21751
  • symbol
    betegek XD
  • Fehercsoki
    Jó azért állj le ezekkel:D Ne ijesztgess,a végén még valaki elhiszi.
  • SimonCar
    biztos szétforgatták
  • SimonCar
    Hivatalos: külföldi fórumokon írták, hogy tesztelés közben a játék motorja (EGo) felrobbant és a fél adat elveszett. De az usb-n megmaradt néhány adat. Ez a szerencsénk.
  • bgreg
    Hivatalos! A játék nem 09.24-én jelenik meg, hanem 10.24-én mert elnyomtatták és világszerte ez került mindenhova!! A megjelenésig még 2 hónap!
  • SimonCar
    próbáld ki a live for speedet.
  • symbol
    nah az ilyen hozzászólások nem kellenének. Pont a Shift az, amiből akár rFactor legjobb modjait verő autókázós élményt lehet kihozni. Tökös grafika, és zseniális hangok, meg javított, tuningolt fizika. Röhejes vagy.

Alex: Cockpit nézetben nem is mozog a pilóta feje. Olyan mint az iracing alapból. Se oldalra, se sehova. Igy könnyebb hotlapokat is futni, de na. azért az élemény más. És szerintem az élményt kellene előrébb venni, akár arcade játékosról akár szimesről legyen is szó. kíváncsi leszek meg lehet e majd buherálni a statikus belső nézetet. Bár kötve hiszem. Ha olyan lenne mint az iracingben amit linkeltem, és még ugye eső meg etc, nah az brutál lenne.
  • SimonCar
    ez a játék nagyon gagyi lesz a fizika alapján. olyan nfs shift szerű. csak ez még kínai is.
  • Alexease
    A videok alapjan ebben (F1 2010) baromijo belsonezet lehetne, legalabbis az alapjan, hogy Tcam-bol nagyon jol mozog a pilota feje, teljesen valosnak tunik. De a cockpites felvetelekben mar nem. Vagy csokkentettek vagy egyszeruen teljesen mast szamol, hogy ne "zavarja" a nagykozonseget:D
  • palinho96
    Hivatalos railer és bizonyítja, hogy hazudik bgreg:D:D
    Ti voltatok ma rally-n Tótkomlóson???? xD qva fasza volt...:D
  • symbol
    klasszikus XD ezért éri meg fórumozni :DDD
  • symbol
    jaj :( szar ügy, remélem rendeződnek azért dolgaid. :)

bár most meg hogy sikerült iracingben működésre bírni azt a motion cockpi view plugint, kezdem fapadosnak érezni ezt a belső nézetet ami alapból itt is lesz. még mielőtt lehurrognának a fanok, érdemes megnézni mindenkinek ezt: link. legalább kikapcsolható cucc is jó lenne, de szóval ez akkorát dob a vezetési élményen, hogy hihetetlen. remélem nemsoká hivatkozási alap lesz minden autós játéknál. :)
  • Alexease
    Tenyleg?! Nem mondod?! Jo hogy szolsz:))
    Te sem valtozol semmi...:P
  • Totti5
    megélhetési demóról beszélt:)
  • barcames
    demó nem lesz!
  • Alexease
    Ebbol a programbol meg barmi lehet, meg kell varni a megjelenest;) Addig semmi biztosat nem lehet tudni, csak talalgatas, flame-eles az egesz;)

De azert erzem en is a valtozasokat, a kiadott reklamok, promok, interjuk, videok stb. hatasat:

1. Eloszor egyaltalan nem erdekelt a dolog, eleve az F1 nem nagyon izgat, foleg hogy Codies, "mindenkinek", multiplatform jatek.

2. Kesobb mar kezdett erdekelni, legalabbis a "demot" terveztem kiprobalni, kicsit tesztelgetni, aztan del:)

3. Meg nehany info utan, a "demo" kiprobalasat kovetoen, ha megfelel az igenyeimnek, a megvasarlas mellett dontottem;P

4. Most mar lassan ott tartok, hogy talan mar "demo" nelkul, azonnal megveszem;DDDD
    Egyelore ezt a tervemet gazdasagi korlatok szorongatjak, mert ismet 3 honap fizetessel tartoznak, jelenleg az iRacing-et sem tudom befizetni (pedig az alap:P):/ Ha nem valtozik a helyzet, sajnos en is, "megelhetesi demo-s" leszek:DDDDDDDDDD
  • symbol
    Az ilyen kijelentések szükségesek nekem sok mindenki másnak is. Még alex jegyezte meg nemrég, hogy ő még abban sem biztos, hogy nézi normálisan ezeket a dolgokat az f12010, és nem pedig csak sima látvány lesz. Válaszoltak. Persze lehet nem veszi annyira figyelembe mint kellene, de azért nah. pozitiv dolgok ezek. gumikra nagyon kiváncsi leszek, tényleg felhólyagosodhat-e mondjuk. és hogy az látszik e rajta ha megállok. meg ilyenek. :)
  • Totti5
    Itt több szó volt ezekről hogy jó lenne ha ilyen lenne... szimesek "sírnak" ( nem rossz értelemben ) 1 éve ezekért. Hát tessék, persze az majd később derül ki hogy ez mennyire lesz érezhető, mert ez csak duma eddig.

Akik árkéd kategóriában utaznak, azoknak édes mindegy hogy a gumi hogyan melegedik vagy hül.
  • padavanHUN
    Felteszem, az ilyen kijelentések szükségesek azoknak, akik például a NFS: Carbonon nevelkedtek.
  • lac coo

Sőt a kormány is hatással lesz az első kerekekre ! :))))
  • Alexease
    "így például a víz hatással van az autón lévő gumi a tapadásra és hőmérsékletére" - szerencsere;)))
  • barcames
    volt egy olyan videó h amikor állítunk valamit a kormányon akkor a pilóta rendesen kézzel állítja:D:D:D
  • Totti5
    Érdekes dolgok vannak az interjúban. Jöjjön máááár:)))

"így például a víz hatással van az autón lévő gumi a tapadásra és hőmérsékletére"

"Arról is tudomásunk van, hogy vannak ezekkel a szimulátorokkal problémák is, például a szimulált gumiadatok mások lehetnek, mint a valós tesztek során – ebbe a problémába mi is belefutottunk. A mérnökök megesküsznek rá, hogy az adatok pontosak, a pilóták pedig azzal vágnak vissza, hogy az igazi autó más eredményeket ad. Ugyanezen gondokkal küzdünk mi is. ebből következően a profi szimulátorok és a legújabb játékok között nincs nagy különbség."

• symbol
    "Ha „igazi” Forma-1 pilóta akarsz lenni, a gumijaiddal is tudni kell bánni (mivel – többek között – felhólyagosodhat)"
    Mondjuk ha ez igaz, akkor "lol" azért. Még mindig bizok abban, hogy szórakoztató és élvezetes kis gamma lesz egy szimesnek is. :)javascript:document.newmessage.submit();
  • symbol
    Ez szép és jó, de sajnos ez van a szimesek is hagy sirjanak, mert nah. sirhatnak nem? :) én szimes vagyok, és szeretnék egy olyan fasza grafikát, törésmodellt meg idójárást, meg ilyesmit, mint ami ebben lesz valszeg. :(
    most nem kell fikázni engem sem, ezzel elismertema játék előnyeit is.

az meg hogy az iracing-re max 20.000-en fizettek elő kábé (x időre), az azért más, ott volt, hogy egy éves előfizetés került 176 dolcsiba, ami azért 40.000 pénz volt és még a pályákat kocsikat is meg kellett venned. szóval azért az iracing mint "vérszim" is megtérülő befektetés hossztávon, főleg a többi szimulátorhoz képest.

persze egy codi a bevételeivel lenyomja mint a szart. :) évente x millióan megveszik a játékukat. meg az is igaz, hogy simán megvehetnének egy szimes brigádot, aztán hagyszóljon. :)
  • padavanHUN
    ICGamers interjú magyarul!
  • akyyy
    nekünk van bútorunk meg asink :P miskolc rallin is éjszaka adta a műsort, pedig elég szoros volt az idejük.
  • akyyy
    előre látom hogy dirt3-ba ugyanigy kell menni, és lesz benne buillet time :CCC ahelyett, hogye gy jó igazi rallys játékot csinálnának.
  • padavanHUN
    Nézzük csak.

Az iRacingből a megjelenése óta valamivel több mint tízezret sikerült eladni.

A Need for Speed: Shift-ből a megjelenés hetében adtak el több mint háromszázezret.

Akkor melyik stílust érdemes inkább nyomatni egy több millió doláros projekt esetében? A sirámok háromnegyede pedig nem több, mint észjátszás. Pistike besírja a vezérbika két nappal azelőtt olvasott bőgését, miszerint nem lesz elég szimes az F1 2010 és ezért szar, aztán ezt ismételgeti az összes, két Split/Second menet között.

A Codemasters esetében pedig meg sem merném említeni a szakértelem hiányát, meg amúgy is: Ha így is lenne, megvennének egy szimes csapatot kilóra és akkor az ő bedolgozásukkal kiadnának egy Codemasters nevével fémjelezett szimulátort. Csakhogy ez őket kicsit sem érdekli, mivel a réteg ami ezt igényli, üzleti szempontból szó szerint elhanyagolható.
  • padavanHUN
    Ez a hozzászólás egyetlen dologra jó: Lejáratni magadat. Sikerült.
  • Totti5
    Amerika egyik rallys ásza, benne van a top 3ban... nem kispályás az ürge, és ez a "freestáylozás" nagyon megy neki. Neki tehetsége van hozzá, nekünk semmink nincs, max nézhetjuk a tulajdon szemünkel és csorgathatjuk a tulajdon nyálunkat.
  • adamfesto
    OFF:
    Tényleg jó, ha a Dirt 3 trailerét megnézed akkor rájössz hogy utána csinálhatod majd, be van építve a játékba a Gymkhana.
    Szerintem több jele is van hogy nem akkora ász a Ken Block, habár nem is túl gyenge. Kis gyakorlással mindenki megcsinálná közülünk. Van ideje gyakorolni, hiszen övé a DC...
    Nézd meg a régi Gymkhanakat is, azok sem rosszak. Pl a Rob Dyrekkel forgatottban van egy-két életveszéjes jelenet.
  • SirAlo
    En meg azt nem ertem hogy honnan gondoljak hogy ha arcade lessz a jatek tobben megveszik? eddig senkitol se lattam azt irni hogy hu de jo lenne ha arcades lenne szerintem csak azer nem lessz szimulator mert azt nehezebb megcsinalni, tobbe kerul stb..
  • palinho96
    nem baj,de attól még jó...:D én pl csak most láttam...:D
  • barcames
    régi...
  • palinho96
    Ezt látnotok kell... igaz, hogy inkább a DiRT-es fórumokba kellene írnom, de ez megéri...
    Valahogy Én is így akarok vezetni xD
  • adam46
    Jól van meg ne egyél már. Én arra céloztam, hogy most adták ki a Trailer dátummal akkor, hogy tolnák el? :)
  • palinho96
    Lófaszt tolták le... :D a Codie hivataolos oldalán kéne közölni, nem holmi twittere... (bal oldalt a legfelső) a Dirt3 lett eltolva 2011 első felére ;)
  • tommygear
    el ne hidd :D
  • adam46
    Ja, eltolták, mikor most adták ki a Trailer-t Szept 24. dátummal.