5889
-
#1259 hálás lennék érte..
(számomra egy szép emlék dabasról, ahol 18 évesen egy korombéli csajjal kavartam. ezt és a beloved: sweet harmony-ját nyomtuk orrba-szájba) -
#1258 üdv, meg van valahol a jövő héten előkotrom... -
#1257 e.g.daily nem ismerős..
snow maxi (informer) nincs meg véletlenül -
#1256 üdv mosoly kolléga :-) -
itt -
#1254 Na igen, Falco és C.C.Catch-hez való pass-ért esedezem! -
#1253 üdv újra "itthon" -
itt -
itt -
itt -
itt -
#1248 üdv tagok, digizgettem kicsit...mielött túlpörgetné magát a fórum :-)
néhány kedvencem ...pass in p.m. ...
itt -
#1247 üdv, na szabi az nem volt ...majd októberben...a kolléga volt szabin, így én non-stop melóra voltam ítélve az elmúlt 2 hétben... -
#1246 Hello Zsoltford!
Üdv a fórumon, már azt hittem leléptél. Hogy telt a szabi? -
#1245 üdv a kollégáknak, látom nincs nagy fórumélet...meló vagy nyaralás? -
#1244 bocs, én voltam a figyelemtlen
a tegnapi vodka dömping megtette a hatását...
pár nap pihi, utánna folyt. köv. -
#1243 nem gond, de meg mindig nem talalom a kapcsolot.
Lilla/Kiki-vel indultunk, kozben elokerultek a noverkek(erre mondtam, hogy maradok az eredetinel) es most egy Presser CD.
reggelin kivul meg valamin atugrottam?
-
#1242 helyesbítek: 5 évvel később, nem korábban
tudd be a késői időpontnak eme félrebeszédemet -
#1241 azt naon jól teszed, ha maradsz az eredetinél, de ha már felhoztad, közlöm, hogy az én változatom (ha nem is eredeti, mert minden nekem sem lehet meg eredetiben)pontosan 5 évvel korábban készült, mint a te eredetid.
..és mit tippelsz, mi a 7. track rajta
(nem más, mint amit te is leszedtél)
-
#1240 válasz a szokásos helyen -
#1239 88-as -
#1238 koszi, leszedtem, de maradok az eredetinel.
mellesleg, nagy oromomre elobukkant egy 8-as valogatas LP B oldalarol ez a zene, hala a nagy Manitounak -
#1237 szerintem meg zavarunk úgyhogy zárjuk rövidre.
-
#1236 szewa dióka
remélem itt már senkt sem zavarunk
sorra kaptam a priviket, hogy:
"ne légy mán hülye, hagyd mán rá.."
meg
"okos enged..."
meg
"most muszáj ezt?"
meg a kedvencem:
"figyu zephyr: hagyd má' ezt az idiótát is érvényesűnyi"
mondjuk én naon csíplek, mert látom rajtad, hogy az intelligenciád néha súrolja az enyémet ..de néha én is csak ámulok, hogy milyen ökörséggel akarsz hülyére venni másokat..
de azért látom: fejlődsz..
hoztam is neked egy jó kis wavot (nyugodtan lehet tesztelgetni) egy igazi csemegét pici úrtól:
az egyetlen zene, amit a 82-es szólóalbumáról sokak szerint érdemes végighallgatni..
..ellentétben az én véleményemmel, ami azt sugallja:
az egész album veszteségmentes formátumban történő meghallgatása mind a közel 56 perc alatt tökéletes katarzist nyújt bárkinek, mert kétségtelenül a legeredetibb album, amit valaha hallottam
kívánok neked további kellemes estét/napot, attól függően: mikor olvasod ezt a hsz-t. -
#1235 akkor ma mindketten jól jártunk
a kölcsönös köszöngetés helyett inkább maradjunk annyiban, hogy legközelebb is meglepjük egymást valami jó kis muzsikával
have a nice night kolléga -
#1234 Hát, azt kell mondjam, nekem ez is tetszik.
Most hallottam egyébként először, ami nem is oly meglepő, mert bár természetesen ismerek rock zenéket is (sőt amolyan mindenevő vagyok muzikálisan), elsősorban nem ilyen stílusú zenék formálták a zenére éppen fogékonnyá váló ifjú, bimbódzó lelkem a 80-as évek hajnalán, igy sokkal több fehér folt van e téren, mint pl italo- eurodisco, funky, rap, ahol azért szintén lehetne még mit pótolni.
Már azt hittem, sose jövök ki ebből a mondatból, de azért sikerült
-
#1233 akkor erre költőileg nem is felelnék most
de majd a reakciód után, ha tetszett a zene, hozhatok még párat..
képzeld, megtudtam: van húr a lelkemben
nagyon tetszett az "elesett"..ezt sem ismertem még eddig.. -
#1232 Értem. Taht makes a lot of sense
Nem vagyok prémiumos, ezért parkolópályán vagyok, mivel épp mostcsurrant le valami. De megígérem, az lesz a következő a sorban.
De nyugtass meg, ugye ez nem a magyar, giga-mega-szárcsapat UFO?(csak költői kérdés volt) -
#1231 a felkonvertálás oka: wescone leszedi a fejem, ha holmi 800*600-as felbontással állítok ide
mondván: hol marad a hq -
#1230 ..már kapom is lefelé -
#1229 egy napra egy wav bőven elég
(lásd 80-as topic pár perccel ezelőtt)
remélem holnap nagyobb kedvem lesz elkészíteni és felgurítani a rapidra.
egyébként az u.f.o.-ról mi a véleményed
látom nem szedted még le...vagy csak nem találod
segítség: kattints a "jó nyaralást,(már ha nyaralsz egyáltalán)" - mondatocskára ..ott lesz a link alatta -
#1228 Ha már így belassultunk ...
Hoztam egy gyönyörű dalt a Blank & Jones formációtól. A legtöbben talán csak pörgősebb trance és club zenéket ismernek tőlük, ám van nekik egy lelassultabb, downtempo-chill out oldaluk is, amit főként az eddig negyedik résznél járó Relax című duplalemezes albumaikon mutattak meg. Nos ez itt az egyik nagy kedvencem a Relax vol 2-ről, ami olyan lassú, hogy nem BPM-ben hanem BPH-ben mérhető a 'sebessége'
Blank & Jones - Fallen (with Delirium & Rani) 4:04 wav (2005)
Zephyr!
Ha ez sem pendítí meg a húrokat lelkedben, akkor talán nincsenek is húrok a lelkedben
-
Örülök, hogy 'betalált' és végre tudtam valami újat mutatni
Tényleg, most hogy mondod, rákerestem a jutubon és beugrott, hogy azt is ismertem. Jó kis acapellás-Bobby McFerrines-beatboxos verzió
Sajnos az nincs meg. -
#1226 Háj!
Nyaralás sajnos nincs, de egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtam írkálni.
Egyébként köszi a Limp Bizkit videóját. Én is imádom ezt a számot, bár egyelőre nincs meg. Azonban be kell valljam, kicsit csalódtam benned. Ugyanis felmerült a kérdés bennem, a HQ egyik nagy élharcosa és "királya" , vajh minő gondolatoktól vezérelten érzett késztetést, hogy felpancsoljon egy eredetileg 720x576-os videjót 1280x720-ra
Mester, segíts megérteni okaid
Egyébként viccet félretéve, tényleg értékelem az erőfeszítést.
A pőre cdda wav hq verziót meg tárt karokkal és ilyen tágra nyílt kék szemekkel várom --> . Előre is köszönöm -
#1225 megmondom őszintén én a honunkban valamiért többet játszott (vagy csak tőle játszott) The Housemartins féle előadásban ismertem és szerettem meg 86ban a Caravan Of Love-t, de örülök, hogy kiderült, ezek szerint egy évvel korábbi nagyon remek suol felvételről van szó.köcce emce. -
#1224 szewa emce
mivel lassan egy hete nem jelentkeztél be, gondolom nyaralsz
no sebaj, annál nagyobb lesz az öröm, ha visszatérsz terminátor módjára lebarnulva
így legalább több időm jut a lassúmániádra is hoztam neked egy újabb csöpögős, összebújós wavocskát. a döntés rád marad, hogy tetszik-e..
remélem nem zavarnak a gitárszólók, mert ebben is akad olyasmi:
jó nyaralást, (már ha nyaralsz egyáltalán)
és meghallgatás után véleményezhetnéd..
közben látom, hogy a tanítványom kissé ellustult, és a házi feladatát nem csinálta meg
úgyhogy legközelebb ha erre járok, hozom a "kék szemeidben-t" wavban... -
vinylbakker #1223 Hali Tetsuo!
Tetszik az új logód kolléga.
Szeretnélek megkérni téged,ha lenne egy kis szabadidőd készítenél nekem is egyet bakker felirattal.Sajnos nekem nincs időm és tehetségem az ilyenhez.
Segítségedet előre is köszönöm
Üdv: VB -
#1222 no közbe jött egy kis ez, meg az, meg egy kis tessék lássék,de azért
itt a linked kolléga lássuk akkor azt a csodálatos hq minőséget a la allofmusic
még két apróság:
egyúttal légyszi készíts már egy wavot is emce kollégának, hogy nekem már ne kelljen
a másik meg, hogy aztán ha már "megdolgoztattál", akkor hq legyen ám ez a videó, mert nem szeretném komolyan megmutatni, hogy kép-hang terén mennyire is fejlett a technikai tudásom
sorry a kései időzítés miatt, de jobb későn, mint tegnapelőtt -
#1221 azt hiszem ifjú látogatónk vélhetően újhunglishül próbált egy kérdést megfogalmazni. -
#1220 ki tudja
lehet, hogy csak finnugor eredet
ezt meg honnét is szedtem vajh