21751
  • barcames
    menj már haza!
  • Totti5
    Azért az erős hogy tizenévesek. A legöbb tizenéves inkább warezol, mint megveszi. Persze nyilván ez is egy élethelyzet, de nem ebből tevődik össze egy több milliós eladás:)
  • bgreg
    HIVATALOS!!
    AZ F1 2010-ET ELTOLTÁK 2011. ELSŐ NEGYEDÉVÉBE MEGJELENÉS: 2011 Q1
    Twitter
  • Alexease
    Akarhogy okoskodunk, uzletileg tuti nem eri meg egyidoszakban kiadni ketto hasonlo stilusu/kategoriaju/temaju (autos:P) jatekot.

Az egy dolog, hogy en tuti megvettem volna a TDU2-t, mert a TDU1 is tetszik, meg mindig fent van, es ha a "demo" alapjan hasznalhato az F1 2010, akkor azt is. De nem en vagyok a celkozonseg, a vasarloero, nem is Amcsiban, "EU"-ban lakom;)

A tizeneveseket kell nezni, akik megnezik az ujsagokat, portalokat, es ahogy megjelenik valami, KUNYERALNAK otthon penzt, es elszaladnak megvenni. Vagy boklasznak a csaladdal a boltban, kiszurjak a polcon es megveszik. Vagy a csalad shopingol, es leveszi a polcrol a gyereknek valami alkalomra.
    De ha ketto van egymasmellett hasonlo stilusban (tetszik, nem tetszik mindketto autosjatek:PPP) akkor megoszlik a vasarlas (a gyerek NEM fog egyszerre kettore penzt kapni, es a csalad sem vesz meg neki egyszerre kettot).

Amugy meg shittelem, a TDU2 jobban erdekelt volna:DDDDDD
  • barcames
    biztos nem fogunk csalódni az f12010-ben dirt 1-2 szerintem jó lett nagyon és a gird is f12010 ezek fölé nőhet...:)
  • Fehercsoki
    Pont erről beszéltem,"autós játék",pedig köze sincs egymáshoz ezeknek a játékoknak,annyiban hasonlítanak hogy mindegyikben autók vannak.
  • padavanHUN
    Viszont engem az F1 is érdekel, meg a TDU is. A NFS eme csicska része már egyáltalán nem, inkább a Shift 2. A lényeg, hogy vannak olyanok, akiket több műfaj is érdekel és ha egyszerre jelennek meg, a honi átlagkeresetek miatt dönteni kell, hogy akkor melyik az, amit élből megveszek és melyik várhat. Ez esetben világos, hogy az F1 2010-et vásárolom meg, a TDU-t meg esetleg két hónappal rá. De ez sem biztos, mert mondjuk annyira leköt a F1 2010, hogy úgysem lenne időm a TDU-ra, így egyre csak halasztódna a vásárlás és mire rászánom magam, csökkentett, tehát nem premier áron tudom elhozni. Gondolom, hasonlóképp gondolkodtak a TDU 2 esetében és szerintem bölcs döntést hoztak.
  • Totti5
    Vannak akik játszani szeretnének jó autós játékokkal és pl én játszok mindenfélével ami jó, de nem is ez a lényeg. F1 komoly vásárlói réteget vett volna el a TDUtól. Jövő év elején nem lesz semmi autós ( talán a shift 2? ) így a TDUnak jó esélyei lesznek.
  • Fehercsoki
    Igazad van autós játék mind hűha,de tök más az összes amit felsoroltál.Ha valaki forma 1es játékot akar,akkor úgysem fog TDUt venni,szóval mind1,ha meg valaki TDUt akkor nem fog holmi NFSt megvenni.Max. a casual játékosok skatulyázzák be őket és nevezik egységesen autós játéknak...
  • Totti5
    Egy napon jöttek volna, de annak a TDU látta volna a kárát, így érthető a halasztás. NFS, GT5 ( még ha platform ex is ), F1 azért elég nagy konkurencia.
  • Alexease
    A TDU2-t is elhalasztottak jovo tavaszig, talan emiatt;P
  • palinho96
    :D:D már írtad a gépes ügyet ... lol :XDDD
  • IXEMGabeo
    asszem márcsak 41 napot kell rá várnunk:D...arra leszek kíváncsi egyáltalán fut e majd a gépemen xD
  • Totti5
    Nagyon jól fog fogyni, mert nem lesz konkurenciája sem, max NFS, de azt nem tudom mikor jön. Az F1 név pedig már eladta millióknak, és az is hogy igényes lesz ez szemmel látható.
  • padavanHUN
    Biztos nagyon pofára fogna esni, ha eladják a játékot x millióan és nem veszi meg ez mellett tízezer, magát hc szimesnek gondoló sznob, hogyne, ez a vérbeli pofára esés lenne, ja! :DDD
  • GPx8
    Túl sok a marketing-duma, nehogy pofáraesés legyen a vége...
    (Pedig nagyon örülnék egy korszerű F1 játéknak.)
  • adam46
    "Azok, akik most arra panaszkodnak, hogy nem volt demo és ez által nem tudtak meggyőződni arról, ennyire lesz realisztikus a játék, talán nem az elsők között fogják megvenni az F1 2010-et. Majd csak akkor, amikor a F1 2010 betör a teljes köztudatba és mindenki erről fog beszélni!"

Ez komoly kijelentés, így legyen. :)

Forrás: f1game.hu
  • palinho96
    :D :D :D Tudom cask kérek segítséget hátha tudt valaki... és nem tévedtem el... én már kezdés ót itt vagyok ebbe a topic ba ;)
    Én intéztem el a benner dolgot meg majdnem a hg-t is :D:D ;-Ð
  • barcames
    ez nem ide való! eltévedtél!
  • palinho96
    skacok egy asus p5b alaplapba belehet rakni egy quad procit vagy egy c2d 3.0GHz-eset!
    Az alaplapna a max kezelő FBS-e az 1033/800/6**!
    De viszont a prociknak 1333 az FBS-e! a tokozás az megvan...
    Sűrgősen kéne...
    Előre is thx:D

Pai
  • padavanHUN
    Röhögni fogsz, de most is vannak modok, ahol az összes segítség kikapcsolásával egy stabil setuppal egy úthenger stabilitásával és egy F1-es versenyautó gyorsaságával + minimum 20km/óra döngethetsz. Pl. F1RFT, MG2010... :D
  • Laceee
    Már nem kell bekapcsolni a segítségeket, eleve úgy készítik a fizikát, hogy ne legyen értelme bekapcsolni
  • Laceee
    Kivéve: normális hangok, ütközés modell, álló rajtok, eső/hó/jég.
  • padavanHUN
    Jáccá' vele, ne ide irkálj, itt úgysem fog "megvilágosodni" senki... GT-ben F1-es szezonok? Minden helyszín, 2010, hivatalos minden? Hehehe...
  • barcames
    lehet h nálunk is valamelyik játékárusítónál 2-3 nappal már meg lehet venni volt már rá példa:D
    egy erős 40 nap még:D húúú
  • adam46
    Na, már le is szedték a videót. :D
  • adam46
    Amúgy, elég nagy szivacs, hogy Amcsiba előbb jelenik meg, mikor Európa a F1 hatalom. :D De, ez már minden játéknál így van sajnos.
  • leho94
    jó ez a zene
  • tommygear
  • Prince23
    USA szept 21-én kapja meg a játékot
  • Amcir
    Ez jó:) Amúgy valaki tudja milyen törésmodell lesz benne?
  • HUmanHunter
    régi és nem aktuális már :P
  • akyyy
    Mit csinál Baumgartner mikor megnyeri a bajnokságot?
    Kikapcsolja a PS3-at!
  • samuRaihax
    gran turismo 5, abban minden benne van.
  • adam46
  • padavanHUN
    Téged még hamarabb meg lehet unni, jól meg kéne agyalni, otthagyni a véredben fetrengve, még utoljára kiröhögni és csá. rFactort minek várod? Mész majd a Noddy Mod 3.0-val minden helpet bekapcsolva és vigyorogsz hogy mekkora szimes vagy?
  • akyyy
  • adam46
    Innen is csá lesz, ha megint felhozod a Warez témát. :)
  • GPx8
    Nekem egy szimulátor jellegű játéknál a "végig viszem" értelmezhetetlen...
  • Alexease
    Lasd. #1144 masodik mondat...