21751
  • SimonCar
    jah ugyhogy ne gynausitgassatok itt nekem palinhot nem o en vagyok!! ertettetek?
  • palinho96
    Nem tomigear lessz a hg észkombánj...
    Olvass vissza te! Mit tom én milyen bolygóról jöttél drogos gyerek... xDDDDD
    Am olvsd el az 1332 és 1333-as hsz-ást és kiderül ki jelizett hg-nak;)
  • Prince23
    Szerintem SimonCarnak akarta címezni a hsz-t:DD

• leho94
    neked se ártana hanyagolni a topikot, vagy olvass kussba ha nem bírod a kritikát:D
  • SimonCar
    hagyad tommygear egy pöcs.
    nem is tud vezetni :P
  • palinho96
    ez dumál... lol xD
  • palinho96
    álljál le bazd meg!!!!!
    Nekem nincsenek alregemim....
    honnan veszeed TE észkombánj... HE!???? azt mond meg...
    Nem egy hálózatról írunk nem ugyan az vagyok... úgyhogy fogvissza magad és az ilyeneket tarsd benn nem szép dolog másokat megvádolni...
    Akár még az sg embereit is megkérdezheted, de őket én nem ismerem tehát kuss legyen **********!
    J és hol a fa******-ba van az a tominhooo vagy ki a tököm..????
  • SimonCar
    nehogy már ez a seggfej tommygeci legyen a házigazda
  • Firerock
    hát akkor úgy látom már csak 3an maraxdtunk tomyval meg Alexel:D
  • adam46
    Ja, a pénz NAGY ÚR. :D
  • Prince23
    Legyél VIP tag, és egyből megkapod a jogot XDDDDDDDDDD
  • adam46
    Ez is igaz.
  • tommygear
    az h simoncar meg tominho alregeddel állj le
  • Totti5
    "Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
  • adam46
    Ha, nem vagyok jó, akkor mondják meg, hogy hülye vagy, nem kapod meg. Ne itt ködösítsenek. Amúgy mire gondolsz?
  • akyyy
    lehet valami miatt nem vagy jó?
  • palinho96
    he? mivan???
  • tommygear
    alregeiddel jó lenne ha leállnál
  • palinho96
    lol észre veszed xDxDxD ennél a reumás csiga gyorsabb... nem bántásképp írom a modiknak csak ez elég lassú... :/
  • adam46
    Én is írtam már párszor. Még a Moderátorok figyelmébe topicba is. Azt írták észreveszem, ha reagálnak rá.
  • Totti5
    Neki kellene...
  • palinho96
    én már írtam az ő dolga végett a modiknak, de úgy néz ki még nem csináltak semmit... :(
    Szerintem is adam46 lenne a legjobb hg! :|
  • Totti5
    Jó lenne megsürgetni a dolgot, vagy ha nincs semmi reakció, akkor nem kapja meg.
  • lac coo
    No már az értelmiségnél is ez megy?
    Főnököd milyen kocsival jár, el kell adni !!! :)))
    Bocs az off-ért ....
  • palinho96
    menjél vissza, már más személyiséggel is idejössz basztatni minket!
  • SimonCar
    üdvözlet
    én a masiokui kisvárosból irok ide, a forma 1 magónadzsmant jogait képviselem. önök nem kértek negedéjlyt a topik és a forma1 kibeszélésrére. a jogokat nálam kapják meg. ha kérik. üdvözlettel.
    masikoru kimoran
  • palinho96
    adam46
  • Totti5
    Akkor most ki jelentkezett házigazdának?
  • palinho96
    lol xDxD xDDDD XDDDDDDDDDD :D:D:D Ez kibaszott nagy LOL xD
  • padavanHUN
    :D Milyen anyuci pénzéről beszélsz srác? Önellátó vagyok egy ideje...

A házigazdai szerepről pedig hetekkel ezelőtt lemondtam, amikor volt más jelentkező, de te nyugodtan mantrázd ezt a hülyeségedet, mintha tény lenne. A vita pedig tényleg nem a te tereped, ahhoz ugyanis komolyan kellene venni téged, de a leírt mondataidat elnézve ez igen nehéz lenne... Ja igen, még mindig nem tudom hol trágárkodtam az állításod szerint. Szóval segíts már ki ez ügyben te kis okoska, mutass már rá a trágárkodásra :D

FSpofon: De te igen, a négyszavas röfögéseddel, igaz?
  • palinho96
    magvan. thx...! :/
  • leho94
    saját fórumokba nyisd
  • palinho96
    akkor linket vagy leírást hol tuduok nyitni jó helyre!
  • leho94
    de nem jó helyre nyitottad...-.-
  • palinho96
    Na itt az OFF/Waret topic is! :)
  • barcames
    nem az pc-s piacon fognak sokat keresni ha nem a konzolokon!!!! ezt ők is tudják.
  • symbol
    öcsém, ne legyetek már álszentek. nem mintha ezenn a pár vevőn múlna a dolog. mindig lesz aki megveszi és aki nem, a codi is is szarrá keresi majd magát rajta. akinek fontos, hogy megvegye az megveszi. azért mert itt egyesek elkezdik nyomni a szöveget, még nem fogja megvásárolni... arról nem beszélve, hogy mint mondtam, ez a projekt így is úgy is bőven nyereség lesz szvsz.
  • GPx8
    Viszont ha nincs demo és a játékosok - felülve a marketing dumáknak -, már sokat csalódtak, akkor nem csodálkozom rajta, ha valaki előbb ránéz a nem hivatalos verzióra vásárlás előztt, főleg, ha pár nappal a boltokba kerülés előtt megteheti.
    Szimulátort meg nem lehet "végigvinni" meg "kijátszani" szvsz.
    (Ill. ha lehet, akkor meg baj van....) :)
  • csabush
    Ez az egész warez, nem warez téma bullshit. Abban igazad van, hogyha valaki letölti, akkor ne álljon le fikázni, legalábbis ne lekicsinylő hangnemben. Ellenben ez ami itthon van, az anyagi helyzete az embereknek soha nem fog tudni lépést tartani a kiadott játékok mennyiségével. Nyilván én sem fogok megvenni 56ezer játékot, csak mert érdekel, hogy milyen... Ha valaki bírja pénztárcával vegye meg, aki nem az meg úgyis letölti.
  • Firerock
    és még ő akar itt házigazda lenni...