Repülő patkányok - galambok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este pedig egy sérült( én löttem meg (Y) ) galit végeztem ki egy 5 kilós kõvel^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az bedarálja a galambot Oo
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
http://www.tothbt.hu/
😊
[/spam]™
amúgy tilos etetni õket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tud ellenük valaki valami hatásos irtószert? (benzin + gyufán kívül, meg a gólyát se tom ideláncolni 😄 )
practitioner of the forbidden arts of death
o se jojjon az en termeszetes elohelyemre,ami egy panellakas,ugyanis panelproli vagyok<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1. nincs macskám.
2. 4. emeletrõl átkéne dobni a fára a macskát, szóval kilõve <#idiota>#idiota>
Van egy itatónk, amibe egy hét alatt belefulladt már 2 rigó, nem tudom mitõl, aki gondolja, próbálja ki.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
...három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Jelenleg vidékrõl hozatott patkányfogó ragasztóval van bekenve a párkány, már 4 galamb ragadt bele és halt meg.
Illetve már 2 napja, du. elfoglaltságom közé tartozik, légpuskával lövöldözni õket.
Találati százalék még nem annyira jó😊 De már vagy 6 gali lezuhant majd fel se kellt...😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"