21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#836 Csak tegyétek már be mert ez olyan csupasz. -
#835 Szerintem nem illik a közepére a F1 logó. Próbálkoztam még régebben egy animáltal, de PS mindig szarakodott mikor ki akartam menteni. Úgyhogy én a #832-es rajtszámúra szavaznék. -
barcames #834 mind1 ki a házigazda:)
(am a topicot én nyitottam!) -
#833 ez -
#832 vagy ez:
-
#831 [IMG][/IMG]
-
#830 A legyen ő a házigazdi ... xD
Akkor az akyyy-é lesz oksa???
Bár megvallom őszintén a sajátom valahogy jobban bejön és abba van egy KIS munka is... nem csak vágás... de nem szapulni akarom...!
-
Laceee #829 Akkor legyen ő a Házigizda, rendeződjenek végre a dolgok. -
#828 Nem ragaszkodom hozzá természetesen és nem akarok veszekedni a "poszton". :) Ha annyira szeretnéd, legyen a tiedé, bár az is igaz, hogy sok plusz feladattal nem jár ez a házigazda feladat. De mondom: Ha vannak más törekvések, akkor én azt is támogatom, csak legyen már ez a téma normálisan és méltó módon kezelve. -
Laceee #827 Nem jár akkora munkával, hogy ne tudná együtt csinálni a kettőt, meg amúgy is vállalná. -
#826 Akkor legyél te a házigazda. :) Gyuri neked már van más kell erre a posztra. -
Laceee #825 Az enyémet előbb törölték mint a tied -
#824 Én vállalnám, ha már az én Topicomat jogtalanul törölték. :) -
#823 nyiss már egy topikot, meglátod, hogy témainditóként nem tudsz semmit sem csinálni, csak akkor ha házigazda vagy, az meg bárki lehet. addig moderátor tud átnevezni bannert betenni hozzászólást törölni. hivatalos moderátor névsort a főoldalon találsz. -
Laceee #822 Támogatom
1 feladata a házigazdának: a topik nevének átnevezése F1 2010-re, remélem, hogy már a sokadik átnevezés meghozza a kívánt eredményt -
#821 Hát, mint a játék magyar rajongói oldalának tulajdonosa, szívesen vállalnék itt egy házigazdis szerepkört. :) -
Laceee #820 RFT-seket ne keverjük össze az rFactorosokkal, RFT-seknek kicsit nagyobb a szájuk a kelleténél, mert a vezetőjük készíti a módot.
Személy szerint csalódtam az rFactoros érában, sajnos már egy tákolmánynak tartom és a szememben a legnagyobb jóindulattal való hozzáállással semmilyen lelkes CTDP, MMG vagy FSOne modder nem képes olyan fizikát készíteni, ami hűen tükrözne bármit is, de ők megtettek mindent, ami tőlük telt. /Félig meddig idézet, de így érzek én is/
Elvileg 500 hsz után lehet házigazdát kérni/javasolni.
Az a kérdés vállalja-e valaki ? -
#819 Fogadom, hogy az össze rFactorosnak ez lesz az első szava: De gagyi a fizikája RFT-jé sokkal jobb.
#816 Akkor, ezért kisírhatta akyyy a másik törlését, hogy még moderátora sem lesz a topicnak. :) Valahogy nem oldható meg, hogy más vegye át? Meg vicces, hogy még mindig f1 2009 van írva bővebb téma címnek. -
zsotesz #818 Nálam az F1 játék = Grand Prix 4. De gyanítom ez most változni fog az F1 2010 megjelenésével. -
#817 Ezzel nem teljesen értek egyet. A dedikált szerver hiánya nem lövi ki értelemszerűen az online ligázás lehetőségét, mint mondtam, ez szerintem ez nélkül is megvalósítható.
Az rFactorral pedig több probléma is akad. Legalább amikkel én szembesültem. Pl. a Safety Car kezelése valami iszonyat, a szabályok szoftveres alkalmazása megint csak botrány. Nem tudom ki milyen moddal próbálkozott, de amikkel én próbálkoztam - F1RFT, RL09, FSOne 09 - vagy túl könnyűek voltak kikapcsolt segítségek többségével is, vagy irreálisan nehezek. Példa utóbbira az FSOne 09, aminek nagyjából semmi köze nincs a valósághoz, de a többire is elmondható ez.
Az F1 2010 fejlesztésében viszont nem modderek homályos elképzelései érvényesülnek a feltételezett reális viselkedést illetően, hiszen a Codemastersnél közvetlenül a csapatokkal kommunikálva hozzák létre a szükséges játékélményt. Nem mondom, hogy a F1 2010 szimulátor lesz, mert nem, de az rFactor sem az, legalábbis azok a modok amiket próbáltam, azok nem tűnnek nekem hitelesnek. (Úgy értem, hogy egy szimulátornak valamiképpen a valóságot kellene lemodelleznie. Na most az említett modok vagy túl messze kerültek ettől a valóságtól, vagy túlságosan túllőttek a célon. Tehát egyik sem tudta megfogni a realizmust, ahogyan azt sokan gondolják.) Ha pedig így van, akkor az rFactor egyetlen előnye a dedikált szerver marad, de ez meg kiváltható más megoldásokkal
Nem akarom lehúzni az rFactort, csak arra próbálok rávilágítani, hogy az rFactorral kapcsolatos hype talán túl nagyra nőtt, és talán kissé érdemtelenül. Ha már szimulátor, akkor szerintem Live for Speed egyébként.
Végül pedig megjegyezném, hogy pontatlan kijelentés az, hogy az F1 2010 inkább a szinglire épít. Különböző online modok lesznek benne, akár 100%-os versenytávokkal, hétvégékkel, no és a nyitott szerverek paramétereit is messzemenőkig testre lehet majd szabni. -
Laceee #816 Itt van, csak valószínű más néven, ezt a nicket már lejáratta rendesen. -
#815 A #803-on pedig nincs autó és éjszaka van. -
#814 Utolsó üzenet időpontja: 2009. 03. 05. 21:55
Utolsó látogatás időpontja: 2009. 03. 13. 09:55
aligha fog :) -
#813 Szerintem is jó, de a téma nyitó többet is foglalkozhatna a topikkal, ha már ennek kellett lenni az egyetlennek. -
#812 +1 -
#811 Attól nem kell tartani. Rfactor marad online ligázásra, mert ott minden adott hozzá, az F1 2010ben nem lesz olyan online lehetőség és nem is erre épít hanem a singlire. -
#810 Csatlakozom, ez lenne ide a legjobb. -
Laceee #809 Nem sok köze van 2010-hez. -
#808 A #787-est számításba vetted? -
#807 #787-est számításba vetted? -
#806 Az F1GH egészen biztosan indít bajnokságot, elképzelésünk szerint mindjárt kettőt párhuzamosan. Részletekkel még nem fárasztanék senkit, de már egészen konkrét elképzelésein vannak, amiket dedikált szerver hiányában is meg lehet valósítani.
Szóval részünkről biztosan lesz mindjárt kétféle, értelmes versenyzési lehetőség - természetesen kizárólag zárt szerverrel. -
#805 pedig ez csak a hivatalso oldalról van:D -
#804 oksé állás
Szavazatok száma
1.kép 0
2.kép 1
u.i.akik a képet ajánlották, tehát én meg akyy nem szavazhatunk... ;) csak hogy tisztességes legyen.4 -
Laceee #803 Én erre szavazok
-
#802 na akkor melyik banner ??? -
#801 ... az eddigi reklam/marketing/promocios szovegek alapjan:)))
Majd a "demo-bol" kiderul, mennyire lesz erdemes foglalkozni vele. -
Laceee #800 Normális vágásellenőrző rendszer, teljes replay a versenyről,nem kamu, mint 1-2 játékban. -
#799 A mai otthoni net-kapcsolatoknak mar boven elegnek kell lennie egy jatekhoz, 8-12 felhasznalohoz. 6-7 eve az NR2003-mal, 10-12-en jatszottunk, hetente ketszer, 512/128kbps otthoni kabelnetes "szerverrel", alkalmankent 3-4 orat folyamatosan, hiba nelkul. Raadasul jo pingekkel, mert NASCAR-hoz, a folyamatosan egymas mogott centikre versenyhez, az kell;)
Ha valoban szimulatorosabb lesz a dolog, meg ha kisebb kompromisszumokkal is, talan nehany liga itt is indulhat, lecserelheti az eddigi programokat, mar csak latvany, hangulat, lehetosegek (idojaras, szabalyok, friss, korrekt autok, palyak stb.) miatt is.
Persze, ehez az kell, hogy minnel kevesebb legyen a vezetesi, szimes kompromisszum, es szigoruak legyenek a normalis beallitasok (forced cockpit-nezet, kontroller, segitsegek allitasa stb.). -
#798 Kábé olyan lesz, mint a Grid multija. Ott is van lehetőség jelszavas szerverek létrehozására. Vélhetően kereshetőek lesznek a szerverek, tehát nem kell random módon versenyezni, így akár bajnokságokat is lehet majd szervezni egy kialakult társasággal. Az pedig tényleg a netkapcsolaton múlik, hogy milyen lesz adott szerveren a játszhatóság, de manapság már nem olyan megfizethetetlen egy igazán széles sávú kapcsolat. Legalábbis szerintem, aztán biztos van, aki ezt másként látja. -
barcames #797 szerintem is király;)