5889
11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    miféle kérvényt wescone cimbora?
    nyújtsad, oszt tájékoztass mi történt

gondolom elbírálják, majd egyszercsak válaszolnak rá...

s ha nem tetszik a válasz, tudtommal fel is lebbezhetsz
    (bár ez a téma inkább mflex asztala)
  • Wescone
    Nyam-nyam... benyujthatok egy kérvény listát Zephyr kolléga?
  • Zephyr Retiring
    na itt vagyok kolléga
    hát igen.. ez mind az öt alapmű volt a maga idején
    látom nem orosz cuccos
    ha nagyon körülnézek valamelyik fiókom alján, talán tudnék prezentálni én is mondjuk egy-két edda albumot gyári cd-ről és talán vinylről is, de az én szívemhez inkább a dinamit, a p.box és a p.mobil áll közelebb..
    meg ha mondd neked valamit egyáltalán, akkor a corvina, az m7-es, ihász gabika, máté petyuska, az apostol, az express (solymos toncsival),...
    ..komár laci, hungária, generál, neoton, dolly roll, z'zi labor...
    a piamis (révész sanyival), balázs fecó, takáts tamás, bikini és természetesen hobó és az öreg "bill", akivel volt szerencsém élőben is beszélgetni és kezelni vele...

persze a teljesség igénye nélkül sorolgattam, hisz rajtuk kívül is akadt még jó pár magyar előadó és sláger is...
    have a nice day kolléga...csak így tovább
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !
    Régen raktam fel zenéket, ezt a hiányosságot igyekszem némileg pótolni!
    Ma nagyon lírai hangulatban vagyok, ezért zenéim főleg ilyenek lesznek. Magyar zenék sem fordultak itten elő, ezért felrakok párat, hátha lesz aki szereti őket. Ez amúgy is nagy bajom, hogy olyan itt a helyzet, mintha magyar előadók nem is lennének a világon, Na, mindegy, lássunk neki:
    Rebublic - Ha mégegyszer láthatnám
    wav; 5:02

Republic - A csend beszél tovább
    wav; 2:42

Ez meg itt sztem a magyar rocktörténelmének egyik leggyönyörűbb pillanata:
    EDDA - Ma minden más
    wav; 3:48

Itt egy dal, amit még januárban toltam fel, de elfelejtettem megosztani. Nem baj, jobb későn, mind soha:
    Prince - Purple rain (eredeti hossz, a gitártépéssel együtt !!)
    vinyl

És végül a 80-as évek egyik legnagyobb hatású dala:
    [URL=http://www.4shared.com/file/111733699/4dc025a0/08-Belfast_Child.html]Simple Minds - Belfast child

wav; 6:41

üzenet vége
  • zsoltford
    üdv, a kütyük a lakótásrsé én csak műkedvelőként merészkedem időnként a közelükbe
  • Zephyr Retiring
    ..mindhárom 3 cd fiókos, és mindhárom műxik, de az aiwa-ra ráférne egy alapos olvasófej takarítás (pedig gyárilag retesz védi a lencsét)
    a sharp a maga idejében is profi volt, még ma is az..
    a sony-t nem hinném, hogy be kéne mutatni bárkinek is..
    ez a 881-es széria nálunk nem is futott (4 hangkimenet+subwoofer csatlakozás)
  • Zephyr Retiring
    hali zsoltford
    ketyerék cimbié, vagy saját?
    én is kedvet kaptam egy kis padláspakolásra...

...egy gyors fotó pakolás közben, aztán estére csekkolom műxik-é még valamelyikük
    eléggé ütött-kopott társaság (mind más országból szuvenír)
    nem is tudtam, hogy ezek még megvannak
  • Wescone
    Szeva' Zephyr kolléga!
    Elképzelni sem tudom, hogy egy olyan banda amely az INXS-nek volt előzenekara, olyan filmeken jelentek meg -ők maguk is- mint a "Road House" (Országúti Disco), "Desperado" vagy "From Dusk Till Dawn" (Éjféltöl Hajnalig) "Cruzados" később "Tito & Tarantula" néven - hogy a fenébe képes kiadni egy ilyen xar minőségü CD-t?! Lehetséges, hogy a "Don't Throw Stones" eredeti studió felvételének lába kelt, vagy esetleg megsemmisült?
    Érdekes módon a 80-as években kiadott "Road House" soundtrack-en sem szerepel a darab. Annak idején ezt a lemezt is elsősorban a "Don't Throw Stones" miatt vettem meg, de amúgy erre a lemezre nincs panaszom, remek zenék szerepelnek rajta.
  • Zephyr Retiring
    halihó wescone kolléga

jöttem kicsit segíteni
    mint az a fotódon is látható, ez a kiadvány nem stúdióalbum, hanem csak egy best of válogatás cd.

természetesen segíthetek a problémádon, mert a winyómon utánnanéztem egy-két apróságnak:
    1. a cruzadosnak össz 2 db. stúdiólemeze jelent meg. 85-ben és 87-ben.
    azt gondolom már meg sem kell említenem, hogy meg van mindkettő
    2. az általad említett "don't throw stones" egyiken sem szerepel...

hanem egy 1987-es (nem teljesen hivatalos) kiadványon, amit hollywood-ban (los angeles) rögzítettek pocsék minőségben. (ez is megvan)
    3. a best of cd-re is ez a változat került fel, ne kérdezd miért...
    mint azt lejjebb láthatod is, belehallgattam ebbe a zenébe, és pontosan olyan xar a minősége, mint ahogy a te cd-den.

"this house" ügyben sajna nem tudok neked segíteni, de van egy olyan érzésem, hogy valszeg az sem kerül elő jobb minőségbe sehonnan...

az említett kép, ahol belehallgattam a "don't throw stones"-ba:
  • Wescone
    Hello Tagok!
    Csak hogy lássátok milyen szinten "pancserkedünk" itt az SG-n mi - önjelölt "hangmérnökök"!
    Két évvel ezelött rendeltem egy CD-t amerikábol egyetlen szám miatt amely a "Road House" cimü film kezdő betétdala.

Minden jó és szép, kézhez kapom a CD-t, türelmetlenül bevágom a lejátszóba és... majd hanyatt estem a döbbenettöl. Az a szám (Don't Throw Stones) amiért tulajdonképpen megrendeltem a lemezt egy roppant amatör módon rögzített koncertfelvétel amelyre nagyon szavakat sem találni. Na volt azért néhány keresetlen szavam melyeket a lemezt elöállítóknak, kiadónak cimeztem, de ezt a részt most nem részletezem.
    A többi számmal nem volt gond... legalábbis eddig úgy gondoltam, néhány nappal ezelött azonban elkövettem a klasszikus hibát - a Tau "lencséje" alá helyeztem a lemezt.

Igy "néz ki" a "This House" - jó kis zene, érdemes meghallgatni!
    Ha esetleg megvan valakinek jobb minőségben, megkérem ossza meg velem is! A "Don't Throw Stones"-t nem kérdem mert azt eddig még empétrében sem találtam sehol.
  • Zephyr Retiring
    üdv ákos
    érdekes projectbe vágtad a fejszédet cimbora

kívánom, hogy jól menjen a biznisz...komolyan
    ám akad azért itt némi probléma is

csak a miheztartás végett, és hogy meg ne sértsem a szerzői jogokat, direkte módon csak ma, csak itt de nem csak neked összecsaptam egy kis mjúzikot...

most ne a zene stílusára figyelj oda, hanem arra a tényre, hogy ha zephyr bátyó kb. 5 és fél perc alatt létrehoz egy ilyen (akármilyen) muzsikát, (és itt rögtön meg is jegyezném, hogy nem vagyok és nem is leszek soha zenész) és ezt a "remekművet" eredeti 16 bit 44.1 khz-en rögzíteni is tudja, akkor pontosan mi szükség is van a szolgáltatásodra

no persze létezik az "élőzene" kategória is, de hidd el nekem, ha én mondom jószándékúan, hogy akár még ettől magasabb hangminőségben is lehet rögzíteni bármilyen zeneművet élőben egy profi mikrofon segítségével....

ugye nem kell elmagyaráznom neked, hogy az utómunkálatok során sokminden korrigálható kezdve a zajszűréstől a professzionális hangkeverésen át egészen a végső "mester" studió rögzítésig...

ismétlem: nagyon jó ötletnek tartom amit csinálni szeretnél (vagy már csinálsz is) de hogy értelme sok van-e... na ezen már vitatkozhatnánk...
    képzeld, én csak egy mezei senki vagyok itt a nagykutyák közt, de ha már én is képes vagyok ilyen minőségre (ismétlem: alig hat percen belül), akkor mi lenne, ha még egy félórácskát is rászántam volna?

azt már meg sem említeném, hogy mire lenne képes trendboy kollégám, vagy épen dióka cimborám, ha vennék a fáradtságot és megmutatnák mire is képesek... akkor a többieket még nem is említettem.

kattints ide cimbora, és letöltés után figyeld a hangrögzítés minőségét :)

persze az adott szabvány határértékein belül.
    mindenesetre kívánok minden jót a vállalkozásodhoz, és ha akad mondandód számomra/számunkra, szívesen meghallgatjuk.

legyen szép napod :) egy amatőr kolléga: zephyr r.
  • Wescone
    Ez itt nem a reklám helye "lehiakos"
  • kaposi1
    Szia!
    Szintén letöltöttem a komplettet. Megkaphatnám a jelszót?
  • zsoltford
    a haver kint hagyta az üvegtető alatt a lemezjátszón a lemezt...szerintetek ebből hq ? ki tud egy jó kis lemezjátszót hozzá?

• zsoltford

r. bais - take the love ( club mix )
  • Zephyr Retiring
    kösz a kiváló minőségű felvételt cimbora
  • Zephyr Retiring
    haki wescone

amennyiben hasonló hibának számít a rapidos letöltés is, akkor: én igen
    rengeteg cuccomat tárolom a rapidon, mert ott (nekem legalábbis) biztonságosabb, mint lemezre kiírva...
    ám két napja már a saját rapidos cuccaimhoz sem tudok hozzáférni:

"jaj, ez a link nem működik" - feliratokat kapok, de ha el is indul a letöltésem, akkor is megszakad...

..tkm sem érti mia fasz van

pedig meglepetéssel készültem nektek mára, mert
    (ha már szóba került, és ennyien szeretitek) el akartam hozni nektek az eagles - hotel californiáját "eredeti gyári dolby digital minőségben, merthogy ma már ilyen is létezik..

de ezzel sajna kicsit még várni kell, míg ezek a svájciak kissé összekapják magukat

na, ennyit a rapidshare premiumról mára..

(a végén még visszatérek a jó öreg régi data-hoz)
  • zsoltford
    én bizony tapasztaltam !!! bár most nem vagyok előfizető, de amikor voltam is szinte mindig úgy kellett felkönyörögnöm az anyagokat!!!és akkor sem volt sem gyorsabb a feltöltésem!!!
    bár mindez lehet szolgáltatófüggő is, ez esetben a bt volna a ludas...igazából épp ezért nem fizettem elő mert alig töltök le inkább felfelé használnám ...
  • zsoltford
    üdv kollégák, kedvelem a dalt megsasolom, köszönöm!
  • bigivan
    Nahát Ross Brown jól kicseszett a világgal! Megvette a szutyok Honda csapatot, s láss csodát, dögunalmassá tette az F1-et, minden futamot megnyernek.
    Viszont nem tudom nem feltolni az Eagles lemezéről a kedvenc darabomat, amit nagyon ajánlok minden errejáró szíves figyelmébe! Ahogyan ezt a lemezt hallgatom, egyre jobban megértem, hogyan lehet az Eagles úgy is az USA legnépszerűbb zenekara a mai napig, hogy lassan több, mint 14 éve nem csinál semmit.
    EAGLES - LOVE WILL KEEP US ALIVE (acoustic version)
    wav;4:05; 1994
  • Wescone
    Nem tudtam feltölteni tegnap a Rapidra, tapasztalt hasonlót problémát más is?
  • Wescone
    Na erre vevő vagyok én is Bigivan, máris tőtikézem! THX!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Van némi ráérő időm az F1 indítása elött, így feltoltam némi muzsikát a netre, ami valóban HQ minőségben szól, e topicban sem kell szégyenkezni vele. Akusztikus hangszereken van előadva, sztem az igazi HQ-t az akusztikus zene biztosítja, ami nincsen agyontorzítva, gerjesztve és persze össze-vissza keverve. Ezt az Eagles együttes HELL FREEZES OVER
    című lemezéről rippeltem be, persze, gyári kiadás (1994, Geffen Records; Eagles Recording Co.) Érdemes meghallgatni, nem akármilyen zene ez, igazi Klasszikus !!!
    EAGLES - HOTEL CALIFORNIA (acoustic version)
    wav; 7:14; 1994
  • zsoltford
    nos ez esetben itt található kompletten:

nyomi...nyomi..
  • sanyo71
    köszi a grant millert!
  • zsoltford
    üdv, mihelyst ez a pöcs rapid elkezd működni teszem fel...
  • Zephyr Retiring
    halihó tgolyó öreg cimbora

...csak most érek rá leszedni

és csak ma fogom neked megköszönni:

a többieknek pedig legközelebb biggyeszd ezt is hozzá:
  • tgolyo
    Üdv Mindenkinek!
    Csak ma , csak most , csak azoknak kik kedvelik:
    Grant Miller - Tracks In The Snow(12" ext.)
    No Pass.!
    http://rapidshare.com/files/241395991/Grant_Miller_-_Tracks_In_The_Snow.flac
  • Zephyr Retiring
    nos, bármelyik...
    ő az egyike azon kevés előadónak, aki eddig még csak mp3-ban fordult meg nálam

ugye nem is kell ecsetelnem, hogy meghallgatás után hová került
  • zsoltford
    melyik verzió érdekel?
  • Zephyr Retiring
    egye fene, ha nincs meg, ez is megteszi helyette:
  • Zephyr Retiring
    no akkor percet se késlekedj, ossz már meg velünk egy jó kis ryan simmons nótát. mondjuk a lucky guy-t...persze csak ha megvan

..mert egyébként igen nehéz lenne
  • zsoltford
    igen mr. smiley jól fogalmazott! az vagyok rian simmons-i idők óta
  • Zephyr Retiring
    halihó kaposi kolléga
    én semmit de zsoltford kolléga nagy "moderntalkingdieterbohlenthomasanders" fan
  • Zephyr Retiring
    üdv lervi cimbora
    privibe dobott válaszod perfect és correct
    ígéretem szerint a jelszó:
  • Zephyr Retiring
    ...a barátaimnak csak smiley
  • vinylbakker
    Köszi Zsoltford kolléga,ezek nálam is kallódnak valahol a rendszerben.
  • zsoltford
    köszönöm,igen megvan amit kedvelek belőlük
  • zsoltford
    ha vinyl rip-ek is érdekelnek van kettő maxi:
    -Testamente D'Amelia és a
    -Love Is Such A Lonely Sword
    vinylen ha érdekel jelezd kicsit el vagyok havazva de ha bedigiztem ami lehet csak 10 nap múlva lesz akkor felteszem
  • kaposi1
    BLUE SYSTEM "Only With You" [Maxi-CD] (1996)WAV
    BLUE SYSTEM "Body To Body" (1996)WAV
    BLUE SYSTEM "Laila" (1995)WAV
    BLUE SYSTEM "X-Ten" (1994)(Ez album )APE

ezekhez lenne link,de gondolom ezek megvannak neked.