21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Norberto91 #876 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=FV2M4bVJjV8]F1 2010 Bővített fejlesztői videő #4[/URL] -
#875 +1 adam46 -
#874 +1 szavazat adam46 -
#873 - 1 legyen szó... :D -
#872 Oké, akkor legyen adam46 legyen. Ez eddig három. -
zsotesz #871 akkor legyen neki kettő, én is adam46-ra szavazok -
Laceee #870 Na, ne komolytalankodjunk szavazzuk már meg a Házigazdát a topikban, van itt egy ember aki szívesen csinálná: adam46 , mi meg úgyis itt vagyunk, ha kell, ha nem
szóval 1 támogatás/szavazat adam46-nak -
#869 Ohh, egy sértődött Hamilton fanboy. :D Ugye ide nem akarod áthozni az ottani ellentéteket... -
#868 Már csak az hiányozna :) -
#867 Nem terveznék rá ilyet csak pár kiegészítést. -
#866 Én is Laceee-re szavaznék, kiegyensúlyozott, és ahogy észrevettem, hozzászólásaiban objektív ember. Én rá bíznám a topik jövőjét. -
Laceee #865 Én -
#864 nekem mind1, csak ne legyen felesleges csicsa a topikba, mert gyengébb gépeken belassul nagyon a böngésző- -
#863 Szerintem meg tudnék vele birkózni. Van tapasztalatom ilyen téren is. SFL ligának is én voltam a Fő alapítója, (1 hónap múlva lesz 3 éves) és azt hiszem ligákat nehéz fenntartani főleg úgy, hogy mindig is ingyenes volt. Szóval, akkor úgy kérdem, hogy ki támogatna? -
#862 :D -
Laceee #861 Te leszel az első akit bannolnak innen, ha mégegyszer összemosod Alexease nevét az F1-el -
#860 szívem szerint az rfactor topikból választanék házigazdát,akik itt is jelen vannak és rfactorban alkottak már komolyabbat -
Laceee #859 Ezért lesz nekem elöszőr PS3-as verzióm, meg a GFW miatt. -
#858 igen
ezért mondom hogy itt tapasztalatra lenne szükség
én is elvállalnám szívesen,és nekem volt is már topikom de inkább a tapsztaltabbakra bíznám,akik hasonló jellegú topikokban,játékokban tapasztaltabbak...
ezért gondoltam LAcee-ra esetleg Alex-ra -
#857 Itt izgalmas, maceras, munkas feladat lesz Hazigazdanak lenni, mivel ez divat jatek, sok-sok reklammal, igy brutalis mennyisegu flame, warez, idiotizmus fogja borzolni a kedelyeket;))) -
#856 Nem kifogás kell, hanem támogatás -
#855 Nos, akkor kérelmezem. Ha senki másnak nincs ellene kifogása. -
#854 Igen, már én is mondtam neki de nem vállalta. -
Laceee #853 #829 -
#852 ha lehetne én inkább Lacee-t javasolnám,persze ha elfogadná...
elég komoly szimulátoros,rfactoros,házigazdai múlja van
de ha nem akkor nekem tökmind1... -
#851 Szívesen vállalnám, ha elfogadjátok. -
#850 Na már csak egy Házigazdát kellene kijelölni, és minden meg van. -
IXEMGabeo #849 tetszik a banner:) -
GPx8 #848 -
#847 és még át is van nevezve F1 2010-re na nincs mit.!
-
#846 na mostmár king a banner??? -
#845 minek kell bele a codemasters név? -
Laceee #844 MARHA okos vagy, de nem ártana most már, ha F1 2010 lenne a topik neve, mivel ez a játék neve. -
#843 szóltam a Moderátoroknak és rem megcsinálják hoyg átnevezik erre:
Formula 1 2010 Codemasters
és az utóbbi bannert rakják ki...! -
#842 na ez king.... akkor ez lesz... szólok a modiknak, hogy ezt rakják be... -
#841 jaja, ez igy boven jo. -
#840 Nem lenne hülyeség valami ilyesmit odarakni, ha tetszik.
-
#839 inkabb ez. -
#838 #831: tul magas a kep, kicsit keskeny, hibas a teteje, szar minosegu es szar helyen van a logo, idetlen a felirat:) Vagyis NEM:)
A #832 jo lesz, csak valtsatok temat... :P -
#837 oksa...
bár szerintem nem rossz hogy tt van középen,d enem én döntök....! =]