21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ezzel toljuk.minden este van multi -
persze, mennyit ér neked ? -
Sziasztok!Valaki betudná linkelni a f1 akármeik részét lehetőleg a legújjabbat vagy amin tiis nyomjátok!lehetőleg ne torrenteslegyen Előre is kössz ! -
sry -
OK, de írhatnál egy kicsit moderáltabban is :) -
nalátod. és a kurva admin, moderátor, nemtom mivolt, piros volt a színe :D, ő szólt be nekem baszki, h hülyeséget beszélek? mer a fifa is szezon után jön? azé, mer piros, attól még ne szólogasson be, mer lerúgom a szaros fejét :DD.
ehh. felbaszta agyam. -
Én is találkoztam már ezzel, vagy hasonló feltöltéssel. Két kép volt betéve, az egyik egy konzolos játékból volt, a másik pedig egy 2008-as rFactor MOD-ból :) Nem kell bedőlni ezeknek, hiszen még egy épkézláb kép sem jött ki a játékból, csak a laserscan-ek. Októbernél korábban szerintem biztos nem várható, különösen ha szem előtt tartjuk, azt a híresztelést, miszerint 2010-re tolják a megjelenést, legalább is PS3 és XBOX360-ra vonatkozóan. Persze ez sem biztos. -
Értem,köszi:)
De azzért meg néznén milyen lesz:P
Én most csak modot használok. -
állandóan felpróbálja tenni és minden féle nyomi képet linkel, rfactor mod, meg szarságokat. -
nem, mer törölték. -
Én is várom,amugy valami képet nem tutsz rola? -
hm? milyen melyiket? má nincs fent, ahol én vok és ahogy láthatod, vmi előzetest mondott az egyik tag. hm, mind1. várom a full verzsönt. -
melyiket? -
aztán törölték a torrentet :DDDDDDDD. -
vmelyik köcsög meg azt modnta arra, amit ti mondtatok itt, h szezon után jön októberben, v mikor, h: "Nem a szezon után jön...baromságot ne beszéljünk...Fifa is szezon után jön szted? lol"
nc... :D.
a másik meg ezt mondja: "2009 es csak ez ilyen előzetes csak az a baj benne hogy nincs benne a brawn gp de amugy minden ugyan olyan mint a 2009-es szezonban"
ígymáérthető. akko ezé ilyen geci kicsi a mérete... hm... hm... ehh, mind1.
:D
-
kijött volna az f1 2009? nanemá, egy 800 megás cucc van a torrenten... sztem csak mod... -
Ok:D
Köszi!!!! -
akkor az:P -
icemankimi #201 EZ JARNO TRULLI 2004 KÉP!!!!!!!! -
sztem ez 2006os , de nem biztos:D -
Csak azzért mert ahol találtam 2009-esnek volt írva...
de visszont a szin a régebbire hasonlit. -
Én már nagyon várom a 2009-est!:P
Ez amugy melyik szimulátor? -
Ott már volt róla szó:) Csak azért írtam ide, mert láthatóan Krisztián 2009-s F1-re vágyik, én pedig mutattam neki egy másik alternatívát is. Mellesleg ennyi erővel, akkor az ő commentje is mehetne az F1 Challenge 99-02-s topicba. Off-nak tényleg Off a dolog, de amíg érdemeben nem tudunk a Codies féle Formula One 2009-ről beszélgetni, addig elnézhető.
De, hogy legyen egy kis ON is, állítólag hamarosan több infóra, képekre számíthatunk a játékkal kapcsolatban, de eddig állítólagosan a FIA nem engedélyezte ezek publikálását.
Forrás: www.simracingworld.com -
icemankimi #196 ezt nem ide kellene írni!!!
Rfactor topicba inkább. -
Mármint azt probáltamki amit én linkeltem,probáld meg te is.Szerintem egy probát meg ér...:) -
Értem,köszi, hogy belinkelted:)Én ezt ki probáltam a Renaultal mentem nem olyan rossz.Amig nem jelenik meg a rendes adig jó lesz:)
#193:
Írták is, hogy hibák vanak bent,de hülyéskedni jó.
De visszont a kezelhetösége nagyon jó!
-
ha rengeteg a hiba, minek szedjem le az f1est? :P majd a full géjm :D. -
Elolvasva a MOD-ra vonatkozó hozzászólásokat, kiderül, hogy rengeteg hiba van benne.
Egyébkét rFactor alá is létezik 2009-es F1 MOD, (az sem zárható ki, hogy egyik, a másik konverziója :) bár én nem próbáltam, de ha valakit érdekel, akkor tessék:
rFactorCentral - F1 2009 F1RL 1.20
Z-Form Fan Klub - F1RL 2009 -
Bocsánat fére írtam:D
(Az álmoság miat)
Ez még messze nem a legjobb de azzért lehet vele játszani...
(Ezt akkartam írni) -
Akit érdekel a 2009-es bár ez még messze a legjobb,de amig nem jelenik meg a rendes jó lesz ez is:D
Akit érdekel: LETÖLTÉS
Üdv! -
A Codeies valamelyik nyilatkozatában, olyasmit is mondott, hogy a továbbfejlesztett EGO engine, ami ezt a játékot és a Colin Dirt 2-t is hajtani fogja, már feszegeti a PS3 és az XBOX360 képességeinek határait. Elképzelhető, hogy ez van a dolog hátterében. Érdekes módon egy fél évvel ez előtt a Star Wars: The Force Unleashed-et állítólag azért nem adták ki PC-re, mert űber High End PC kellett volna a futtatásához, míg a fentebb említett konzolok, csípőből elbántak vele. Ugyanakkor az is érdekes, hogy PS2-re kiadták viszont :) -
Erről már rég megy a pletyka, de ha az összes többi platformot érintené a dolog, akkor miért csak a PS3-ról és az XBOX-ról írják ezt? playstationlifestyle.net Azért titokban abban bízom, hogy elsősorban PC-re fejlesztik, pl. a játék állítólagos szimulátor jellege miatt, valamint azért mert a PC-s társadalom 2003-óta vár egy hivatalos F1 game-re, és elsősorban ezen igényeknek akarnak megfelelni, és az elkészült PC verziót fogják majd a többi konzolra portolni. Bár ez lehet csak ábránd :) -
ps3-ra meg xboxra jönne ki hamarabb, szoval pcre mégkésőbb szerintem. de lehet tévedek. nekem mind1:) graftól függ, ha gyenge hozzá a gépem marad boxra, de ha birja akkor gép. monjduk boxrea megveszem, gépre meg letöltöm oszt jeah -
icemankimi #186 Az brit Official Playstation Magazine információi alapján a munka nem halad olyan ütemben mint azt gondolták, így elképzelhető hogy a Playstation 3-as és az XBOX360-as változat késni fog és a megjelenése áttolódik 2010-re.
A PSP változatot ez nem érinti, mivel az valószinűleg a szerződés betartása érdekében még 2009-ben megjelenik.
Sajnos a PC-s változat megjelenéséről nem tartalmaz információkat a cikk. -
Akkor jelent vóna meg nyáron, ha addigra vége lenne a futamoknak :D -
a brant egye meg... ha nyáron jelent volna meg, akkor meg vettem volna de így nem fogom. -
Lesz itt meg boven Ultra-LOL is rengeteg:) Mivel ez elsosorban arkadnak keszul, lesz meg boseggeg ertetlenkedes, gagyizas, warezeles, sok warez pistike, fogyatekos, puhapocsu stb.:)
Meg ha esetleg, lesz valami koze valami szimhez, talan meg jo is lesz, majd kulon topic-ot kell nyitni annak a retegnek, mert ez valszeg hasznalhatatlan lesz;D -
ez akko is lol volt :D. -
Megjelenés, várhatóan október környékén. www.simracingworld.com
Addig nyugi :) -
klinsmann #180 rakás kaki lesz a game sajna, ismerjük már a codemasters simulátor modjait , semmi köze hozzá