Repülõ patkányok - galambok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
hogy szakad ki belõlük azt nem tudom <#wow2>#wow2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#rinya>#rinya>
A vicc az, hogy régebben szoktam légpuskával ijesztgetni õket/ágakra lövöldözni, de 2x is megesett, hogy a galamb állt az ágon, gondoltam simán ellövöm alóla, tuti nem jön vissza úgy megijed. Mind a 2x mind a kõ úgy zuhant le... szerintem sokkot kapnak vagy nem tudom mi, de többet fel nem keltek :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
bontsd le az erkélyt.
úgy vélem nem ismeretlen a probléma:
-galambszar
-hajnali ébredés az ordenáré hangjukra
mit lehet ellenük tenni,mielõtt drasztikus lépésekre ragadtatja magát az ember?
jó lenne az erkélyen nem a potyadékot takaritani állandóan...