21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1319 hát te sem az okosak táborát erősíted -
#1318 hát te nem vagy normális...
Én is hamarosan előrendelem a játékot de nem érdekel hogy ki veszi meg vagy ki tölti le,ha megtehetné valószínű megvenné,de te csak vagánykodj anyuci pénzén. innentől kezdve nem kívánok vitatkozni veled. -
#1317 Tiszteletben kellene tartani a normális vásárló/felhasználó "érzéseit". Aki kifizeti a játék árát az nem szereti olvasni azt hogy ki hogy kívánja ellopni, ki hogy és miként tesz szert rá hetekkel a hivatalos bolti megjelenés előtt. Igen ez böki az emberek csőrét, na nem azért mert sajnálja hogy ő fizetett a másik meg nem, hanem hogy a másik nemalán még és talán még az áll le fikázni és lenézni az egészet pl letöltöm kijátszom 2 nap alatt és letölröm... és hasonlóak. -
#1316 Fú hát akkor hogy megnyugodj, én kérek magamra büntetőpontot, jó? :D (Te pedig tanulj meg írni a magyar nyelvtan szerint, mert ez ebben a formában borzalom.) És készülj rá: Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a tolvaj netcigányok ebből a topikból pusztuljanak. Na, még egy büntetőpont, de gáz, mi? :D A warez az nem gáz, de a warez elítélése az. Bemutatkoztál jóember, kőkeményen...
Egyébként hol trágárkodtam? Mutass rá! A netcigány nem trágár kifejezés, most szólok, csak becsmérlő. Márpedig a tolvajokat becsmérelni kell, nem pedig lovagkereszttel kitüntetni. Cáfold. -
#1315 nem akarok én vitát de álszentkedni se kéne ám...
és mégha télleg szent vagy akkorse kell ilyen hangnemben beszélni,és az sg fórumszabályzatban nincs olyanról szó hogy nem szabad a warezról beszélni,ellentétbe arról van szó hogy trágár szavakat nem lehet használni,ha mégis akkor büntetőpont a következménye... -
#1314 na végre egy lelkes rajongó ;) a többiek mellett.! -
GPx8 #1313 Reméljük... -
#1312 Gameplay elején Hamilton úgy néz ki, mint egy Michelin baba...amúgy ígéretes.. -
#1311 Nem kicsit várom már ezt a játékot,a videók engem lenyűgöztek,VÉGRE kapunk egy tisztességes F1 játékot -
#1310 Ismét magas szintű hozzászólás. -
#1309 1!
Ez a régi Intel Pentium Dual 2.2GHz ez nem elég, kicsi! -
#1308 hány procid van az már ez nemjó? -
SimonCar #1307 van már vaslami info arról hogy lesz e felni kit vagy valamiylen futómű ültetés a játékban? -
#1306 valamennyire igazad van...
ebbe a mai világba nagyon kevesen vesznek meg origibe játékokat...
te azok ritka egyike vagy aki ezeket megveszi... oké...
pl nekem ezt se engedik meg, mert tesómnak az esküvője most volt... karácsonyra egy új procit kérek amit 2/3-ád Én fizetem... na nem kell senkit se leírni a warezolásért!
Boccsa hosszú komért
-
barcames #1305 tegyük fel a karrier módban a 5 évben vagyok a ferarria leigazol és akkor vkinek el kell onnan menni:D -
#1304 De arra utalt, szükségtelen félrebeszélni. -
#1303 YEEEAH!
Hangerőt fel és... -
#1302 amit ő írt az nem feltétlen warezolás.. -
#1301 De mondom. Amennyi játékkal én játszom... Igen, ami érdekel, azt megveszem. Büntetőpontot pedig akár a warezos hozzászólásokért is lehetne/kéne osztogatni. -
#1300 naa
ez azért durva és legalább büntetőpontot ér...és még te akarsz itt házigazda lenni...
ne mond hogy te minden játékot megveszel... -
#1299 Ne haragudj, de nagyon ritkán kapunk F1-es játékot PC-re, s ezt már illő lenne megvenni, ha már rajongsz is az F1-ért :) -
#1298 Nagyon remélem, hogy hatalmasat fogsz koppanni az összes tolvaj netcigánnyal együtt. :) -
#1297 De jó lenne majd ha menne tört Live-al :DD -
#1296 Szerintem, a pilóták biztosan nem. Sok Licences dolog van benne. Esélytelen. -
#1295 Ha nem akarsz hülyeséget írni,akkor inkább ne írj sehova semmit. -
#1294 Első hivatalos gameplay!!!!! -
SimonCar #1293 de lehet szerintem már ők titokba megbeszélték a fejlesztőkkel a jövő évi időket meg a skineket. Szerintem. de nem akarok hülyeséget írni jasvítsatok ki ha tévedek. -
#1292 az igazolások még nem biztosak, de az tuti, hogy a rajtszámok nem változnak, mivel akkor már az autó festése válzoik és azt nem tudni előre milyen lesz a jövőévi autók festése... -
SimonCar #1291 kár hogy nem adnak ki demot, akkor biztos kivéreznének a sok hibák amik a játékba vannak. -
#1290 -fav -
barcames #1289 kíváncsi leszek, hogy a karrier módban ugye bár egy gyenge csapatban leszünk és és pl 12 helyen végez a pilótám a csapat meg 8 lesz akkor a következő évben a rajtszámok változnak??? és még egy érdekes dolog izgat, hogy egyes pilóták a 7 év során mennek majd más csapathoz pl. sutil egy erősebb gépbe... -
SimonCar #1288 sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
már alig várom hogy megjelenjen a játék. A grafika valami elképesztő lesz, és a fizikát is eltalálták. a szim és arcade közötti egyensúlyt. nagy bevételre számíthatnak, én biztos megveszem. lassan el lehet kezdeni visszaszámolni a napokat. -
Monoton #1287 ON -
#1286 lassan kezd unalmas lenni.
eddig még vicces volt,ez mostmár nagyon szar... -
HUmanHunter #1285 -fav -
#1284 DAS:?MSA:?:?SAD -
#1283 -
#1281 sóhajod számomra parancs -
#1280 csak te vetted komolyan őket.. -
#1279 Pont te mondod hogy ne írjunk hülyeségeket?Kicsit késő már úgy csinálni mintha te teljesen normálisan írtál volna,és csak mások írnának hülyeségeket.