21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1036 alap. -
#1035 Pedig az onboard az igazi!!!:D Én mindig úgy tolom. A kocsit sem a verda mögül vezeted, hanem benne ülsz... -
GPx8 #1034 A Dirt2-ben nem tudom milyen "fizika" van. Ott a grafikus kártya számol elsősorban, azért lehet gyors a mai kártyákon. Ha csak a fele igaz, amit ígérnek, akkor sokat kell számolnia a procinak is az F1 2010-ben, tehát elég erős processzor kell... -
#1033 A flashback az olyan, hogy például elrontasz egy kanyart, letörik az 1. szárnyad, akkor visszapörgeted egy olyan részre, ahol még meg van minden, és onnan folytatod. Lehetőség szerint jobban figyelsz majd, abba a bizonyos kanyarba. :) -
IXEMGabeo #1032 akartam kérdezni a flashback az nem a visszajátszás? az adott futam után? -
IXEMGabeo #1031 amúgy sztem sokkal jobb az a nézet amikor magad előtt van a kocsi, nekem nem tetszik az onboard... -
IXEMGabeo #1030 nekem az a része tetszik h Mercivel nyert meg a Német nagydíjat...az megoldható mivel tutira a Schumival leszek:P:D -
#1029 "Vegyél részt a hétvége mindhárom szabadedzésén." Nem úgy volt, hogy 1 szabadedzés lesz? Amúgy jó, hogy a fejlesztők változtattak pár dolgon például ezen is. Meg a Box kiállás irányítását. Kíváncsi vagyok ilyen "szellem" szerelők lesznek e. -
#1028 Jo leiras, thx, de ez azert vices: "tiedé" :)))))) -
#1027 Ebből elég világos, hogy ki lehet majd kapcsolni ezt a gépi segítséget is. -
#1026 Nekem 2.9 GHz-es C2D proci van, és a Dirt 2 is vitte maxon. Majd a Videó karim felhúzza az erős. :D -
#1025 ha :D de gondolom arra írták, amikor manuálisan mész. :) -
#1024 hm az ilyenek, mint menny végig egy versenyt multiban úgy hogy nem érsz hozzá máshoz, meg hogy pilótafülkében vezess végig egy versenyt, meg még jópár dolog azért még nekem szimes rajongónak is tetszik. a végén még én is gyaksizok és sokat tolom majd iracing mellett. :) csak legggyeeen jó a fizika és az AI... :D ha az AI már GP4 szintű lenne, és az időeredmények is szorosan alakulnának a futamon meg a versenyen is az zsir lenne. anno gp4-ben az volt a baj, hogy vagy a futam vagy az időmérő volt túl könnyű. :)
Dirt2-őt én még nem próbáltam de most megnézem hogy hogy megy, maxon egy 4890-essel és egy e8400-assal ami 4GHz-re van húzva. -
#1023 "Hajts végre egy tökéletes boxkiállást."
ez nem lesz nehéz, ha a gép irányít :D -
HUmanHunter #1022 nekem a dirt 2 max grafikával elfut akkor ezis elfut mediumon majd? :P -
#1021 nekem is olyan van 2.21Ghz!
Ha a DiRT2 elmegy rajta akkor ezzel se lesz gond!
Most néztem össze a kettőt (Minimumba):
DiRT 2 : CPU: AMD Athlon 64 X2, Pentium D 3.0 GHz;
F1 2010: CPU: AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz;
DiRT 2 : RAM: 1GB (Vista esetén: 2GB) /Ajánlottan: 3GB/;
F1 2010: RAM: 1GB (Vista esetén: 2GB) /Ajánlottan: 2GB/;
DiRT 2 : VGA: NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X1500 vagy jobbak;
F1 2010: VGA: NVIDIA GeForce 7800 / Radeon X1800 vagy jobba;
DiRT 2 : FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 10GB;
F1 2010: FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 13GB.
Na tehát a Proci és a Vidikari kicsivel nagyobb lett. elvileg elkell hogy menjen rajta! -
IXEMGabeo #1020 remélem Dual Core proci alatt nem fog beszaggatni... -
#1019 F1 2010 achievement lista magyarul. -
#1018 Köszönöm szépen! -
#1017 Hát kb olyan Dirt 2-es gpigényű... lol az megy rajtad csak a procim kicsi és azt akarok beszerezni... de rem mennifog! -
Laceee #1016 ment -
#1015 Tudnál nekem adni privátban egy elérhetőséget? Szeretném felvenni a kapcsolatot vele. Előre is köszönöm! -
Laceee #1014 Aki a Dirt2 magyarította, az megcsinálja majd a feliratokat.
"A játék szeptemberben jelenik meg és, ha fordítható főprojektként a leggyorsabban, azt fogjuk befejezni!" ezt írja. -
barcames #1013 kormányok minden kocsiban teljesen le lesznek modellezve.
csak gondolom pár kormány még a 2009-es...
és ez f1 2010 minden licencet tartalmaz!!!!!
-
#1012 Minimum gepigeny:
- Windows XP/Vista/7
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
- 1GB RAM (2GB for Vista)
- Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
- DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 GB Hard Drive Space -
#1011 Lesznek. -
#1010 A játék nem lesz honosítva. A CD Galaxis és az 576 is ezt válaszolta az ezt a kérdést firtató levelemre még az év elején. -
#1009 tudtommal a 2 az nem,csak az 1 -
#1008 Meg van rá az esély, hisz a Dirt 1-2 is kijött. -
barcames #1007 az egyik legjobb tesztpilóta!!! -
barcames #1006 tuti lesz magyar feliratosan! -
#1005 Videókba látható. Meg írták, hogy a váltásanimáció csak a véglegesbe lesz benne. -
#1004 és miből gondolod hogy lesznek kézanimációk? :) -
GPx8 #1003 Nézem a videókat és az jár az eszemben, hogy ez a Davidson gyerek baromira belejött a marketingbe, vagy már eleve is ilyen volt... :)
Mind1, jó csinálja. -
#1002 A szinkron szerintem kizart. Valszeg a felirat is;)
Valamelyik elozo Codies jatekban meg a Magyar zaszlo (csapat, nemzet) is hianyzott;))) Termeszetesen Szlovak, Cseh, Roman stb. az volt... -
#1001 nem minden esetbe... -
#1000 Amúgy, ezek nem egy szöveges dokumentumba vannak? Amit át kell írogatni? -
#999 tom...
az infó rtanárommal programozunk és valamit sikerült megjegyeznem ill sikerült valamit összedobni! (;_;) -
Laceee #998 Életkor: 14-18 között , korán kezdted a myarításokat :P -
Laceee #997 Nem tudom melyik/milyen magyarosítást csináltál az rFactorhoz, de azt tudom, hogy én csináltam az elsőt (max 1 hét alatt): 2005. szept. 10. (már nem elérhető az oldal, költözés miatt), vagy itt esetleg: Ide később rakattam ki...
Itt elérhető az összes SAJÁT magyarításom