GDF: A játékvilág komoly szemmel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõ Kockazone kommentjére ment.
Na igen, a CoD4 tiszta lol volt. 3 fejezetbõl az elsõ tényleg kellemesen hosszú, a többi 2 fejezetben meg összesen nem volt annyi pálya mint az elsõben...
A GDF-rõl: A grafika még enyhén szólva nincs a csúcs közelében.
A GDF-rõl: A grafika még enyhén szólva nincs a csúcs közelében.
Hiába van csúcs grafika ha nem tudnak egy normális játékot csinálni a Super mariot is több idõbe telett végigvinni mint a Crysis-t....Cod4 siralmas Pro Street félelmetesen xar... Észrevettétek hogy az elõzõ részek (lehet nem olyan szépek) de sokkal jobbak?
Ja és a 2. videón a cryengie2-ben kb 200.000x kevesebb labda (vagy mi) van😄
Ja és a 2. videón a cryengie2-ben kb 200.000x kevesebb labda (vagy mi) van😄
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
"Grafikailag már most a csúcs közelében járunk"
Majd ha nem tudom megmondani, melyik az igazi... messze vagytok még.
Majd ha nem tudom megmondani, melyik az igazi... messze vagytok még.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szvsz legfeltûnõbb különbség valóságos és generált képek közt az élesség, illetve a színek. Ha a tûélességet valahogy megoldják, nincs többé különbség.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Legutoljára szimplán megdöbbentõ volt a hasonlóság, most viszont nehezen tudtam eldönteni, hogy melyik a fotó és melyik a grafika."
Szépnek szép,de azért illenék megtörölni a szemüveget ilyenkor -just in case- ,mert azért igencsak tisztán látszott hogy melyik a valódi és melyik a cgi...
Szépnek szép,de azért illenék megtörölni a szemüveget ilyenkor -just in case- ,mert azért igencsak tisztán látszott hogy melyik a valódi és melyik a cgi...
Yerli azt is elmondta hogy ingyen túlóráztatják az embereket hónapokon keresztül?
"Grafikailag már most a csúcs közelében járunk, hiszen a fotorealizmus után nincs következõ lépcsõ, újabb fejlesztési irányokat kell keresni. A játékokat legfõképp a mûvészi igényesség, a fizika és a mesterséges intelligencia szintje fogja megkülönböztetni."
Én már ezt a korszakot várom. Mikor attól lesz látványos, vagy jobb az egyik játék a másiknál, hogy milyen helyszínt vagy szituációt mutat be. El lehet majd felejteni a sok technikai humbugot.
Én már ezt a korszakot várom. Mikor attól lesz látványos, vagy jobb az egyik játék a másiknál, hogy milyen helyszínt vagy szituációt mutat be. El lehet majd felejteni a sok technikai humbugot.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Grafikailag már most a csúcs közelében járunk"
Vagy inkább csak épp megkarcoltuk a felszínt.
Vagy inkább csak épp megkarcoltuk a felszínt.
← ElőzőOldal 2 / 2