5889
11891949761344119704.png
  • zsoltford
    egy off a kollégákhoz, aki képben van örömmel venném a tanácsát.
    kameráról szeretnék kiírni anyagokat...most kezdem csupán az ismerkedést vele,van ugyan egy funkció a kamera merevlemezéről történő kiírásra,de amit egyszer kiírt nem hajlamdó ujra...ha pedig a pc vinyoról irom ki akkor nem játsza egymás után a videokat, hanem egyet lejátszik és stop...
    rövid kis felvételek...hogy kellene a nerot beállitanom?
  • zsoltford
    üdv, kollégák!
    köszönöm a blue system-et...két alphaville csorog fel...forever young digizésre vár,csupán idő kérdése
  • Dióka
    kétségtelen, hogy volt a régi Edda és jött az új, de mindkettő sok jót alkotott, ha nem is mosom egybe őket, de nem is akarnám éles határral szétválasztani. Más kort fogtak át.
  • Dióka
    nagy kedvenc!jó minőség!cédéről?!
  • Zephyr Retiring
    wescone kolléga, akkor ezt a hiányosságot hamarosan orvosoljuk
    sirak úrnak akkor estefelé...

zsoltfordnak pedig:
    egy nem 6 év és 6 éjjel készült maxi :)
    pass: in p.m.
  • Wescone
    Ami engem illet, jöhet az egész album, ugyanis pont az nincs meg!
    Van két másik "Napoleon Boulevard" albumom LP-n, de sajnos nem tudok még digizni - igy felrakni sem...
  • shirak
    nem surgos, raer, elore is koszi.
    alommanohoz lenne egy-ket keresetlen szavam, tegnap ejjel nagy ivben elkerult
  • Zephyr Retiring
    ja. amit keresel az a "b." oldal 2.-es track...

hacsak valaki estig meg nem előz, akkor majd én feldobom, de most semmiképp...

hamarosan álommanóval találkozok ugyanis
  • shirak
    Julia nem akar a foldon jarni
  • shirak
    Zephyr, szerintem mindenkepp erdemes!

Fol tudna tenni valaki jo minosegben Napoleon Boulevard - Neha almodj velem cimu notajat? A "Julia nem akar a oldon jarni" lemezen van.
    Kiterjesztes nem szamit, csak jol szoljon!
    koszi elore is

• Zephyr Retiring
    még mindíg zsoltfordnak:
    a régebben említett maxik: "forever young, big in japan, jet set, sounds like a melody" lassan akkor jöhetnek is az alphaville-től
  • Zephyr Retiring
    zsoltfordnak szolgálati infó:

..a big boys...csak az under my skin féle verzión van meg, de azt már megkaptad..
    az operator és a 6 years még megy, a többi (egyenlőre) nincs meg...

nekem sem lehet meg minden, kolléga!!!!

ám még ezeket kérheted:

anything..
    romeo and juliet..
    i will survive..
    testamente 'd amelia..
    love will drive me crazy..
    only with you..
    for the childreen..(96-ból a children united-del)
    body to body..
    laila..
    dr. mabuse..
    that's love..
    és,
    ahogy a címe is mondja: it's all over (91-ből)

sajna maxikból csak ilyen szarul állok

blue system albumból is alig tudnék 9-et, vagy 10-et összekaparni wavban, hála értük farkas kollégánknak...

ha ezek közül valami még kell, jelezd időben, később nekem ne sírj értük
  • Zephyr Retiring
    a válasz egyszerű, egyenlőre semmit

most épp zsoltforddal van némi befejezetlen ügyem, utánna talán visszatérhetünk erre a "magyar vonalas" dologra is..
    meglátjuk...érdemes-é...
  • szlafko
    bocsi
    a bigivan által feltöltött Eddara gondoltam.
  • szlafko
    nem vagyok ilyen könnyen haragudós

Biztosan nagyon sok sláger született a 85-ös lemeztől kezdve, mert ugye ez volt az új Edda startja.
    De az már egy másik együttes volt, attól hogy a neve megmaradt(meg Pataky is).
    Csak arra próbáltam rávilágítani, sokaknak az Edda a Viszlát albumig tartott.De nem szeretném ha ebből valami vita kerekedne.
    Csak reagáltam miért nem töltöttem le az általad feltöltött számot.
    De kiváncsian várom mit raksz még fel a magyar vonalból.
  • Zephyr Retiring
    több album is van tőlük attól még hogy a fotón nem szerepelnek

nem akarnám a topicot fotókkal lefoglalni

inkább meghagyom a helyet a fiataloknak, mint szlafkó és bigivan kollégák
  • Zephyr Retiring
    már meg ne sértődj szlafkó kolléga, de hány nagyon nagy slágert mutassak nekes az eddától, ami 1983 után készült

kicsit segítek: a két pici kezed sem lenne hozzá elég, hogy megszámold
  • Wescone
    Jé, Záray-Vámosi lemez! Gyerek koromban állandóan azt hallgattam, sosem untam meg, mai napig szivesen hallgatom. El is határoztam, hogy egyszer bedigizem azt is.
  • Wescone
    Egyébként a "Belfast child"-ot most csipem, köszönet érte, EDDA-t soha nem hallgattam, Republic - sosem nőtt a szivemhez, a "Purple Rain" pedig megvan.
    Hogy én is őszinte legyek, nem igazán tudom mit hozzak Nektek, a múltkor feltöltött "Vanessa Williams"-et sem töltötte le senki pedig remek (nem rádióktol agyonjátszott) kis zene - szintúgy a minősége...
  • Wescone
    Hát miért nem igy kezdted kolléga?!
    Holnap-, de legkésőbb holnapután ennek tudatában neked is benyujtok egy magyar zenéket tartalmazó listát!

Szép estét mindenkinek!
  • Musachy
    Szerintem ez ellen senkinek sincs kifogása. Főleg ebben a melegben...
    Bikini - Fagyi
    flac,pass:Bikini
  • szlafko
    de hogy javítsam a magyar arányt.........

Edda Művek - Álom

Szűcs Judit - Kétezerben

Edda Művek - Keselyű
  • zsoltford
    hát kb. ez van ...
  • szlafko
    Haliho!

Nagyon örülök hogy kerülnek fel magyar zenék, ritkán találni ilyesmit.
    Hogy miért nem töltöttem le én, vagy mások?
    Saját vélemény:
    A Republic nem az "én zeném", ezzel sokan így vannak. Vagy szeretik vagy nem. Közömbösök nem nagyon vannak (szerintem).
    Az Edda ?
    1983-ban megjelent a Viszlát!
    Tehát ezután nem született jó Edda szerzemény.
    (de persze ez csak magánvélemény)
  • Zephyr Retiring
    nos, ezt a dolgot javaslom gondold át mégegyszer, mert hogy csak 1 jó példát említsek, ami mostanában ment a 80-ason:
    csepregi és mandoki duettje a "korea".
    mondhatsz akármit, de ez az egész világon makótól jeruzsálemig, és budapesttől kóreáig világsláger volt annó...

és ha igaz magyar vagy a szívedben, akkor például ezt a dalt is büszkén hallgatod, és örülsz neki, hogy te is magyar vagy (lélekben)

..mert igenis vannak nagyon nagy slágerek, amik bár nem magyarul szólnak, de mindenképpen magyaroktól...

(fú, ez nagyon skinhead-esen hangzott)
  • bigivan
    Nem beszélve arról, hogy végigjártam a görög tengerpartot néhányszor, s csodák csodája, a tengerparti discókban is (!!!!), ahová sok külföldi jár, mindenhol csak görög zenéket játszottak ! Akkor, hogy van ez ???
  • bigivan
    Azaz igazság, hogy mániákus vagyok, magyartól csak magyart tartok, ha érted mire gondolok, ne fáradj vele! A felajánlást köszönöm !!
    Sajnos a minőséggel nekem is vannak gondjaim, de mivel nekem a magyar zenéim nagyrésze vinylen van, így gondolom érted a probléma lényegét ! ( a magyar LP. gyártás nem volt a topon a 80-as években, erről annodomini a világ legjobb lapjában, a HIFI Magazinban rengeteg cikk jelent meg. Tehát ez az egyik bajom, a másik pedig, hogy rengeteg magyar sp.-m, kislemezem van, de ezek már 35 - 40 évesek, s nagyjából úgy is szólnak !!)
    De most bánatomban feltoltam hamar egy zenét, ami szintén nem lesz top 5-ben a letöltések számát illetően, pedig világklasszis dalocska.

Dave Brubeck - Take five
    wav; 5:24
  • Zephyr Retiring
    nos bigivan, megértem a felháborodásodat
    őszinte leszek: csak a magam nevében nyilatkozhatom, de nagyon fel kellene kötnöd a gatyádat, hogy olyat mutass nekem, ami nincs meg tőlem karnyújtásnyira

természetesen sokminden (sőt rengeteg minden) nincs meg nekem se, vagy csak annyira xar minőségben, hogy azt inkább hagyjuk (bár a 80-ason még azért a pár mp3-as albumért is ölnének)

a "fire and rain"-t bedigizhetem, ha érdekel, tényleg egyedi album
    válassz szervert, és tárolási formátumot, majd utánna visszatérhetünk arra a "hatalmas tárházadra"

..talán neked is akad pár dal, ami még minőségben hiányzik a "tárházamból"
  • Zephyr Retiring
    kiscicám annyi privit kapok, hogy ha mindet megtartanám, összeomlana az sg szervere

de amit most küldtél nemrég, már jegyzettömbbe másoltam, biztos, ami biztos alapon
  • bigivan
    Főleg, mivel én aztán a magyar zenék hatalmas tárházával rendelkezem, és szeretem is őket !!!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Szia Zephyr!

A Fire and rain cd-t nem ismerem, nem is tudtam róla, hogy ez így megjelent.
    Mindenesetre szomorúan konstatálom a tegnap feltett magyar zenéim iránti osztatlan közönyt, és nem is értem, hogy őszinte legyek.
    Ezek a zenék a maguk idejében valóban a legprímább zenék között voltak, az Eddát sztem nem is nagyon ismerik errefelé. De meg sem próbálta senki, hiogy legalább meghallgassa, hogy milyen, jó-e vagy sem ? A Republic dettó. Tülekednek itt a tagok, hogy mindenféle, huszadrangú énekesek harmincadrangú zenéit leszedegessék, tökmindegy milyen minőségben, itt meg van néhány nem akármilyen zene, a legjobb minőségben, s a kutyának sem kell. Most azért ez a hihetetlen közöny a magyar zenék után azért szíven ütött.
  • zsoltford
    a múltkori listát elhagyta kend :-) ? azon az egy tévedésemen kívűl nem volt több...(tévedésem)
  • Zephyr Retiring
    akkor hamarosan dobj egy új privit, hogy mi kell még a blue systemtől..

de csak azt írd bele, ami nincs meg, ne úgy mint a múltkor

ami megvan, feltolom a rapidra
  • zsoltford
    lassan sajna nekem is vége a szabinak, jönnek a gálya napok... többet leszek majd fórumközelben is :-)
  • Zephyr Retiring
    ...és akkor te még semmit sem láttál
  • Zephyr Retiring
    vége a pihinek zsoltford kolléga
  • Diego85
    tetszik a kollekció! :)
  • Zephyr Retiring
    wesconenak némi promo, ha erre gondolt, de természetesen a teljesség igénye nélkül magyarfrontról :)
  • zsoltford
    szép napot a kollégáknak...egyetértek a megfogalmazotakkal mármint eme linkáradatban némi eredetiséget tükröz a foto ...
  • Zephyr Retiring
    bigivannak mutatnám, most épp ez van a kezem ügyében:

a "fire and rain"-t ismered?

én különlegesnek találtam annó, hogy minden dal angol rajta...

..és egy fontos infó:::::::)

nem azért mutogatunk fotókat a lemezeinkről, hogy dicsekedjünk vele kolléga, hanem azért, hogy te is lásd: a nálunk levő példány, eredeti forrásból származik, így nagy rá az esély, hogy hq a minősége is...

ezt fontosnak tartottam elmondani, mert (remélem nem csak nekem) másoknak is számít a kiváló hangminőség..

have a nice day kolléga