21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
:D -
nekem egy normális fizika , élethű hang is elég :D -
ja én azt hittem a 09re érted, h, ha kint lenne. de tudom, a kommentátor nem magyar lenne, mer ott még ne mtartunk, h ilyen géjmet magyarul adjanak ki. Sims2nél má előfordult, meg jó pár másiknál, de itt aligha. pedig jó lenne. de lényeg, lehetne kommentátor és az se baj, ha angol. csak az dobna a géjm hangulatán, ha még közben lehetne hallani a közvetítést is és a csapat kommunikációt is.
meg az lenne a jó, h belehetne állítani verseny közben, h a csapattársad, ha mögötted van, védjen, szakadjon le1picit, meg ilyesmi. kis taktika :D. -
hm, arab, ruszki? :D -
ha lenne is , akkorsem magyar szerintem:D -
hol, az ujjaidon malmozol és elképzeled? :D mer még nem jött ki :P. max1moddal jáccol, ami a 09, bár nemtom, én má kurva rég nem követem nyomon a modokat, nekem most f1 2002 van fent, oszt kész.
1ébként az lenne a jó a 09ben, h végre tévé kommentátor is lenne... Palikék gecc :D. -
Most játszok a F1 09-el és tiszta jó. -
:P :D. -
nem pesti vagyok
kisváros powa ahol meg baszhatod a metródat:D -
szal jobb a metró és a busz :D. és míg te baszakodsz a forgalomban, én metróval elhúzok alattad röhögve :DD. -
:D. én meg nem hiszem, h lerakom, pedig21vok :D, de én csak gépen tudok repeszteni :D. és eltévedek mindenütt sztem a valóságban, valszeg kábé olyan lennék, mint a Taxiban, ha emlékszel a zsaru csávóra, Emilienre. mondja oktató néki, forduljon be balra és belemegy vmilyen boltba :D.
azé ennyire retardált nem lennék, de tájékozódási képességem sztem zéró :S. -
Én meg amikor kisfityóval mentem fel a dombra jó 10 éve, és a tetején csőtörés volt a nyár közepén :D Egyszerűen haladtam tovább egyenesen, csak az autó 45° ban elfordult balra :D 5-6méterrel később vissszahuppantam a betonra :D volt ott kapkodás. -
most tanultam kressz tanfolyamon:D -
kösz -
Felúszás, amikor a kerekék és az aszfalt közé vízréteg kerül.
Ha vízátfolyás van a pályán pl, könnyen előfordulhat. -
jó lesz 
"aquaplaning" = ez nemtommi.
utolsó pont tetszik, végre lesz vmi bejátszás, nem úgy, mint eddig, ott csak egy nyomi kupát mutattak :D. -
ja. az se volt rossz, csak újítás kő :D. -
Állítólag a játék ONLINE részére is hangsúlyt fektetnek, legalább is az előzetes infók szerint :) -
ldavid #161 hm biztos jó lesz, valami képet dobhatnának lassan -
Ott fogjak elbaltazni (ha egyaltalan a fizikat nem cseszik el:P), hogy nem lesz hozza normalis online tamogatas (pl. dedikalt szerver vagy hasonlo):D -
Végigbogarásztam én is és a következőkről esett még szó, a nem hivatalos FAQ-ban (ha valamit félre nem fordítottam :)
- Váltakozó időjárás
- Több rétegű pálya (gumiabroncsokról lekopó gumimaradványokkal, kavicsok, víz)
- A víz befolyásolni fogja a pálya tapadását, gumik hőmérsékletét (ideális ív)
- A por és a szél, befolyásolni fogja a tapadást (pl. Bahrain)
- A pályára felhordott gumimennyiségtől fog változni a tapadás
- Zápor esetén az ősszegyulő víz aquaplaning-et okozhat
- Felszáradó pálya esetén hűteni kell majd az eső, vagy köztes gumikat
- A vizes aszfalton, autók által felvert vízfüggöny csökkenti a látótávolságot, és megnöveli az elektronikai meghibásodások lehetőségét.
- Futam végén gumi összeszedése a pályáról (többlet súly)
- Több fejlesztő, teszter is, más eddig megjelent játékot tesztel, mint pl. rFactor
- Dobogó, pezsgőlocsolás :) -
hát gondolom valami ujitás biztos lesz:D mert anno az se volt rosz gém, és nem csinálhatják meg hogy csak pályákat meg pilotákat, kocsikat tesznek bele . arra ott vannka a modok. -
képzeljétek, most laptopon vagyok, mert asztali gépem szervizben dekkol és elővettem f1 2002 géjmet, nemtom ki emlékszik rá.
váááááááá
olyan buta a gép, mint a galamb :D. legalábbis nálam lekörözésnél van, hogy senki se húzódik félre, remélem ez az idei géjmben könnyen megoldható lesz és mindenki udvarias lesz. ebbe beleértem a nagy menőket is.
azt is remélem, lesz Safety Car is végre, mert ugye a 2002ben nem volt, vmint a mechanikai hibák kidolgozása sokkal jobb lesz, mint a 2002esben.
most nekem ennyi jutott eszembe, de majd, ha lesz még valami, akkor mondom. -
Azert ez elsosorban konzolos lesz (mar csak az eladasok miatt is), azokat nehezkes lenne modolni. Persze PC-n lehetne, de ez nem az a kategoria;) Ha korrekt fizika lesz tuti palyakkal, akkor jo ez, felesleges teleganyolni. Raadasul, ezt most mar evente ki kell adniuk, ha mar ott a liszensz, igy nem is lenne kifizetodo:DDD -
- The game will not be moddable
-
A nem hivatalos FAQ-bol:
- The game will have full-blown weather effects
- Promised are realistic laptimes and physics for those who want it, trying to please the needs of both aracde fans and sim racers
- F1 2009 will have an in-depth track surface module that simulates rubber build-up, stones, water & marbles both physically and optically
- No tracks will be reused from GRID, all F1 venues will be made from scratch based on research, laser-scanning data, photos & videos
- The game will not be moddable
http://community.codemasters.com/forum/ -
úgy néznek ki ezek a képek mint a régi egy szinű játékok:D -
Hogy érted, hogy visszafelé fejlődünk? -
VAGY :D -
Ujracsinaljak az osszes palyat VAGY csak azokat, amelyek hianyoznak VAGY eddigis igy volt VAGY csak reklamfogas:D -
visszafele fejlődünk? -
Akad ITT még több kép is. Mondjuk egy tavaly a Coides által adott nyilatkozat szerint, jó ütemben fognak haladni a fejlesztési munkálatok, amire példaként azt hozták fel, hogy a pályák nagy része már rendelkezésükre áll, feltehetően az F1 2009-et megelőző, szintén általuk fejlesztett játékokból. Ha ez így volt, márpedig ezt lehetett olvasni, akkor nem tudom mik ezek a LaserScan-es képek. Vagy meggondolták magukat, és nagyon meg akarnak felelni a követelményeknek, vagy szerződés köti őket, vagy már ez előtt is ezt a technológiát használták pályamodellezésre és ez még egy korábbi, pl. Race Driver: Grid-hez készült LaserScan. Tök mindegy, a lényeg, hogy így aligha lehet majd panaszunk a pálya vonalvezetésére :) -
htx Emese -
Djemba #146 még nincsen kép a játékról, de ne mond el senkinek és ha lenne is nem ez lenne az első kép. -
ez mellik pálya?Spa? -
Az elso kep a "jatekbol" - legalabbis a laserscan-reszbol, ami igen pozitiv;)
-
De legalabb, nem azt kerdezte meg, hogy: "Honnan lehet letolteni?" :) Termeszetesen vegig kisbetukkel es minimum 3-4 helyesirasi hibaval;) -
nyelvtan könyvet láttál már? -
aj istenem .. [jó a logód :SDA] -
Október...