21751
  • palinho96
    Nert ezeknek illetve az enyémeknek se sincs több értelem. Na ezentúl senkinek az anyját se az apját se saját magát nem szidjuk és csak a játékról beszélgetünk és nem írunk ilyen hülyeségeket, hogy elfogyott a DVD lefüstölt a motor illetve eltűnt a Nero a gépről...
  • bertino
  • Pitti
    Igazad van, a te benyögéseidnek több értelme van
  • Fehercsoki
    Lol tényleg palinho96 anyját raktad be?:D
  • bertino
    mer attól aztán jobb lesz, hogy fél percenként valaki benyivákolja, hogy kéne már egy admin...
  • Pitti
    Nagyon kellene már egy admin ide, egyre rosszabb lesz :(
  • bertino
    ilyen egy AAA cím SG-s topicja általában.
  • akyyy
  • SirAlo
    Akkor epp eljott az ideje :P
  • FSpofon
    nyilván nem fog kiállni egy "vezető fejlesztő" a mikrofon elé és azt mondani hogy egy konzolos szart csináltunk
    de mást nem csinálhattak ha el akarnak adni 1-2 példányt
    ne reménykedjünk már 5 éve 1 db "szimulátor" nem jelent meg, nemigaz hogy ezt nem lehet látni és sírni kell minden nfs meg minden racing game topicjában, aztán miután megjelent leugatni 2 hétig megállás nélkül
    előre szólok hogy ez nem a ti játékotok és menjetek innen kösz :D
  • SirAlo
    Hat ezekbol nem ugy olvasom hogy arcades lenne:D , sőt eddig egyik játék se kapott modelleket a csapatoktól meg ilyenek... remélem igaz amit írtak
  • Fehercsoki
    Neked is legalább annyi eszed van mint bgregnek,csak ő legalább nem ír ilyen sok szart,hanem csak 1 sornyit.
  • tommygear
    szerintem mennyél ets-ezni az való neked nem ez a játék
    de minnyá kapod a bant
  • palinho96
    én már írtam...
  • adam46
    Nem tudom mit csinálnak az adminok. Próbáljátok sürgetni őket. Mert halmozódik a szemét. :)
  • palinho96
    az már van... :D
  • padavanHUN
    Nem értem, hol késik a kinevezése ennek a szerepkörnek, egyre sürgetőbb lenne a dolog. Már most is van törölni való hülyeség gazdagon... Mi lesz itt premier időszakban?
  • palinho96
    lol eltűnt a nero xD
    2perc és újrarakják tehát max 2 peces késés lehetséges... xD
    Ha eltűnt a CD/DVD sebaj van annyi pénzük, hogy egy komlett, tejútrendszerre néző luxus villát tudnak venni a Jupiteren Atomérűvel és ingyen fuvart a legmesszebb lévő galaxisba... (2 nap alatt)

LoL ekkora buziságokat...Ne fórumokon olvasgass, hanem ezen az oldalon és a Szept. 24.-éig nem változik semmi akkor ide többet ne írj... xDxD
    Meg hogy értettétek ezt az EGo motoros cuccot...

Lehet hogy a fejlesztőjüknek az EGÓjuk lefüstölt...

Vagy a másik változat (E/1-be fogalmazok):

"Tegnap reggel felkeltem olyan 8 óra körül.
    Beértem a Codemastersnek a cégépületébe és tesztelem a játékot.
    Olyan 12 óra fele a bal illetve a jobb kezemnél lévő v16-os EGo motorok felrobbantak... Én túléltem..."
    xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Az EGO motor nem egy Hardwer -szerintem- hanem egy szoftver amit köztudottan nem lehet megfogni, hacsak nincs kiírva Lemezre.
    Sztem a te géped mellet sincs egy koplett motor...
    Na pá..
  • adam46
    Úristen mennyi hsz, így az évszázad vihara után. Lassan tényleg jó lenne, ha lenne házigazda.
  • padavanHUN
    Végtére is teljesen igazad van.
  • padavanHUN
    Igazad van.
  • Muttley
  • symbol
    amíg reagáltok nem fog. szal ti is hibásak vagytok... :p
  • akyyy
    hagyd, ez az sg, legalább van egy kis élet, meg pár idiotán jót röhögünk, ennyi.

játék megjelenik úgyse ezzel fog senki foglalkozni.
  • tommygear
    takarodjmár innen
  • akyyy
    loool
  • bgreg
    Eddig valóban vicceltem, de most kaptam a hírt, amit sajnálattal közlök embertársaimmal:
    A Codemasters bejelentette az F1 2010 később jelenik meg a boltok polcain,miután a Nero Expressz eltűnt a gépükről, és ezáltal nem tudják kíírni a játékot DVD-re.Ígérik, maximum egy két hónapos késés várható
  • palinho96
    Basssszátok meg bgreg és simon car....!
    Ilyen hülyeségeket egy Gy.P.-s gyerek nem hablatyol össze úgy hoggy még 5 ilyen, és beírok a modiknak, hogy kérjek nektek egy egészséges bannt...
    Bazz hol olvastad, hogy felrobbant amotor xDDD Sehol...
    Hol olvastad, hogy elhalasztják Sehol...
    Na hát akkor meg...
    Vagy a nyelv tudásotokkal vagy a szemetekkel vagy az egész fejetekkel van qva nagy probléma...

MINDENKINEK MONDOM AKI MEG MÉG ÉSZNÉL VAN, EZEK UTÁN, AZ TUDJA, HOGY A JÁTÉK:
    2010.SZEPTEMBER (IX.HÓ)(9.HÓ)(KILENCEDIK HÓ). 24.-ÉN
    (HUSZON NEGYEDIKÉN) JELENIK MEG!!!!!!!

Azért írtam ki mindenhogy a hónapokat/napokat mindenhogy, mert látom hogy vannak itt olyan tudatlanok is, akik nem ismerik a betűket/számokat.
  • barcames
    Az autó beállítása több elemből épül fel. Amikor egy pályára érkezel, az autó már be lesz állítva egy jó alapra: a kulcs a saját vezetési stílusodhoz igazítani az autót. Például ha agresszív típusú sofőr vagy, valószínűleg nagyobb túlkormányzottságot szeretnél. Kétféleképp változtathatod meg az autót: vagy beszélsz a versenymérnököddel, hogy állítsa be neked, vagy saját magad állítod be az autón.
  • Totti5
    Na ott van. Pályákat CAD rajzokból csinálták, meg körbefotóztak minden pályát méterről méterre, vagyis nagyon pontos lesz.
  • symbol
    nagyd már. nem kell rá reagálni. egyébként nincs semmi baj azzal ha LSFezik, csak lolos hogy nekem is beajánlotta a cuccot amikor aktivan iracingezek...

legyenek nyugodtan szimes igények is, itt is, de ez a fikázás, látatlanban, ki se próbálva, meg semmi, kurvára gáz, kár is reagálni rá.
  • padavanHUN
    Amúgy meg:

Exkluzív kérdezz-felelek az F1 2010™ vezető fejlesztőjével - Magyarul!
  • padavanHUN
    És szerinted kit érdekel egy párezres réteg igénye? Mármint piaci értelemben, nagyban gondolkodva. Jó válasz: Senkit. És szerintem ne csak a LFS-t próbálgasd, hanem annak topikját is, ezt pedig nyugodtan hanyagolhatod, mivel úgysem érdekel a cucc. A vinnyogásra meg senki nem kíváncsi, LFS-ezzé' oszt jóvan.
  • padavanHUN
    Na, itt van bgreg méltó társa. :D
  • padavanHUN
    Sajnos te egy beteg ember vagy. Problémáddal fordulj pszichológus kezelőorvoshoz.
  • barcames
    szerintem zárjuk be a fórumot szeptember 24-ig
    ennek nem lesz értelme sok csicska írogat össze vissza...
  • bgreg
    nem, régebben úgy volt, hogy nintendo ds-re meg pspre jön.
  • High end PC #1239
    Régebben nem úgy volt, hogy ez a játék csak PC-re jön?
  • bgreg
    most kaptuk a hírt, hogy a játék nem tudja tartani az előre eltervezett megjelenési dátumot, mivel elfogytak a DVD-k amire kíírják azt.A codemastersnél igérik amilyen hamar csak lehet elugranak a legközelebbi TESCOBA és orvosolják a problémát.
  • barcames
    hány kört mentél vele?