21751
  • Firerock
    és ez mikor fog kiderülni?:D
  • barcames
    Senki ne olyasmire gondoljon a meglepetés kapcsán hogy mégis lesz SC, vagy demó, vagy hogy a játék már aranyba ment. Sőt, még csak nem is egy F1-es kormány bejelentése lesz az a bizonyos titok. Ezeknél egy fokkal klasszabb dologra kell számítani.
  • barcames
    ááá nem semmi:D:D:D KELLLLLLL
  • csabush
    Az én apukám meg erősebb mint a tied...
    Komolyan mi ez óvoda? Egy ideig tök jó volt a topik értelmes dolgokról ment a társalgás, egy valaki elkezdett trollkodni és vége, mindenki megőrült. (persze akinek nem inge, ugyebár)
  • Firerock
    te kezdted és nem vagyok a komád...
  • tommygear
  • greg benz
    Egyet értek,mióta favoltam a topikot akárhányszor benéztem ez a színvonaltalan "társalgás ment"
    Kár,hogy egy amúgy jónak és színvonalasnak ígérkező játék topikját egy színvonaltalan társaság hazavágja.. (akinek nem inge nem veszi magára,ugatást nemkérek)
  • SL
    ban
  • padavanHUN
    Még azok is magasabb szinten voltak mint életed legokosabb mondata... :D
  • padavanHUN
    Mi van koma, zavar, hogy valaki szóvá teszi az utóbbi napok színvonaltalan hülyeségeit? Lehet, hogy te és a pajtásod jól érzitek magatokat a sok gyépé között - hasonló a hasonlót szereti -, de ez itt nem gyépé topiknak lett szánva, hanem egy játék topikjának. Szóval ha valakinek innen koccolnia kell, az lehet, hogy nem én leszek.
  • tommygear
    mennyi retardált jár ide
  • bertino

• Firerock
    milenne ha elmennél?
  • palinho96
    akkor megérdelmi... flőlem is lehet ő :D
  • adam46
    + Még, a te néhány értelmes hozzászólásod is.
  • symbol
    hajrá. iRacing topicban sem volt még soha gond. bár itt majd több melód lesz XD
  • padavanHUN
    És eme "hatalmánál" fogva az ilyen csupa értelem megnyilatkozásokat élből törölhetné is. De szép lenne!
  • Firerock
    ez lenne a legjobb,mindenkinek
    rfactor topikba sincs semmi baj veled
    szóval támogatlak,én téged már 1 hónapja is mondtalak:)
  • SL
    téged minden autóverseny játék érdekel csak azért akarsz házigazda lenni hogy legyen egy kis "hatalmad"
  • adam46
    Támogatlak.
  • padavanHUN
    Nekem már megvan a magam szerepe ebben a történetben (rajongói oldal), Alexase pedig úgy tűnik, egy értelmes, kiegyensúlyozott arc, a többi jelentkező zömével ellentétben.
  • palinho96
    Hoppá! Akokr most ki lesz a hg itt?
    Gyuri lemond Alexease pedig fellép... ??? xD
  • padavanHUN
    Téged például feltétlenül támogatlak erre a posztra.
  • palinho96
    skacok nem lehetne, hogy a bannerra kattntva bejöjjön a Warez fórum amit a sjátba lett rakva???
  • adam46
    VIP tagsággal. Többek közt ezért is csináltam. :É
  • palinho96
    Hogy lehet színezni a csíkot a képem mellett, úgy mint ahogy adam46-nak is van neki pls zöld..! Alexisnek meg nagyon sötét szűrke / fekete!
  • palinho96
    Ez igen!
    K.Gyuri az isten itt! x'D
  • Alexease
    Mivel, mar engem is kezdett erdekelni a program, lehet hogy en is irok az adminoknak, a hazigazdajoggal kapcsolatban - talan engem kihuznak a kalapbol;) Aztan pucolok;))
    Utana meg, a megjelenesig vagy utana, kitalalhatjatok bekesen, hogy kit szeretnetek helyettem;P
  • adam46
    Kösz. :D Mondjuk cirka 20 napja írtam nekik, szóval annyira nem nyomulós.
  • palinho96
    aza qva... Simon ki van tíltava!
  • padavanHUN
    Te jó ég, mi megy itt... Valakit tegyenek már meg házigazdának, de ne valami "énakaroklenniahágé és fizetek is érte" nyomulós majmot, meg ne olyat, aki tört Windows Live-ről álmodozik...

Vagy ha nem lesz házigazda, akkor egy modi nyugodtan ledarálhatná a komplett utolsó egy oldalt.Ez nem F1 2010 topic, hanem 2010 Retardáljai topik most már...
  • palinho96
    neked is...!
  • sumi
    kivánok...
  • palinho96
    mondjuk igaza van!
    ha a motort nem is cserélik az oldalon, de a kinézetével lehetne foglalkozni!
  • FSpofon
    mégis könnyebb ide írni mint bármelyik másik magyar gamer fórumba. biztos ezért több a troll testvér is
  • barcames
    3 napos képek
  • symbol
    OFF de én sem értem igazából mi ez. valaki írja már le lécci, mi a francnak nincs modi az oldalon vagy házigazda vagy admin, vagy leszaromén minek hívjuk. tényleg érdekel. ha az sg.hu tehet róla akkor kapják be ezerrel, arról nem is beszélve hogy az egész fórum motor is már olyan kőkorszaki mint a vicc és olyan alapfunkciók nincsenek benne, hogy röhej 2010-ben. ON
  • Alexease
    Latom, buli volt, vissza sem olvasok, nem erdemes;)
    Talan meg nem volt, kepek: http://hsw.hu.ip10.varolista.hu/index.php?headlinesid=15745

• greg benz
    Apám van ám itt színvonal..
  • pxxl
    te olyan hülye vagy hogy az már fáj