V.S.O.P.

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek még azok se nem reppelnek mert ritmus érzékük nincs csak szöveget mondanak így repperek se inkább hülye gazdag gyerekek ja bocs még az is bóknak számít mert az a Belga akik legalább viccesek de ezek se nem viccesek se nem érdekesek mert csak majmolnak szóval olyan semmilyenek.
vannak azok az emszík akik reppelnek és vannak azok akik értenek hozzá a vésopp az elsõ kategória... nem tudom hogy lehet valami ennyire szar
_Neo
köszönöm szépen
Very Special Old Pal, azaz nagyon különleges régi cimbora.
Am meg egy alkoholos italnak is a neve. Very Special (v Superior) Old Pale, azaz nagyon különleges régi konyak.
_Neo
nem találom a választ... hova van leírva?
n3whous3
a világ egyik legszarabb együtteséé, de azért vissza olvashattál volna cirke 5 hozzászólást például

púúúúú

_Neo
minek a rövidítése a vsop?
szar

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

báttyó02
:-o

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

deszar

fos

húgy

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

báttyó02
igyvan
de pl akkor már majkának se a rapbõl van a legtöbb pénze,hanem a tv-s szereplésekbõl

limperatore
õk se olyan gazdagok... egyedül ogli g de õ se a rapbõl hanem más alvilági dolgokból

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

n3whous3
tod azért, mert kint nagyobb a kultúrája a témának, mint itt.

púúúúú

n3whous3
hm jah

púúúúú

báttyó02
nem arról van szó h szegény lenne,mert nem az
de itt nem tud keresni vele annyit hogy emiatt bárkit is vonzana ez a szakma a pénz miatt
aki külföldön luxus villába lakik a hiphop-ból,az nálunk jobb esetbe pár szobás családiban :C

n3whous3
Gondolom Majka meg Dopeman meg Ganxta is szegény, mint a templom egere, elsírom magam.

púúúúú

Doog
az is igaz

...::::::...

MO.-n más rapkultúra van. minden rapper megmondja MO.-n hogy itt ebbõl te nem tudsz megélni, külföldön meg multimilliomos lennél...

Doog
Hát a rap a pénzrõl csajokról és arról szól, hogy semmi munka...

tök birom, akinek kicsit jobban összejött az élet, több pénze van, van csaj meg autó a kocsijában az már "divatrepp"... divatrepp az 50 cent, az új albuma csak a pénzrõl szólt, nem kell téjháiksz

Doog
V.S.O.P. most a Coolon.

Dee double O Gee mit szól a témához? 😄

nem is igaz!

Zinaj
alneves szar

i7 azt szevasztok :P

hallgassa a kisfaszom <#mf1>

kuss

de egyébként tényleg egy kalap fos 😄 szar, húgy

n3whous3

púúúúú

Zinaj
Kiraly zene.Halgassatok szeretettel <#mf1>

Zinaj
velemenyed szted erdekel?

n3whous3
Ajh, de gáz ez az együttes, a hangjuk is egy kalap szar, meg hát a szöveg... Angolban is ennyire gáz néha, de ha nem figyel az ember, akkor az még jó is lehet, de ez??

púúúúú

Zinaj
<#eljen> zene.nagyon faja!!!!!

Nekem csak az Életünk II jön be tõlük.

RIZLA
lol ezek mekkora bohocok...... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Doog
<#eljen>

báttyó02
dö beszt

BlackShadow
régi vsop fasza volt 😊 kutyák meg hasonlók 😛 új albumot nem hallottam még csak az új klippet.. régi jobb

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én még személy szerint életemben nem hallotam a V.S.O.P.-ról eddig csak mióta a viván játszák....

Qwerty4
Jah, egyáltalán nem divat.Sokan nem is ismerik.
Bár volt nekik is egy olyan korszakuk, hogy ellágyultak és rádióbarátabb zenéket játszottak, de annak vége, példa a tavalyi album. 😊

Qwerty4

én sem értem teljesen miért "divat" ha valaki amerikai muzsikát hallgat,hiszen valóban mindenki azt hallgat amit akar ami tetszik neki,régebben én is azt a nagy amerikai gangsta reppet hallgattam de az ember fejlõdik 😊 átértem másra ( dirty south )megkedveltem a franciák zenéjét és a magyart is de ez a V.S.O.P nem tetszik tényleg eléggé koppintás fílingje van az autók a szilikonos címlaplányok stb... Persze van akinek biztosan tetszik dehát kinek a pap kinek a papné, én maradok a papnénál 😄

A témához hozzászólva a V.S.O.P. valóban egy hatalmas nagy nulla.

Paradise Lost kicsit messze van a divattól 😛
Amikor a zenekar kezdte, akkor még nem is volt "divat" ezt-azt majmolni.

ForzaInter
mér lenne divat? mindenki azt hallgat ami neki teccik...

Yo, Bitch!

fanka93
itt ki halgat amcsi reppet? mert szerintem inkább az a divatrepper,aki csak azt halgat,és azokat majmolja...de ez csak én véleményem!
magyar hiphop/rap 4eva

Marci0115
<#eljen>

Énvagyokazapád
nagyon régen még jó volt, mostmár kaka.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...elhagyom a sz*rt, mint a Kõházyt a bandája, kiérdemelten lettél az országod csicskája..."
(Barbárfivérek - Tibbah - B😎

Am vsop... regen jovolt...ez az uj album..hhát... megvan az album de.... de.

...

tommyg
<#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PJack
ez az egyik kedvencem 😊<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

tommyg
mármint ahoz a témához hogy divatrapp az egész na off vége bye

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Oldal 1 / 2Következő →