41
Beszéjjünk róla
  • Zsolcz
    #41
    ja, és az teljesen más
  • offkorz
    #40
    dehisz mi párizsikockáról beszélünk ázzek :-|
  • asszongyahogy
    #39
    Múlkor bementem a henteshez:
    Csókolom, kérnék szépen két kiló parizer kockát. Asszongya: 2kiló 20 deka, maradhat?
  • Zsolcz
    #38
    ban rlz? ez a divat most vagymi?
  • PíszLávJuniti
    #37
    bannoltassátok magatokat
    byez
  • Zsolcz
    #36
    látod, másoknak nincs ezzel semmi baja:)
  • tommyg
    #35
    úristen ez még nyitva?
  • Zsolcz
    #34
    mindkettőt? mennyibe kerül egyébként? 10 Ft vagy valami ilyesmi?
  • Zsolcz
    #33
    Ilyem hozzáállást... pff
  • fanka93
    #32
    a 2. az nem?
    amúgy finom,én is ettem régen:)
  • offkorz
    #31
    kedvenced mamikám :-|
  • mama2
    #30
    Fúj páriszi.
  • ugot2know
    #29
    a haverod :)
  • Énvagyokazapád
    #28
    énis, azthiszem már régesréken :-C
    ha jól gondolom, hűtőbe tedtem, aztán elfogyasztodtam :-l
  • Zsolcz
    #27
    télleg kecyrendes vagy:) csnálok is ilyet mer lehet hogymár énis ettem ilyet
  • offkorz
    #26
    én amúgy ettem már ilyet,úgyhiszem :I
    [nembiztosbenne]
  • offkorz
    #25
    csak ezt találtam: :-|



    plusz extraként a receptje.
    [kecyrendes]

    Melba kocka recept
    Kategória:
    Sütemények, édességek

    Hozzávalók:
    tésztához:

    1/2 kg darált keksz
    30 dkg porcukor
    1 rumaroma
    5 kanál kakao
    lekvár
    2 dl tej
    1 RAMA

    tetejére:
    2 kanál olaj
    tortabevono csokoládé

    Elkészítés:
    Első lépésként a tejet és a RAMA-t együtt felfőzöm.Ha ez kész megvárom amig kihűl és ugy öntöm a többi adalékanyaghoz.Ezután az alapanyagokat összegyurom.
    Ha száraznak érzem akkor annyi lekvárt teszek hozzá amennyit a tészta még felvesz -ne tul sokat mert akkor tapadni fog-.

    Miután ez kész tepsibe teszem, egyenletesen elsimitgatom.

    Felolvasztom a csokit a 2 kanál olajjal.Mikor ez kész az egészet a tetejére öntöm és szintén simitom.
    Ezután már csak a hűtőbe kell tenni.

    Tanácsok:
    Én a hűtőbe kb. egy éjszakát hagyom állni,hogy jo kemény legyen és könnyen lehessen vágni.
    Másnap vizes késsel apro kockákra vágom fel és ugy tálalom.

    Jo étvágyat!

    Elkészítési idő: 30 perc
  • Zsolcz
    #24
    képt a melba-ról , ojat lehet hogymán ettem
  • Tanus
    #23
    a melba kockát jobban szeretem, mert a páriszi kocka az kávés..:S
  • Zsolcz
    #22
    akko többfajta is van?
  • Zsolcz
    #21
    kusss
  • Zsolcz
    #20
    párizsikocka:)
  • Zsolcz
    #19
    színvonalas:D
  • HUmanHunter
    #18
    párizsikocka vagy párizsi kocka? :D
  • David2
    #17
    túlságosan is hamar lejárt a ban
  • sz4bolcs
    #16
    az ezüstöt soha nem szerettem annyira, mint az arany színűt. Azt imádom. Finom rumos.
  • offkorz
    #15
    nemettem még,vagy csak nemtudok róla,párizsít viszont már igen,de nemtudom eldonteni,pedig párizsi kockát ettem már :-|
  • leho94
    #14
    Máskor vettem spanommal ilyen párizsi kockát .. Vettünk 10et abbol 8ba nemvolt semmi másik meg romlott volt XD
  • gyuri12
    #13
    Zsolczai bazdmeg, mi ez a topik?:(
  • Zsolcz
    #12
    egyébként ne offoljatok:D
  • Zsolcz
    #11
    csak a hírek, a fórum az másra van
  • Zsolcz
    #10
    jóötlet:O
  • Aspyrin
    #9
    Tényleg be szeretnéd mutatni nekem? :D
  • n3whous3
    #8
    SG.hu Informatikai és Tudományos oldal...
  • Aspyrin
    #7
    Informatikai?....:DDDDSfGDSFGssdfgsdfgweWERTWDFG
    Sry.
  • tom235
    #6
    Bakker nem nyitunk topikot esetleg a háztartási kekszről vagy tesco zsömléről? demost komolyan minek ez egy informatikai fórumra?
  • Zsolcz
    #5
    Gyermekkorunk tévhitei topikban má rajongók vannak, ők tovább tuttak beszélni erről:O
  • Zsolcz
    #4
    a 2. végülis nem kocka tehát inkább az 1-re tippelek
  • Atti12
    #3
    finom.. sztem ki is veséztük a témát :D
  • Zsolcz
    #2
    vs
    mos melyikaz?