61
-
#21 "hogy a manapság ismert CGI animációs minőség 2012 magasságában valós időben egy számítógépen/konzolon köszön majd vissza"
Ezt viccnek szánták? Azokat több ezer PC számolja hónapokig. -
#20 Valósághű arcok "nem vannak" a cryengine-ben, mivel siralmas és merev. Nézzék meg a pl. a Mass Effect-et, hogy hogyan kell valósághűen mozgó arcokat csinálni... -
#19 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/131778.html erről beszéltem! -
#18 Az nekem már elég lene amit egy Crysisból kreált CGI animációs videóban láttam! -
#17 lol először a gábor dénes fősuli ugrott be -
#16 A cod az multiban jó. -
Lasszau #15 cod4 azert siralmas mert annyira agyon van scriptelve, mint egy szinhazi eloadas. Hangulatos az teny, de kitaposott osvenyen kell menni...
Grafika jo uton jar, csak ne kene evente uj videokartyat venni nem mintha en bovitenek... -
#14 öhm ha valakinek esetleg nem lenne világos mit takarnak a rövidítések:
gta4: Grand Theft Auto 4
mkw: Mario Kart Wii -
#13 Az akciójátékok nem sok pénzt hoznak. Most jelent meg pl a sokat hypeolt gta4, az első két hétben jobban fogyott amerikában mint az mkw, de most már az mkwből többet adnak el mint gta4ből. -
Kalyber #12 kockazone. "A COD4 SIRALMAS"Te játszottál eggyáltalán vele vagy csak így leírtad?Javított ott ahol az eddigi részek siralmasak voltak: a single player mód, ugyanis szerintem egyszerűen zseniális amikor egy repülőből hőképet látva bombázol, teljes csöndben és hogy a hátad mögött atombomba robban és a földön mászva éled az utolsó másodperceid.Nomeg a multiplayer-t is nagyon eltalálta az iw.Bocsánatot kérek mindenkitől az OFF-ért de nem bírtam ki hogy le ne írjam. -
Reg5 #11 Az előző Kockazone kommentjére ment. -
Reg5 #10 Na igen, a CoD4 tiszta lol volt. 3 fejezetből az első tényleg kellemesen hosszú, a többi 2 fejezetben meg összesen nem volt annyi pálya mint az elsőben...
A GDF-ről: A grafika még enyhén szólva nincs a csúcs közelében. -
#9 Hiába van csúcs grafika ha nem tudnak egy normális játékot csinálni a Super mariot is több időbe telett végigvinni mint a Crysis-t....Cod4 siralmas Pro Street félelmetesen xar... Észrevettétek hogy az előző részek (lehet nem olyan szépek) de sokkal jobbak?
Ja és a 2. videón a cryengie2-ben kb 200.000x kevesebb labda (vagy mi) van:D -
#8 Ugyan, a filmgyártás már soha nem lesz olyan erős mint a videojáték. -
#7 "Grafikailag már most a csúcs közelében járunk"
Majd ha nem tudom megmondani, melyik az igazi... messze vagytok még. -
Thaddeus #6 Szvsz legfeltűnőbb különbség valóságos és generált képek közt az élesség, illetve a színek. Ha a tűélességet valahogy megoldják, nincs többé különbség. -
#5 Most, hogy a csúcson van a grafika, talán ideje lenne az erőforrás optimizációnak is. -
cateran #4 "Legutoljára szimplán megdöbbentő volt a hasonlóság, most viszont nehezen tudtam eldönteni, hogy melyik a fotó és melyik a grafika."
Szépnek szép,de azért illenék megtörölni a szemüveget ilyenkor -just in case- ,mert azért igencsak tisztán látszott hogy melyik a valódi és melyik a cgi...
-
gombabácsi #3 Yerli azt is elmondta hogy ingyen túlóráztatják az embereket hónapokon keresztül? -
#2 "Grafikailag már most a csúcs közelében járunk, hiszen a fotorealizmus után nincs következő lépcső, újabb fejlesztési irányokat kell keresni. A játékokat legfőképp a művészi igényesség, a fizika és a mesterséges intelligencia szintje fogja megkülönböztetni."
Én már ezt a korszakot várom. Mikor attól lesz látványos, vagy jobb az egyik játék a másiknál, hogy milyen helyszínt vagy szituációt mutat be. El lehet majd felejteni a sok technikai humbugot. -
Lyan Kyj #1 "Grafikailag már most a csúcs közelében járunk"
Vagy inkább csak épp megkarcoltuk a felszínt.