izgat, UB40 nem az én világom, ez a szám meg egyenesen nem, de ez a szuperextrémhighendaudiophile feleslegesen túlmintavételezett minõség elég viccesen hangzik ennél a számnál.

kaposi1
Elõször neked megy priviben 24-192-esben !<#wave>
Mert úgy látom hogy a letöltés limitált lesz.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Úgy látszik még így zárójelben is félreérthetõ ezek szerint?<#szomoru1><#worship>
Természetesen átvitt értelemben , virtuálisan, és zeneileg, na meg barátilag.<#wink>

bigivan
Szevasztok Tagok!
Keresem ezt a zenét, mivel hatalamas sajnálatomra még nincsen meg, pedig ....<#falbav><#lama><#rinya><#confused>.
Ha valakinek megvolna min. wav-ban, akkor nekem feltolhatná ide, én meg szépen megköszönöm, elõre is. Mivel amúgy optimista vagyok .
Köszönettel, én ....

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Wescone
Említettem korábban, hogy felszerelhetõ - ezek sztenderd méretek, az pedig marhaság, hogy plusz súly kell a kar végére, az illetõ aki ezt állítja minden valószínûség szerint félrebeszél.
Az Amazon egyébként postáz Magyarországra, onnan rendeltem nemrégiben a fejhallgatóm. Javaslom a UPS-t - pár nap alatt kézhez kapod és nem kell a vámhivatalt sem látogatnod, õk intéznek mindent.

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
<#ijedt><#vomit>

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Zolika holnap"randizunk"?<#wink>

Hoppá... a Szia lemaradt <#integet2>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

A neten találtam róla képeket és úgy néz ki felszerelhetõ...utána majd lesz valahogy

tgolyo
Szia!
de régen láttalak <#wave>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Ez a beszéd kolléga! <#eljen>

zsoltford
üdv, kiegyensúlyozod a kart beállítgatod, hangszedõ feltesz...beállítod a gyártó által javasolt tûnyomást és kész...ha a hangkarodra felszerelhetõ ez a pick-up...

narumon
Na mindegy rendelek egyet oszt majd lesz valami 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Musachy
Vegyél egyet és kísérletezz. A megoldást elõbb-utóbb megleled.

Hát ez tényleg nem nagy segítség így - szerencsére nekem nincs ilyen problémám
Ha itt laknál a szomszédban tudnák segíteni mert nekem 2 ilyen hangszedõm van és meg lehetne próbálni

narumon
http://www.stevehoffman.tv/forums/archive/index.php/t-146100.html

Itt nézegettem, de az egyik azt írja kell a hátára nehezebb súly, a másik meg aszondja, hogy plusz súly nélkül használja teljesen jól... áááárghh 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szia! Igen,van az amazonon is, de úgy tudom nem postázták magyarba ezért lett választva a Williamthakker
Itt nézelõdjél csak képek

narumon
Amazonon 159$-ért megy. Azt kéne kitalálni, hogy egy Pro-ject debutIII-ra, hogy lehet rárakni. Kell-e hozzá új kar, súly vagy valami.... <#fejvakaras>

gyorgy74
Köszönöm Zoli!<#worship>Szépen muzsikál.....<#eljen>

Látom pörgött a topik az este, a kemény mag beindult rendesen.<#email>

Engem is elkapott ez a fránya influenza.<#szomoru2><#vomit>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

narumon
Hehhe, nem vagytok normálisak! 😄 😄

Wescone
Egyik kedvencem <#circling>...

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
bizony, és ezzel zárom is a topikot!

(részemrõl a mai napra<#kacsint> )

Musachy
Mármint ez a jó zene. És azért kár lenne.

Musachy
Akárhogy is volt ez már nem számít, lényeg, hogy volt. Különben nem lett volna.

Dióka
szerintem ezt összekevered az akkori zoxigén szinttel, amit te mondasz,az már sokkal korábban volt, csak kevesebbszer.

Musachy
Egész pontosan keletnyugatra. <#hehe>

Wescone
Az õ dalait vertyogásnak nevezni... arra inkább napjainkban akad példa - bõven, sajnos.

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
Al-Hudaydah-tól északabbra vagy inkább délebbre?

Musachy
A YT-on nem, csak a jemeni levegõt rezegtette, ahonnan az a zsidó törzs származik.

Wind 67
Ja, Péter Gabriel hazaugrott megdöngölni a fejét a siratófalnál, és lám csodát a kricsniben ott vertyogott Ofra. A vicc szerint 2 iztaelita ha találkozik mi lesz belõle (üzlet)

Csak a WAV peregjen

Dióka
biztos, csak még korábban nem Ofra Haza-tól, de a fõ kérdés inkább az, mikori a legerdetibb eredeti és az akkor fent volt-e már a YT-on?

Dióka
szerintem ezt még 88-ban is csak az izraeliták ismerték, de 10 évvel késõbb jó érzékkel nyúltak hozzá, hogy bevigyék a popzenébe <#kacsint>

Musachy
Ez se rossz. Ez még nyilván jobban hasonlít a "még koraibb verzióra", ami a népdal.

Wescone
Ismeritek ezt a korai verziót?

...Istenem, mennyire sajnálom, hogy nincs már köztünk! <#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
<#nyes> ez még nem volt, ez a kedvencem

Wind 67
átmentetek pantominba.

Csak a WAV peregjen

tgolyo
<#eljen>

Dióka
<#taps><#nevetes1>

tgolyo
<#vigyor><#hehe>

Dióka
<#taps><#nevetes1>

kaposi1
Ja kérem aki VIP, és szerkeszteni tudja a hozzászólását.
De már elkéstél vele.<#ravasz1>
Láttam amit láttam.<#wink>

Dióka
én már mindent 1 MHz-en és 1 Mbiten csinálok, úgy egy darabig belefér minden igénybe.

tgolyo
enyém 16-ra sikerült. remélem OK

kaposi1
<#eljen>Ez is egy alternatíva bizony.

Wind 67
Mit meg nem ragozzátok ezt a 16 vagy 24 bites mintavételt. normális felvételt kell készíteni és kész. aztán kinek melyik tetszik majd hallgatja azt.

Csak a WAV peregjen

kaposi1
De, ha fejjel lefelé olvasom.<#hehe>

tgolyo
tükörreflexes géppel fotóztam <#smile>

Wind 67
akkor nem tudnád elolvasni a lényeget..

Csak a WAV peregjen

Dióka
annyit nem ér az erõsítõ, bár a zero dacban valóban az egyik legjobb AD csipkészlet van. hogy mekkora lenne a különbség, azt én is szívesen meghallgatnám ugyanazon rendszeren, de csak simán megvenni, lutri.