21751
  • Alexease
    Ahogy elnezem, konzolos menukezelese lesz, amit nagyon utalok:/ De sajnos ez van, 90%-ban ott lesznek az eladasok, ott meg nincs eger:)
  • Muttley
    Ha hozzák ezt a vizuális játékélményt
    és lesz benne szimulátor közeli fizika,
    nálam esélyes az év játéka címre!

• IXEMGabeo
    Barrichello lett nagyon jó, Alonso picit kockafej xD
  • leho94
    egyre jobban tetszik, remélem nem lesz csalódás
  • GPx8
    Nagyon remélem, hogy a menüt nem cseszik el olyan motorhome-ban mászkálós szarra, ami most nagy divat... Bár a setupolás elég szimesnek néz ki, kicsit félek a "Work In Progress" felirat miatt.
  • Firerock
    EZ VALAMI NAGYON DURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D
    DEKÉNE MOST!
    Alonso,Barichello,sutil elég királyul meg vannak csinálva benne és gyönyörű a Renault TV cockpit kamerája is!
    Emellett jó látni hogy elég komoyl setupolási lehetőségek is vannak amik egy halandónak,aki nem szimulátorozik sokat teljesen kínai:D

Várós nagyon:D
  • padavanHUN
    Meg is jött, tessék: 5. Fejlesztői videónapló
  • GPx8
    Holnap fejlesztői napló 5. rész.
  • padavanHUN
    Még nincs, de éppen csiholnád ha lenne hozzá közönség...
  • Totti5
    Hol van itt vita?
  • bertino
    ovodas, azert kell.
  • VRolee94
    Ezt én sem értem hogy minek kell azon vitatkozni hogy ki mivel fog a játékkal játszani, Xbox360;PS3;PC . Kinek mi jön be jobban, +mire van keret. Én pl Xbox360-on fogok majd játszani vele mert nincs pénzem arra hogy szinte minden évben vegyek új gépet az újabb játékok miatt.
  • padavanHUN
    Biztos hogy minden multiplatform játék topikban ki kell verni ezt a szánalmasan debil konzol vs. PC vitát? A világon semmi értelme, hacsak nem valamiféle olyan önigazolást keresel ebben a témában és az abban való vehemens részvételében, amit az életben nem kapsz meg... ;)
  • palinho96
    Ha megveszem az 1. Codemasters-es gamem és az összesítetbe az egyetlen eredeti játékom!
  • Firerock
    nekem az első:)
  • adam46
    Nekem is a 3. Codemasterses játékom lesz. :)
  • Totti5
    Mit kell hozzá érteni?:DDDDDDD
  • pointer4
    Azért, mert te nem értesz a pckhez, még más foglalkozhat vele?
  • Totti5
    Pécén nagyobb a forgalom, de legalább szarul is megy:D és nem csak azért...

Mellesleg ahogy a Dirt 1-2 és a Grid esetében sem volt eltérés, itt sem lesz.
  • GPx8
    Nem tudom, nekem a GTA IV van meg PC-re és játszottam Xbox-on is. Ott pl. eleve sokkal kisebb a forgalom, szóval Xboxon lehet, hogy nem fog akadni, de hogy "lightosabb" lesz az is biztos...
  • bertino
    sohaj.
  • akyyy
    én meg xboxra veszem meg :) azon biztos nem fog akadni vagy nem nem indulni el :D érdekes ez lesz a harmadik codemaserses játékom már rajta:D
  • Totti5
    Amint megvettem a játékot már nem fog érdekelni a topik, persze nyilván nekem nem lesznek olyan kérdéseim hogy nem megy atin, dll hiányzik, kifagy, akad, bugos stb:D:D
  • laci 700
    sry... mire megírtam törölte az előttem író a hozzászólását... Lehet törölni!
  • laci 700
    #876 és még az előtt is be volt linkelve egyszer...
  • adam46
    Szerintem nagyban segítene, ha valaki csinálna egy OFF topicot. Oda át lehetne küldeni az embereket.
  • padavanHUN
    Na igen, tapasztalatból tudom, ha elkezdesz következetesen intézkedni, akkor meg közellenséggé válsz az efféle körök szemében... :D De hát aki nem tud írni-fogalmazni legalább hatodik osztályos szinten és letöltési, meg warez linkeket kér, gondolom mindenféle megfontolás nélkül lesz kitakarítva innét.

Úgy érzem, ilyen szempontból szeptember végétől kemény időszak elé néz a topik és a normális fórumozók csoportja. :D
  • Alexease
    Ezert nem lennek ilyen helyen hazigazda;)
    Amugy EZ a kutizsolt tuti hogy kamu reg, lehet hogy csak emiatt regisztralt;) Le kell vadaszni az IP-t, gep kodot, es meg kell nezni ki szorakozik;)
  • VRolee94
    Nagyobb betűkkel nem is lehetett volna kiírni a megjelenést szerintem a Bannerba mert akkor a többi dolog nem látszódott volna.
  • padavanHUN
    Hú, hátaz utóbbi kommentekből ítélve lesz dolga rendesen a házigazdának. :D

Amúgy miért akarják mindenáron letölteni ezt a videót? Nem elég online megnézni?
  • akyyy
    honnan toltotted le neked megvan ha nem mondod el szólok az asfának!
  • Laceee
    Megjelenés 2010.09.24 (Banner)
  • Muttley
  • Muttley
    +1 én is adam46-nak.
  • kutizsolt
    az f1 et honnan toltottetek le a 2010 est mer6t nekem nincs meg es kelne
  • adam46
    Köszönöm a támogatásokat, írtam e-mail-t moderátoroknak. Várom a válaszukat.
  • GPx8
    +1 adam46
  • Alexease
    Kezdodik az idiotiztum:))))) Eleg koran:/
  • akyyy
    Neked mármegvan honnan töltöttedleáruld el te zsemét!
  • kutizsolt
    valaki egy torrentet ad hogy honnan toltsem le??