5889
-
#738 Na mi van, bármerre megyek ebbe botlok? Legalább itt ne műsorozzatok már kollégák! -
Trend Boy #737 Akarsz róla Beszélni???
-
#736 rendben! forever young, big in japan, jet set, sounds like a melody ezekből van egy-egy barázdás, verziós korong... -
#735 az is akad, de asszem csak album verziók...
de majd utánnanézek hamarosan, mi is van meg, és mi nincs -
#734 alphaville-el hogy állsz? -
#733 legközelebb nem árulom el :-) -
#732 -
#731 -
#730 itt a letöltőlink és legközelebb zsoltford kolléga figyelmesebb legyél, mikor privit írsz
jelszó akit érdekel, nálam privibe.. -
#729 most kaptam az infót, hogy ezt a lucifer maxit hiába töltöttem fel, már megvan a kollégának.
legközelebb kolléga nézz jobban körül a polcodon, vagy a gépeden, hogy ne feleslegesen tötizzek már fel ..akadna ám jobb dolgom is.
de már mindegy, mindjárt felér. akinek kell, jelszót adom privibe.
ja, 16 bit wav... -
#728 akkor holnap kolléga... -
#727 Nekem sajnos mennem kell, de holnap én is terítek majd valamit ha időm engedi.
Jó éjt kollégák! -
#726 még kb 40 perc. aztán ide is rendezhetnél valami jó kis éjjeli muzsikát
hátha még nincs meg a gyűjteményembe... -
#725 Vigyázz, még kiforgatjuk a szavaid! -
#724 valószínüleg fent leszek még egy órát,rendezgetem a muzsikákat...na tutyikázásra ne gondoljatok -
#723 hali zsoltford
sajna a losslesshez nem árt legalább a 20 khz (az se gond, ha 22)
elindult az upload a rapidra. egy órácska és felér, ha nem szakad meg..
megvárod? ez megy:
-
#722 látom nem csak én vagyok éjjeli bagoly
én nem is ismeerem ezt az előadót...új?régi? -
#721 hali
mit hoztál ma nekünk? -
#720 Ja, majd elfelejtettem... HELLO Tagok! -
#719 Attol eltekintve, hogy kőkemény mptréé semmi próbléma nincs vele...
Valamikor (jó régen) tudatlanságombol adodóan biza én is képes voltam efféle undormány gyártásra... -
#718 mintha 16 khz-nél eltünne valami...vagy éppen 16 khz-ig nincs és onnét kezdődik? -
#717 és olyan zenék is, ahol nem vesszük észre a tutyikázást, mint például ez első osztályú anyag cimbora, gratula érte.
nem úgy, mint ez a "wav", amit trendboy kollégánk passzolt át:
VYCK VYO-ANGELINA (EXTENDED)
WAV 5:12
ha valakinek nem lenne világos mit is látunk, megkérném wescone kollégát is, aki szaktekintély ezen a területen, hogy elemezze, mi is a hiba ennél a zenénél -
#716 tudod, jelszó nélkül lehetetlen kideríteni -
#715 az említett album:
-
#714 üdv hosszu kolléga
épp ma kaptam egy albumot, amiről az ötödik és a hatodik számra hívnám fel a figyelmedet. a kérdésem egyszerű: mivel az én albumom is vinylripp, érdeklődnék hogy ebből ollóztad ki, vagy saját ripp lenne
csak azért kérdem, mert ha ilyen király anyagaid vannak, sűrűbben is jöhetnél errefelé -
hosszu72 #713 Helló!
Grant Miller - Wings Of Love - California Train (Vinyl ''12)(1987)
Grant Miller wav
-
szlafko #712 Hát igen, vannak olyan zenék, amiknél nem vesszük észre az idő múlását.
Robin Gibb - Juliet wav
pass : Proshot -
#711 pedig egy kis összefogással...bár igaz nehéz, főleg így forumon keresztűl
lemezbarátokat találni...de állíthatom nem lehetetlen!!!
dj. pulykatollat én sem láttam ma, legutolsó infóm szerint digizésbe fogott ami nála nem két perc ha kinyitja a lemezesszekrényt...
aki pedig mp3-ból puffassza wav-vá az hallgassa úgy
aki jelezte és aktív ( nem csak akkor találja meg a zsoltfordot ha megtetszik valami ) annak a jelszó prezentálva ( korrekt kollégákkal korrekten kommunikálunk, ha valaki sántít úgyis kiderül és a kommunikáció befejezve...
szép estét kollégák! -
vinylbakker #710 Hali!
Nem hinném hogy érdekelné mert akinek akkora listája van annak egy ilyen alapmű biztosan megvan,de ha mégsem akkor sincs gond mivel mindenre van megoldás.(mp3-ban biztosan megvan valahol)no meg lossless-ben is csak-csak) Az említett kolléga nem szokott ilyesmit feltolni főleg nem jelszavasan így valószínű nem is fog érte tarhálni.
Lehet hogy tévedek vagy én is sületlenségeket beszélek..vagy talán mindketten?? -
#709 tgolyó és pulykatoll kollégák nyaralnak vagy mi?
nem látom pörögni a vinyleket -
#708 erre meg valszeg trendboy kolléga fog lecsapni
..na persze, meglehet, hogy már megint sületlenségeket beszélek -
#707 üdv kolléga! ehhez egy jelszót privibe rendelnék -
vinyl -
#705 igen jelszavas, farina,crivellente & fadinger frodukció bronski beates beütéssel... -
#704 -
#703 SzeWav kolléga! Próbálkozz ezzel te is:
szerintem jelenleg ez a legjobb
Ez a maxi jelszavas? Belehallgatnék én is.. -
#702 tagok ti mivel töltetek fel pirateclub döglött jelenleg...így fos a kép... -
vinyl -
#700 Köszönöm kolléga a feltöltést, a linkeket, és persze a jelszót is!
Kárba már nem veszett. -
#699 köszönöm mindkettőt!