21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1278 Nert ezeknek illetve az enyémeknek se sincs több értelem. Na ezentúl senkinek az anyját se az apját se saját magát nem szidjuk és csak a játékról beszélgetünk és nem írunk ilyen hülyeségeket, hogy elfogyott a DVD lefüstölt a motor illetve eltűnt a Nero a gépről... -
#1277 -
Pitti #1276 Igazad van, a te benyögéseidnek több értelme van -
#1275 Lol tényleg palinho96 anyját raktad be?:D -
#1274 mer attól aztán jobb lesz, hogy fél percenként valaki benyivákolja, hogy kéne már egy admin... -
Pitti #1273 Nagyon kellene már egy admin ide, egyre rosszabb lesz :( -
#1272 ilyen egy AAA cím SG-s topicja általában. -
#1271 -
#1269 Akkor epp eljott az ideje :P -
#1268 nyilván nem fog kiállni egy "vezető fejlesztő" a mikrofon elé és azt mondani hogy egy konzolos szart csináltunk
de mást nem csinálhattak ha el akarnak adni 1-2 példányt
ne reménykedjünk már 5 éve 1 db "szimulátor" nem jelent meg, nemigaz hogy ezt nem lehet látni és sírni kell minden nfs meg minden racing game topicjában, aztán miután megjelent leugatni 2 hétig megállás nélkül
előre szólok hogy ez nem a ti játékotok és menjetek innen kösz :D -
#1267 Hat ezekbol nem ugy olvasom hogy arcades lenne:D , sőt eddig egyik játék se kapott modelleket a csapatoktól meg ilyenek... remélem igaz amit írtak -
#1265 Neked is legalább annyi eszed van mint bgregnek,csak ő legalább nem ír ilyen sok szart,hanem csak 1 sornyit. -
#1264 szerintem mennyél ets-ezni az való neked nem ez a játék
de minnyá kapod a bant -
#1263 én már írtam... -
#1262 Nem tudom mit csinálnak az adminok. Próbáljátok sürgetni őket. Mert halmozódik a szemét. :) -
#1261 az már van... :D -
#1260 Nem értem, hol késik a kinevezése ennek a szerepkörnek, egyre sürgetőbb lenne a dolog. Már most is van törölni való hülyeség gazdagon... Mi lesz itt premier időszakban? -
#1259 lol eltűnt a nero xD
2perc és újrarakják tehát max 2 peces késés lehetséges... xD
Ha eltűnt a CD/DVD sebaj van annyi pénzük, hogy egy komlett, tejútrendszerre néző luxus villát tudnak venni a Jupiteren Atomérűvel és ingyen fuvart a legmesszebb lévő galaxisba... (2 nap alatt)
LoL ekkora buziságokat...Ne fórumokon olvasgass, hanem ezen az oldalon és a Szept. 24.-éig nem változik semmi akkor ide többet ne írj... xDxD
Meg hogy értettétek ezt az EGo motoros cuccot...
Lehet hogy a fejlesztőjüknek az EGÓjuk lefüstölt...
Vagy a másik változat (E/1-be fogalmazok):
"Tegnap reggel felkeltem olyan 8 óra körül.
Beértem a Codemastersnek a cégépületébe és tesztelem a játékot.
Olyan 12 óra fele a bal illetve a jobb kezemnél lévő v16-os EGo motorok felrobbantak... Én túléltem..."
xD xD xD xD xD xD xD xD xD
Az EGO motor nem egy Hardwer -szerintem- hanem egy szoftver amit köztudottan nem lehet megfogni, hacsak nincs kiírva Lemezre.
Sztem a te géped mellet sincs egy koplett motor...
Na pá.. -
#1258 Úristen mennyi hsz, így az évszázad vihara után. Lassan tényleg jó lenne, ha lenne házigazda. -
#1257 Végtére is teljesen igazad van. -
#1256 Igazad van. -
#1255 -
#1254 amíg reagáltok nem fog. szal ti is hibásak vagytok... :p -
#1253 hagyd, ez az sg, legalább van egy kis élet, meg pár idiotán jót röhögünk, ennyi.
játék megjelenik úgyse ezzel fog senki foglalkozni. -
#1252 takarodjmár innen -
#1251 loool -
bgreg #1250 Eddig valóban vicceltem, de most kaptam a hírt, amit sajnálattal közlök embertársaimmal:
A Codemasters bejelentette az F1 2010 később jelenik meg a boltok polcain,miután a Nero Expressz eltűnt a gépükről, és ezáltal nem tudják kíírni a játékot DVD-re.Ígérik, maximum egy két hónapos késés várható -
#1249 Basssszátok meg bgreg és simon car....!
Ilyen hülyeségeket egy Gy.P.-s gyerek nem hablatyol össze úgy hoggy még 5 ilyen, és beírok a modiknak, hogy kérjek nektek egy egészséges bannt...
Bazz hol olvastad, hogy felrobbant amotor xDDD Sehol...
Hol olvastad, hogy elhalasztják Sehol...
Na hát akkor meg...
Vagy a nyelv tudásotokkal vagy a szemetekkel vagy az egész fejetekkel van qva nagy probléma...
MINDENKINEK MONDOM AKI MEG MÉG ÉSZNÉL VAN, EZEK UTÁN, AZ TUDJA, HOGY A JÁTÉK:
2010.SZEPTEMBER (IX.HÓ)(9.HÓ)(KILENCEDIK HÓ). 24.-ÉN
(HUSZON NEGYEDIKÉN) JELENIK MEG!!!!!!!
Azért írtam ki mindenhogy a hónapokat/napokat mindenhogy, mert látom hogy vannak itt olyan tudatlanok is, akik nem ismerik a betűket/számokat. -
barcames #1248 Az autó beállítása több elemből épül fel. Amikor egy pályára érkezel, az autó már be lesz állítva egy jó alapra: a kulcs a saját vezetési stílusodhoz igazítani az autót. Például ha agresszív típusú sofőr vagy, valószínűleg nagyobb túlkormányzottságot szeretnél. Kétféleképp változtathatod meg az autót: vagy beszélsz a versenymérnököddel, hogy állítsa be neked, vagy saját magad állítod be az autón. -
#1247 Na ott van. Pályákat CAD rajzokból csinálták, meg körbefotóztak minden pályát méterről méterre, vagyis nagyon pontos lesz. -
#1246 nagyd már. nem kell rá reagálni. egyébként nincs semmi baj azzal ha LSFezik, csak lolos hogy nekem is beajánlotta a cuccot amikor aktivan iracingezek...
legyenek nyugodtan szimes igények is, itt is, de ez a fikázás, látatlanban, ki se próbálva, meg semmi, kurvára gáz, kár is reagálni rá. -
#1245 Amúgy meg:
Exkluzív kérdezz-felelek az F1 2010™ vezető fejlesztőjével - Magyarul! -
#1244 És szerinted kit érdekel egy párezres réteg igénye? Mármint piaci értelemben, nagyban gondolkodva. Jó válasz: Senkit. És szerintem ne csak a LFS-t próbálgasd, hanem annak topikját is, ezt pedig nyugodtan hanyagolhatod, mivel úgysem érdekel a cucc. A vinnyogásra meg senki nem kíváncsi, LFS-ezzé' oszt jóvan. -
#1243 Na, itt van bgreg méltó társa. :D -
#1242 Sajnos te egy beteg ember vagy. Problémáddal fordulj pszichológus kezelőorvoshoz. -
barcames #1241 szerintem zárjuk be a fórumot szeptember 24-ig
ennek nem lesz értelme sok csicska írogat össze vissza... -
bgreg #1240 nem, régebben úgy volt, hogy nintendo ds-re meg pspre jön. -
High end PC #1239 Régebben nem úgy volt, hogy ez a játék csak PC-re jön? -
bgreg #1238 most kaptuk a hírt, hogy a játék nem tudja tartani az előre eltervezett megjelenési dátumot, mivel elfogytak a DVD-k amire kíírják azt.A codemastersnél igérik amilyen hamar csak lehet elugranak a legközelebbi TESCOBA és orvosolják a problémát. -
barcames #1237 hány kört mentél vele?