21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #1156 direkt bosszant mindenkit..lesz ez még így sem:) egyébként szar az rfactor, F1 challenge 100x jobb -
#1155 okcső -
#1154 Hat ezt a jatekot hamar meg lehet majd unni, vegig viszem egyszer amit letoltottem torrentrol aztan uninstall es csa :D rfactor 2 sokkal jobb lessz -
#1153 Na, annak aztán sok értelme lesz... :) -
#1152 Igen, csak ha full extraban jatszol;) Edzes nelkul, automata idomerovel, 2-3 koros versenyekkel 1-2 nap:DDDD -
#1151 Választható lesz a karrier hossza. 3, 5 és hét éves karrier lesz lehetséges a játékban. -
#1150 (amikor egy évadról szól a játék) -
#1149 Mi az hogy hét éves karrier, amikor egy évadról a játék? -
#1148 932 órányi játékidő? Vagy még több??? -
#1147 forza 2-vel igen, és én direkt végigmentem 2 órát úgy, hogy nem tankota és megált a kocsi. szr érzés, de valakinek ez jön be, pl nekem. -
#1146 hát lehet, de minden egyes házigazda kérelemre nem lehet ráfogni, hogy népszerű topicba kérik, moderátor topicban pedig van egy csomó kérés.
vagy volt. -
#1145 nem a moderátorok dolga...
-
#1144 Nem biztos, hogy leszarjak, egyszeruen csak lehet, hogy "kiemelt" topic. Eleve divatos, nepszeru program (lesz talan:P), konzol vs. PC, arkad vs. szim, kiemelten lama/noob/idiota/kocka/puhapocsu veszelyforras, es egyertelmuen warez-omlenges lesz. -
#1143 Nem sürgetni akartam én, csak azt hittem moderátoroknak 2 kattintás elintézni egy ilyet. :) -
#1142 ezt az oldalt a szerkesztők valamiért hónapok óta leszarják, ilyen egyszerű.
vagy ha nem is ez történik, mindesetre csak ez látszik belőle. -
#1141 Ugy tudom, csak az email-re kuldott keresekkel foglalkoznak, ott is erdemes megadni az adatlapod es a topic elereset. -
#1140 Már írtam nekik a "moderátorok figyelmébe" nevű topicba is. Azt írták, hogy majd észreveszem, ha reagálnak. De szerintem nem nagyon törődnek vele. Legalább visszaírhatnának akkor, hogy hülye vagy, nem kapod meg. -
#1139 Nem, ha jo idoben kuldod, 1-2 oran belul megvan;)
Nem kaptak meg es/vagy elneztek a levelet es/vagy nem akarjak megadni;) Irj nekik megegyszer. -
#1138 Amúgy valaki, aki jártas ilyenben. Ilyen sok idő kell mire valaki házigazda lehet? 07.27.-én küldtem levelet. -
#1137 Video_Interview_F1_2010 -
#1136 van egy olyan érzésem, hogy eltolják októberre a megjelenést:) -
zsotesz #1135 én nem értem mit kell sírni azért mert nem lesz pl. meghibásodás. Nyomtál már végig 100% versenytávon futamot. Én anno a gp4-gyel mindig így mentem és soha nem volt bekapcsolva az opció, pedig ott volt rá lehetőség. Hibázgattam én magamtól is, nem volt arra szükségem hogy véletlenszerűen bukjak futamot, pláne nem mondjuk 2-3 körrel a vége előtt. A tankolás már más tészta, dehát változtak a szabályok, ez van. SC meg majd lesz a következő részben, elvégre azt is el kell majd adni valamivel. Inkább örüljünk, hogy kapunk végre F1 játékot, ráadásul valószínűleg minőségi darabot.
-
#1134 Látom félre olvastad amit írtam, mert én is azt írtam hogy PC-n szebb lesz a grafika, már akinek van arra erősebb gépe.
Engem nem a szimulátorosdi érdekel, sose nem is játszottam iRacing-el, rFactort is utálom:D mert számomra az nem játék. Úgyhogy irányítás szempotjából nekem teljesen mindegy milyen lesz, akár egy NFSu2 féle árkád szar is lehetne, ha F1 pilótákkal mehetünk benne. De ilyen úgyse lesz mert CM-esék konyítanak kicsikét az autóversenyjátékokhoz.
Én arra értettem hogy nem lesznek hivatalos tv-adásból ismert jelzések, SC, meghibásodás. Majd a 2011-be.
a modok stb-k meg ugyanúgy warez mintha másolt játékkal játszanál, kivéve ha nem DLC-k, vagy patchok azok meg konzolon is vannak akkor mégis megeshet hogy tökugyanaz a játék lesz PC-n, Xboxon360-n és PS3-n? Nem értem minek ez a széthúzás, szerintem tök felesleges. -
#1133 Egyrészt konzolon max 720p lesz kipréselhető a látványből. PC-n pedig lehet nyomatni full HD-n is, tehát ennyit arról, hogy mennyire lesz szebb a játék konzolon.
Másrészt, ha kicsit utána olvastál volna az utóbbi időben, akkor tudhatnád, hogy ez nem egy iRacing szintű szimulátor, mivel arra kíváncsiak lennének nagyjából húszezren világszerte és hát az kit érdekel, így viszont meg fogja venni minimum egymillió ember, ami üzletszerűbb.
Harmadrészt messze nem olyan lesz, mint a Dirt, ismétlem: ha utána olvastál volna, ezt is tudnád, mint ahogy azzal is tisztában lennél, hogy néhány hiányosság ellenére ez a játék úgy lesz összerakva, hogy messze nem sorolhatod majd a hc árkádok körébe és mellé kapsz egy olyan teljes játékélményt, amiben igen ritkán lehet részed.
Negyedrészt könnyen lehet, hogy valakik majd mégis összeeszkábálnak a játékhoz valami dedikált szerverhez hasonló dolgot, de az is megeshet, hogy lehetőség nyílik ilyen-olyan változtatásokra, tehát az sem feltétlenül igaz, hogy a konzolos és PC-s verziók tök egyformák lesznek. Ha mégis, akkor az miért is gond egyébként azzal a rengeteg pozitívummal, amit beletettek?
Mindezek fényében a hozzászólásod hozzávetőleg minden egyes része érvénytelen, tehát megérte ezért beírni... -
#1132 miért kéne új topik? ez miért nemjó? mert egykét idióta bejön hogy konzolno szebb lesz? "sajnos" tényleg kezdenek elavulni a konzolok, akinek atomgépe vn sokkal szebb grafikát tud mutatni PC-n. De tartalmában a játék ugyanaz, pláne ha games for windowsos.
játéákról meg egész rosszakat olvasok főleg ezzel a tvközvetítéssel, meg hogy nem fogy ki a benzin, semmi meghibásodás, hát mégis mit csináltak, dirt2 autóit kicserélték egy f1-esa utóra oszt nesztek f1-es játék? -
#1131 Hamarosan olvasható lesz nálunk, magyarul. ;) -
#1130 Már bocs, de te is menj haza, tudtommal szabad véleménynyilvánítás lehetősége adott, és igen, nem kell félni, oltom az iRacing-et is folyamatosan... -
#1129 Tegnapi interju. -
#1128 Volt benne fogyasztás = sim :D -
#1127 Bizony vóóóóóót ilyen is. :)
-
#1126 Ja és symbol (renato) menj az iRacinges topicba és ott mond el miyen "jó" az a játék... -
#1125 OMG!!! :D:D:D:D
Itt most az a téma, hogy milyen fos szar uncsi lesz ez a game!
Ok valakinek az és az menjen is vissza ahonnan jött:D:D:D
Akinek meg tettszik az legyen itt és ne szidja a játékot... :D
Emlékezzetek vissza amikor még csak 2d-s játékok voltak régi autóval ózsdi graffall!
2010-et írunk és még náluk sem fejlette annyira technika ezek szerint hogy úgy nézzen ki mint az élő F1!
De mégis közelebb van mint az F1C, rFactor ill az első NFS!
Én speciel nagyon várom és leszarom ki mit mond!!!
Király lesz!
Ne legyünk telhetetlenek... ;) -
#1124 Te meg menj vissza a konzolos reszbe, szotyizzal, sorozzel (ha >18) es nezzel focit. :) -
#1123 Igazabol jo az, teleteszik kamu-bumppal, aztan jol van, ugy sem tudjuk mi hol van;) -
#1122 Üljél már le, ezek közül éppen hogy mindegyik benne lesz a játékban. Mire jó az, hogy full ostobán villogsz a tudatlanságoddal? Told át a szekered az rFactor topicba és ott bólogassatok egymásnak, hogy az mekkora szimulátor. (Közben meg ugye a moddereknek annyi köze van a valóságos versenyekhez, mint nekem, szóval hagyjuk már...) -
barcames #1121 gyerekek csináljatok magatoknak egy autós játékot megfelelő irányítással meg mindennel!!! -
#1120 mondjuk jah, nagyon engem sem érdekel. iracingnél sem oszt szoroz nekem, csak abból a szempontból, hogy ez miatt is jó ott az FFB, mert hát az aszfalt is le van fotózva.
Amúgy én sem értem mi volt az az elején, konkrétan nyomatták, hogy ez lesz, tényként meg minden, ehhez képest most kussolnak róla, pedig ahogy mondod, reklámnak több mint jó lenne. -
#1119 Termeszetesen, gozom sincs, hogy pontosan mi lesz benne;)
De ha lezeres lenne, azt azert jobban reklamoznak;) Akkor legalabb egyszer szerepelt volna valamelyik fejlesztoi videoban. De csak CAD es kep archivumokat emlegettek;D Azert az komoly utokartya lenne reklam es promo szempontbol, ha vegig scanneltek volna az osszes palyat, autot. Az megert volna egy kulon fejlesztoi videot. Mar csak a koltsege is millios nagysagrendre rug (dollarban):) Ilyet nem hagynanak ki.
De igazabol teljesen mindegy, foleg ide;) Valszeg a palya nyomvonala igy is meterre pontos lesz, az alatt meg felesleges, ha mar nem oktato, trening software es/vagy a fizika sem alkalmas es/vagy nem beallitott ra. -
#1118 Miért, te honnan tudod, hogy nem lézeres pályák vannak benne? Még láttunk is jópár képet "zölden". Persze ez még lehet nem elég bizonyíték, de ennyi erőből bizonyítsd be hogy nem azok vannak benne. -
#1117 Ki mondta, hogy eben lezeres palyak lesznek?!:) Talan az elejen reklamnak betettekegyet, kepkent, aztan annyi;) Ebbe igazabol felesleges. Max csak modellezeshez, konnyitesnek. De ahoz meg kicsit draga;)
A szelarnyek, a vizes palya, a felszarado iv poen, de csak akkor elvezetes (szimes szempontbol), ha szamolja is rendesen, es nem csak latvany, hangulat elem:) Mert hangulatnak OK: ez csuszik, az tapad, itt gyorsabb vagyok, ott lassabb. Ennyi.
De ha szamolni kell, akkor: milyen gumival vagyok (szaraz, inter, vizes), miota, mennyire kopott, mennyire meleg/hideg? Rossz gumikkal autozom a szaraz reszen, vagy eppen jo gumikkal megyek at a vizes, hideg reszrol a szaraz, melegebb reszre? Es meg lehetne bonyolitani;) Szamolni maceras, scriptelni egyszeru, de vicces lehet.
Ha megtalaljak az egyensulyt (egyszerubb szamitas), mar jo lehet.