21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#996 ja és még a magyar at nem olyan világ nyelv, mint az angol német sőt, ahogy ismerem a Codisokat azok még Oroszt Kínait Japánt és Románt lehet hogy raknak bele!
Magyar az csak a magyarosítással várható, vagy lehet hogy megjelenik később Magyarországon a Magyarváltozat is ... Gondolom űgy mind a Battlefield: Bad Company 2 -
#995 fiygi az még a jövő zenéje... még meg se jelent, tehát nem tudnak fileket kimentegetni átírogatni stb.stb.stb!
Nem olyan könnyű és pl az rFactor 1.verziójánaka a magyarításával dolgoztam 2-3 hónapot (ahogy megjelent onnantól nyomtuk) és csak a Főmenü lett kész a 3. hónap végére. (az almenük azok még akkor szóba se jöttek tehát várni kell!
Mondjuk ha lenne magyar Codis a fejlesztők között akkor azok ah ügyesek és akarják is akkor csinálnak neki és legrosszab esetbe is 2011 Feb.-Márc-ra kész is lenne! -
#994 Vagy legalabb magyar felirat lessz? -
#993 Magyar szinkronnal nem fog jonni a jatek ? ugy lenne meg az igazi;) -
#992 Kb olyan, de aki nem tud angolul annak nehezebb dolga lesz. Viszont a beállítási lehetőségek tökéletesen elegendőek. Szerintem senki nem akar majd a rugózás részletes beállításával bajlódni. -
#991 az interjúzás kb. olyan lesz mint a Mass Effekt 2 párbeszédei... -
Laceee #990 Nagyon egyben lesz ez a játék.
A Codies rájött, hogy csak finomhangolni kell az autókat a boxban, nem verseny mérnök szimulátort készítenek. -
#989 A legutóbbi fejlesztői napló magyar felirattal itt. -
#988 Egy kérdés. Ti hallottatok valamit a szélernyék efektus esetleges hiányáról, mert én olvastam olyat is, hogy nem lesz a játékban? -
#987 Én elképzelhetőnek tartom, hogy ez így marad a végleges változatban is, méghozzá a kormányon történő kézanimációk miatt (gombok nyomkodása, csavargatása) Ha minden csapat kormánya különbözne, annyi féle képpen kellene leanimálni az egyes kézmozdulatokat ahány csapat van. Én is jobbnak tartanám ha minden autó megkapná a maga kormányát, de sajna látok rá esélyt, hogy nem így lesz. -
#986 Igen, ha a Ferrari nem félti, akkor más csapatnak sem nagyon kell. :) -
Laceee #985 Akkora titok, hogy tele van a net képekkel, onboard videókkal.
-
#984 "max ellenfél erősség mellett (gondolom még az is kevés lesz...)"
Nem biztos;) Ha az AI-t az arkad-reszhez lovik be, a segitsegekhez, es nem tud majd skalazni, akkor szivatos lehet;) A Grid-ben volt, hogy az ellenfelek fizikajat csak korulotted szamolta 4-6 autonak, a tobbit droton huztak;D Pl. ha atallitottam az aszfalttapadast nullara, akkor en es a mellettem levok csak alltak, porogtek, az elol levok elhuztak mintha tokeletes lenne az aszfalt;DDDD Valamit be kell aldozni a grafika oltaran;) -
#983 én úgy tudom az istállok titokban tartják, hogy néz ki a kornányuk, és hogy mi hogy működik rajta. legalábbis régen erről volt szó. -
#982 nagyon kiv leszek azért. :)
mondjuk ha tolni fogom, tuti csak single playerben, max ellenfél erősség mellett (gondolom még az is kevés lesz...), de a drirtnél meg a gridnél nem hangoztatták tudtommal ennyire a szimességet, szóval remélem tényleg igaz, és minden kikapcsolva nem lesz gyerekjáték.
amúgy érdekes azért, mai szemmel nézve, pl a GP4 is egy totál arcade gamma, ennél szerintem sokkal jobb lesz/lehet majd ez. és ezt mégse akarják sokan szimnek elfogadni. :)
-
#981 Csak poen volt;)
Egyelore barmi ami szobakerul a jatekkal kapcsolatban, nagyreszt csak talalgatas;) Meg csak a promo/reklamokat latjuk, demo sem lesz, ebbol meg barmi kisulhet (a vegen meg jo is lehet). -
#980 szerintem hülyeség. meglepődnék ha egyforma lenne a véglegesben. azért ha valaki, akkor a codi ad a külsőségekre. de majd meglátjuk. -
#979 Azon nem sok liszensz lehet, legalabbis a teljes autohoz kepest;)
Valszeg, ez ilyen lesz, nem volt eleg fenykepuk, hogy mindegyiket normalisan lemodellezzek;) -
#978 Az a baj, hogy minden kocsinak most egységes kormánya van. Biztos vacakolnak a licencekkel. -
#977 Kormányon még van mit dolgozni, hogy hasonlítson. -
barcames #976 csillagos ötös:) -
IXEMGabeo #975 -
#974 Egy kis összehasonlítás. Kezdenek alakulni a TV kamerák is.
-
barcames #973 hát az ötödik fejlesztői videó nagyon brutális ilyen játékról álmodik mindenki!!! él a box utca:D interjúk:D -
#972 Nos, a moderátorok nem nagyon reagálnak a levélre. Valaki még írhatna nekik. -
#971 Ne reménykedj:D -
GPx8 #970 Valamelyik szim.-hez biztosan jó lesz...! :D -
#969 holnap jön a G25öm,remélem jó lesz vele a játék:) -
#968 :DDD -
#967 Azt nem lesz nehéz és a videók alapján csúnyán csúnyán eltakarítja az útból. -
#966 Mondtam? vagy nem ismered a kontrollert vagy direkt félre érted... döntsd el. -
hpnx9020 #965 De ,hogy nem lesz biztonsági autó ,nyilatkozat meg egyéb "fontos"dolgok meg igen.......Hát nem tudom.Kiváncsi leszek.Azért remélem a championship edition szintjét hozza. -
#964 de, epp azt irta :D -
hpnx9020 #963 Azért ugye nem azt mondod,hogy kormány -kontroller ugyanaz?
Próbáld ki váltás ,fék,gáz ,kormányrásegítés kikapcsolva és indulhat. -
Laceee #962 #910 -
#961 Videó -
#960 Azért nem erről van szó. Igényesség és a szép küllem elvárás és alapkövetelmény 2010ben, ehhez bizonyos szinten hozzátartozik a motion blur, mint modern effekt, ami a realisztikus érzetet kelti valamilyen szinten.
Pécén sem mindenki játszik kormánnyal, és azt mondom hogy a többség aki pl Dirtel csapatta azt billel vagy kontrollerrel tette, ez nyilvánvaló. Konzolon kontrollerrel tudod amivel minden olyat meg tudsz csinálni mint a kormánnyal, és aki nem kormánnyal játszik annak egyértelműen a kontroller a tökéletes eszköz egy autós játékhoz.
A szimes réteg nagyon kicsi ahhoz hogy csak az ő igényeiket tartsák szemelőtt és láthatóan a Simbin sem töri magát évről évre hogy valami nagyot alkosson, mert nincs meg a bázis ami visszahozná a befektetést ( meg bénák is hozzá, de ez más téma ). -
GPx8 #959 Akkor jön a 22-es csapdája, mert a tőkerős befektető vissza is akarja kapni a pénzét kamatostul, tehát kozolokon is működő csili-vili (motion-blur és társai) szarságot fog követelni a fejlesztőktől, meg hogy 3+ -os lehessen a játék és ps2-3 kontrollerrel is "jól" lehessen irányítani... Nem mondom, hogy nem lehet megcsinálni, hogy ha adva van egy jó szim. megfelelő "fizikával" és (kormánnyal!!!) irányíthatósággal, jó FF effektekkel, akkor azt a segítségek ki-be kapcsolgatásával megfelelően élvezhetővé lehet tenni a nem szimulátorosoknak is, rááadásul egy karrier mód hozzá illesztése már csak tervezés és megfelelő programozás kérdése, nem befolyásolja az autók viselkedését. Szóval én ezt várnám az F1 2010-től. Majd meglátjuk. ;) -
#958 de legalább nincs tele balfaszokkal:D -
#957 Korrekt összefoglalás. Az iRacing még érdekelne is ezek alapján, csak én azt hallottam róla, hogy nagyon lehúzós egy banda áll mögötte. X összegért kapsz egy alap játékot azt hiszem alig néhány pályával, egy autóval és kész? Valami ilyesmit rebesgettek nekem anno. Aztán ha mást akarsz, akkor meg minden egyes új elemért csengetni kell vadul... Hogy ez miért jó, szerintem ezzel az ikeás megoldással egy rakat embert elijesztenek. De nem szidom, csak mondom, hogy ez azért visszatart egy kissé... De nagyon klassz lehet, ez kétségtelen. Nekem mondjuk az LFS is nagyon bejött az irányítás terén, de mivel nem másztam bele nagyon, elsőre ezen kívül száraznak és silánynak tűnik az alap cucc.
Ezért kéne végre egy igazán tőkeerős csoportnak és profi kiadónak odaállnia valamelyik mögé, hogy végre egy minden szempontból kielégítő, úgymond hc szimet kaphassanak azok, akiket ez a műfaj érdekel, vagy érdekelne.