5889
11891949761344119704.png
  • vinylbakker
    Do You Speak Hungarian???
  • Tetsuo
    Ez most warez-topig, v a "loudness war"rol szol?? :S
  • Zephyr Retiring
    na most akad öt percem, elindítottam 8 letöltést, és a te "ifovob" kérésedet...
    úgy látom elég gyosan fenn is lesz
    nagyjából 194 perc múlva

amúgy sem túl gyors a netem, de ez kissé túlzás
  • Dióka
    ne is mondd, asszem nekem is kéne valamit bevinnem még ebéd előtt...
  • Zephyr Retiring
    most mennem kell zabálni
    utánna van egy titkos projectem
    de majd valamikor délután átdobom az ifot és a vobot is..
    egyéb kérés
    óhaj-sóhaj panasz
    most szólj még időben, mert aztán elfelejtem mit is akartál
  • Dióka
    mi a gond a 720*576-al?már ha ez a gond jele vagy mié?!
    akárhogy vagy akárhonnan nézzük, nem sikerült a hq, tudod, maximalista vagyok....dobd át a eredeti ifo-t és vobot és majd adok ízelítőt, hogy "mi is a hq valójában"!.. ja , ez, nem az én dumám.
    te kis konvertbajnok!
  • Zephyr Retiring
    kénytelen voltam hq-ra minősíteni, hogy a topicba tehessem
    így (ha más nem is) legalább a neve hq
    a röhej az, hogy megvan az eredeti gothika dvd, amiről ezt a kiváló minőséget lekaptam. figyuzd:
    video: mpeg2
    hang: dd 2.0 192 kbps
    felbontás: 720*576

márpedig ha innen nézzük, akkor sikerült hq-t alkotnom

azért örülök, hogy figyelsz
  • Dióka
    úgy látom,nem csak a hallásoddal van némi gond, de a látásod is megkopott már picit. ez nem HQ.
    vagy ezt a klippet ennyire szar minőségben kreálták? HD-ben elég sok a képi hiba benne, és olyan homályos, hogy HDnek titulálni röhejes. mondjuk egy dvd-hd felkonvertálást bele tudok képzelni.
    no, de ez lényegtelen is, viszont ne dobd mindenre, hogy HQ,mert figyellek!
  • Zephyr Retiring
    üdv. ritkán látlak fiam
    de egy régebbi kérésedre itt egy új variáció. ide nem tehettem, mert nem wav, és wescone még rendre utasítana miatta
    de itt azért megtalálod majd :)
    jó légy, és vigyázz magadra.....fiam
  • Zephyr Retiring
    szewa emce
    gondolkodtam, milyen formátumban is hozzam neked az egyik kedvenc lassú zenémet, de végül az audiovizuális mellett döntöttem
    hogy helyesen-e, vagy sem, azt majd te eldöntöd. mindenesetre ezt dvd-ről szedtem le, és ha már volt videó is hozzá, gondoltam meghagyom azt is.

mi idegenek az ilyen zenékre szeretünk öszebújni:

a video 1280*720-as avi (hq)

a képen azt láthatod éppen, amit én látok minden reggel a tükörben
    de csak amíg el nem kezd énekelni..
    az én hangom ugyanis sokkal jobb

legközelebb majd valami más formátumot találok ki
  • Wescone
    Hello Tagok!
    Örömmel látom, hogy jártok ide "távollétemben" is, sajnos mostanában kevés időm van benézni-, de főleg megosztani.
    Mivel akadt egy kis szabad időm ma este, hoztam nektek néhány zenét, remélem tetszeni fognak.

50 & 50 Brothers - Red Man
    ...mert elmaradhatatlan az italo hangulat.

Cock Robin - The Promise You Made
    ...mert valaki "odaát" eszembe juttatta.

Korgis - Everybody's Got To Learn Sometime
    ...mert miközben irok Michael Jackson temetését követem a TV-ben és evel a zenével tisztelgek emléke, munkássága elött.
    Legyen neki könnyü a föld!
  • bigivan
    Szeva eMCe!
    A grazi jó buli volt, és ami a lényeg, hogy emberi léptékű. Lehettünk max háromezerötszázan vagy négyezren. Gyakorlatilag egy Best of-ot játszottak, minden híres dalukat előadták. Igen jól sikerült volt.
    A pestin nem voltam, nem szeretem az ilyen monstre dolgokat, a legtöbben a zenészeket nem is látták, legfeljebb a kivetítőn.
    Ja,és még valami, hozzám Graz 85 km, Pest meg 220.
  • eMCe
    Hello bigivan!

Tényleg jó kis zene ez, én is szeretem. Eddig csak a Stars cimü daluk volt meg wavban. Köszi szépen, ez is megy a romantikázós playlistbe a többi közé
    Gondolom nagy buli lehetett. Kimentél a kapcsolat koncertre is mikor itt voltak pesten?
  • bigivan
    Szeva' Kollega!
    Május 22.-én néztem meg a Simply Redet Grazban a Stadthalléban, s ott ezt a számot is eljátszották. Egy igazi, "Kézzelfoghatós" darab, örök kedvencem !
    Simply Red - For your babies
    wav; 4:16
  • Zephyr Retiring
    á dehogy, csak némi orosz warezcuccokkal

az edirol-t meg nem kéne ennyire leírnod, mert van már közte olyan rendszer is, ami megbírkózik a 24/96-os tartománnyal is.. még ha a tied nem is tudja, de elégedj meg azzal, hogy az egyik felmenő nagyterstvérke igen

ma xarul vaok, nincs kedvem semmihez. még a lassú zenékhez sem..
    még szerencse, hogy türelmes emberke vagy így lesz kedved kivárni a jó kis muzsikákat. most lépek, bedobok egy gyógyító sert
  • eMCe
    Mivel pakoljátok meg a kamionokat, albán kivándorlókkal?
    Időm az van, én kivárom a zenéket.

Sajnos profi hangcuccot csak akkor látok, amikor belinkelgettek ide mindenféle képeket, mindenféle futurisztikus kütyükről, vagy ha bemennék egy erre a célra létrehozott kereskedésbe Talán egyszer kapok lehetőséget a jóistentől, hogy hallhassak egy ilyet

Mostanában csak PC-ről hallgatok zenét. PC + Edirol FA-66 + Edirol MA-10D hangfal pár a "rendszerem", plusz van egy közel 10 éves Sennheiser HD-570 plusz egy Sony MDR-V700 fejhallgatóm. Egyébként egész korrektűl szól ez így.

Egy oldschool hifi tornyot össze tudnék dobni a régi, de még jól múködő Marantz MR-215 receiverből, Sony CD Playerből, de mivel szegény Sansui SR-525 lemezjátszó kómában van és komolyabb hangfalam sincs perpill, így marad a PC
  • eMCe
    Motorhead dalát ismertem, tényleg nem épp a romantikus kategória.
    Vanessatól viszont ezt a számot nem ismertem. Tőle a 'Save the best for last' hagyott bennem mélyebb nyomokat, plusz igy hirtelen az Aladdin meg a Pocahontas betétdalai jutnak róla még eszembe.
    Egyébként most hallgattam bele jutubon, egész kellemes, egy csipet jazzes feeling járja át, le is szedem majd, köszi a tippet
  • Wescone
    Hello emce!
    Ha már lassú "összebújós"-rol van szó ezt ajánlom figyelmedbe.
    Persze nem a "Motorhead"-et kinálom mint összebújós zenét!
  • Zephyr Retiring
    szia emce
    kérésed számomra parancs
    ma semmiképpen, mert segítenem kell ebéd után a kamionunkat megpakolni. a kedves határőr kollégák már megint feltartóztattak egy szállítmányt szokás szerint.(szerintem csak újból szívóznak a kamionosokkal)

de vagy ma este, vagy holnap valamikor szakítok rá időt és bedigizem két kedvenc nótámat neked. előljáróban annyit, hogy ezeket már sokkal inkább nevezzük mi idegenek lassú zenének. és ha van a közeledben egy profi minőségű hangberendezés, akkor még élvezni is tudod majd őket.
    fis-fos hangszórókon nem garantálom a profi hangminőséget, de ki tudja
    nem fogom visszafogni magamat
  • eMCe
    Hogy van e benned hiba, azt nem tudom, de ezt nem rónám fel annak
    Én csak azt írtam, "abban a hitben voltam" és nem azt hogy szerintem sokan ismerik, de igazából ez már csak szőrszálhasogatás

Valóban nem egy igazi értelemben vett lassú szám ez, de én már bújtam össze erre (még több más tényleg lassú számmal abban a playlist-ben)és hangulatos meg kellemes is volt egyben
    De azért ne fogd vissza magad, mutass valami lassú zenét. Lássuk nálatok 'alieneknél' mi tartozik ebbe a kategóriába és hogy bővíthessen a repertoárt
  • Zephyr Retiring
    na heló emce
    most volt időm lekapni az isley maxidat..
    no igen, ilyen az, mikor semmire sem jut időd, még a hobbyjaidra sem, csak miután a vállalkozásaid ügyeit rendbe tetted

először is, biztos bennem van a hiba, de sajna volna itt két apróság..
    először is, egyik dalt sem (és az előadót sem) ismer(te)m, jól gondoltam..
    a caravan of love-ot sem, mégha szerinted ezt sokan ismerik is. biztos így van, de én (eddig) nem tartoztam közéjük..

másodszor mindkét zene belefér a tűrhető kategóriába, de azért én legalább is nem fogom napjában ötször meghallgatni

és sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de az "összebújós mjúzik" kategóriáról is eltérő véleménnyel vagyok..
    szívesen mutatok neked "real slow" kategóriát, ha érdekel ez a stílus, de szerintem ez nem az lenne..

..de végezetül van egy jó hírem is: mindenképpen hálás vagyok neked, hogy megosztottad velünk ezeket a zenéket, mert hitvallásom szerint pont attól szép az élet, hogy ti emberek ennyire különbözőek vagytok..

..velünk idegenekkel, már más a helyzet..
  • eMCe
    - 1 db "Bevallom" a második sor végéről
  • eMCe
    Szeva Zephyr!

Ügy látszik az emberek nyaralnak, mert nincs nagy mozgás errefelé. Lehet, ha berakom a 80-as fórumba is, sikeresebb lesz.
    Két nap alatt a "Caravan" 2, az "I Can't get" 1 letöltést élt meg. PM-ben meg is köszönte 1 kedves kolléga . Bevallom

Őszintén szólva azért egy picit meglepődtem, hogy ezzel újat tudtam neked mutatni. Én abban a hitben voltam, hogy a "Caravan of Love" című dalt mindenki ismeri és szereti . A másikat én sem ismertem, amíg meg nem fordítottam a lemezt, de így utólag azt mondom, örükök, hogy ilyen vakmerő voltam

De még az is lehet, hogy hallottad, csak nem tudtad hogy ez volt az. Én már jártam így párszor. Vagyok úgy néha zenékkel, hogy ismertem és szerettem(italo mixekben hallottam vagy máshol, még a 80-as évek közepén, végén) de címet, előadót nem tudtam, amíg bele nem botlottam pl az ILDD sorozaton.

Remélem tetszeni fog

• Zephyr Retiring
    hali zsoltford
    a lemezbolt listáimat megtartom magamnak

ám az ígéret szép szó, prividet lesd csak meg

most befőttest játszok, s elteszem magam későbbre
  • Zephyr Retiring
    hali emce
    hajt a kíváncsiság, hogy az elmúlt két napban hányan szedték le ezt az utóbbi maxidat

csak azért kérdem, mert nem látom, hogy bárki is bármit is reagálna rá
    én személy szerint még nem szedtem le, de jelzem amint lekapom (szándékomban áll, mert nem is ismerem az előadót)
    ha már hallottam, többet is tudok mondani róla (a minőségről felesleges, az tudom, hogy nálad rendben van, de a stílusról és a dalokról már biztosan lesz mit)
    addig is: jó legyél
  • eMCe
    Ez meg az előző Maxi Single B oldala. Kellemes, hallgatós, ellazulós, összebújós mjúzik.
    Isley Jasper Isley - I Can't Get Over Loosing You 4:06 wav
  • eMCe
    1985-ből, vinylről, tőlem, mindeniknek aki szereti
    Isley Jasper Isley - Caravan Of Love (12'' Version) 5:44 wav
  • Zephyr Retiring
    kivéve hétfőtől vasárnapig, mert akkor épp más dolgom van
    de bármely egyéb napon nagyon szívesen segítek
  • Zephyr Retiring
    priviben állok rendelkezésedre a hét minden napján
  • vinylbakker
    hát sajna én sem használok hasonlót sem
    gyanúsításról szó sem volt csak csupán kérésként hangzott el.
    (ha mégis véltozik a véleményem priviben megkereslek)
  • Zephyr Retiring
    hová gondolsz, én ilyesmiket nem használok

ha téged érdekel, csekkoljad, de nekem nincs szükségem ilyesmire

hiába no..az ember segíteni próbál, oszt rögtön meggyanúsítják
  • vinylbakker
    ha az engem is érdekel
  • vinylbakker
    ezek a dolgok mint más is érdekelnek,de a gyakorlati alkalmazásától szívesen eltekintek,de ha gondolod egy élménybeszámolót szívesen meghallgatok tőled.
    Köszi
    Üdv:VB
  • zsoltford
    csak nem egy lemezbolt listát töltöttél fel?
  • Zephyr Retiring
    üdv vinylbakker kolléga

esetleg próbáld ki te magad is :)

megbízható, garantáltan vírusmentes jelszótörő és visszafejtő

(ha már ennyire érdekel a téma)
  • zsoltford
    na ezt nehezebb megkeresni az orosz oldalakon talán ezért...bár ...ki tudja mivel nem rendelkeznek grisáék...
  • zsoltford
    én sok minden tapasztaltam a rapiddal kapcsolatban...most elő sem vizettem rá...mivel sem a letöltés sem a feltöltés...nem volt gyorsabb előfizetőkén...csak nem váratott...bár lehet ez a bt. faszsága...nem is használom gyakran... de amit elkezdett leszedni nálam mindig végigment.
  • tgolyo
    Most,hogy feltoltam a Neoton kislemezt,kaptam olyan emberkéktől is priviket,kiket még soha nem láttam a fórumon.De legalább megkerestek
  • vinylbakker
    Én sem tök komolyan mondtam
    Az igazság az hogy én sem.
  • vinylbakker
    akkor ezek szerint kolléga ha jól értelmezem akkor 20perc leforgása alatt lehet akár 300letöltést is produkálni.?