21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#916 Ahogy elnezem, konzolos menukezelese lesz, amit nagyon utalok:/ De sajnos ez van, 90%-ban ott lesznek az eladasok, ott meg nincs eger:) -
#915 Ha hozzák ezt a vizuális játékélményt
és lesz benne szimulátor közeli fizika,
nálam esélyes az év játéka címre!
-
IXEMGabeo #914 Barrichello lett nagyon jó, Alonso picit kockafej xD -
#913 egyre jobban tetszik, remélem nem lesz csalódás -
GPx8 #912 Nagyon remélem, hogy a menüt nem cseszik el olyan motorhome-ban mászkálós szarra, ami most nagy divat... Bár a setupolás elég szimesnek néz ki, kicsit félek a "Work In Progress" felirat miatt. -
#911 EZ VALAMI NAGYON DURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D
DEKÉNE MOST!
Alonso,Barichello,sutil elég királyul meg vannak csinálva benne és gyönyörű a Renault TV cockpit kamerája is!
Emellett jó látni hogy elég komoyl setupolási lehetőségek is vannak amik egy halandónak,aki nem szimulátorozik sokat teljesen kínai:D
Várós nagyon:D -
#910 Meg is jött, tessék: 5. Fejlesztői videónapló -
GPx8 #909 Holnap fejlesztői napló 5. rész. -
#908 Még nincs, de éppen csiholnád ha lenne hozzá közönség... -
#907 Hol van itt vita? -
#906 ovodas, azert kell. -
#905 Ezt én sem értem hogy minek kell azon vitatkozni hogy ki mivel fog a játékkal játszani, Xbox360;PS3;PC . Kinek mi jön be jobban, +mire van keret. Én pl Xbox360-on fogok majd játszani vele mert nincs pénzem arra hogy szinte minden évben vegyek új gépet az újabb játékok miatt. -
#904 Biztos hogy minden multiplatform játék topikban ki kell verni ezt a szánalmasan debil konzol vs. PC vitát? A világon semmi értelme, hacsak nem valamiféle olyan önigazolást keresel ebben a témában és az abban való vehemens részvételében, amit az életben nem kapsz meg... ;) -
#903 Ha megveszem az 1. Codemasters-es gamem és az összesítetbe az egyetlen eredeti játékom! -
#902 nekem az első:) -
#901 Nekem is a 3. Codemasterses játékom lesz. :) -
#900 Mit kell hozzá érteni?:DDDDDDD -
#899 Azért, mert te nem értesz a pckhez, még más foglalkozhat vele?
-
#898 Pécén nagyobb a forgalom, de legalább szarul is megy:D és nem csak azért...
Mellesleg ahogy a Dirt 1-2 és a Grid esetében sem volt eltérés, itt sem lesz. -
GPx8 #897 Nem tudom, nekem a GTA IV van meg PC-re és játszottam Xbox-on is. Ott pl. eleve sokkal kisebb a forgalom, szóval Xboxon lehet, hogy nem fog akadni, de hogy "lightosabb" lesz az is biztos... -
#896 sohaj. -
#895 én meg xboxra veszem meg :) azon biztos nem fog akadni vagy nem nem indulni el :D érdekes ez lesz a harmadik codemaserses játékom már rajta:D -
#894 Amint megvettem a játékot már nem fog érdekelni a topik, persze nyilván nekem nem lesznek olyan kérdéseim hogy nem megy atin, dll hiányzik, kifagy, akad, bugos stb:D:D -
#893 sry... mire megírtam törölte az előttem író a hozzászólását... Lehet törölni! -
#892 #876 és még az előtt is be volt linkelve egyszer... -
#891 Szerintem nagyban segítene, ha valaki csinálna egy OFF topicot. Oda át lehetne küldeni az embereket. -
#890 Na igen, tapasztalatból tudom, ha elkezdesz következetesen intézkedni, akkor meg közellenséggé válsz az efféle körök szemében... :D De hát aki nem tud írni-fogalmazni legalább hatodik osztályos szinten és letöltési, meg warez linkeket kér, gondolom mindenféle megfontolás nélkül lesz kitakarítva innét.
Úgy érzem, ilyen szempontból szeptember végétől kemény időszak elé néz a topik és a normális fórumozók csoportja. :D -
#889 Ezert nem lennek ilyen helyen hazigazda;)
Amugy EZ a kutizsolt tuti hogy kamu reg, lehet hogy csak emiatt regisztralt;) Le kell vadaszni az IP-t, gep kodot, es meg kell nezni ki szorakozik;) -
#888 Nagyobb betűkkel nem is lehetett volna kiírni a megjelenést szerintem a Bannerba mert akkor a többi dolog nem látszódott volna. -
#887 Hú, hátaz utóbbi kommentekből ítélve lesz dolga rendesen a házigazdának. :D
Amúgy miért akarják mindenáron letölteni ezt a videót? Nem elég online megnézni? -
#886 honnan toltotted le neked megvan ha nem mondod el szólok az asfának! -
Laceee #885 Megjelenés 2010.09.24 (Banner) -
#884 -
#883 +1 én is adam46-nak. -
#882 az f1 et honnan toltottetek le a 2010 est mer6t nekem nincs meg es kelne
-
#881 Köszönöm a támogatásokat, írtam e-mail-t moderátoroknak. Várom a válaszukat. -
GPx8 #880 +1 adam46 -
#879 Kezdodik az idiotiztum:))))) Eleg koran:/ -
#878 Neked mármegvan honnan töltöttedleáruld el te zsemét! -
#877 valaki egy torrentet ad hogy honnan toltsem le??