21751
  • palinho96
    na ez már jobb és végre már Ferrarival... THX Gods!!! x'D
  • Jamaika king
    szerintettek ehez ke-e kormány vagy jó e a nyíl a kocsi menéséez? mer neem igazáól az lene a legjob ha a gombal is mehettnék.
  • adam46
    Ja, jól tolja a srác. Elvileg volt olyanról szó, hogy a véglegesben benne lesz a váltóanimáció.
  • padavanHUN
    Nem bánom, ott is nézik elegen. :)
  • Totti5
    Ő ismeri a pályát:) nagyon jó. Amit viszont nem látok, hogy a pilóta ujjai mozognának váltáskor:I
  • Jamaika king
    helló belló!
    mivel nekem is mercim van már szeretnék vele menni, volt itt egy kép aon nagyon szép a merci.
  • adam46
    Remélem nem bánod, hogy berakom ide is.

• adam46
    Majd Sutil bemutatja jól. :D
  • padavanHUN
    Gamescom: Montreal, 3 körös verseny.

Na, ez már sokkal jobb, mint az előző!
  • symbol
    igazából azt sem értem miért hagyják, hogy ilyen gagyi promoja legyen a gammának. én tuti elébe mentem volna ezeknek és ilyenkor felmerül, hogy miért nem ültetnek oda egy komolyabb csávót (egy profi "szimest" mondjuk) aki aztán tolná neki max nehézség mellett, igazi (!) kemény csatákat bemutatva... jobban nézne ki és jobban mutatna reklámként mint egy kacsázó kétballábas szerencsétlenkedése. de nekem mondjuk mindegy.
  • barcames
    ez a videó még nem az amire várunk...
    amúgy a pálya a kocsik kidolgozottsága életű irányítással sem lesz baj szerintem csak egy tudatlant ültettek a kormány mögé:S (már megint)
  • Totti5
    Kamerás felvétel, amit közel sem adja vissza a színeket, mélységeket.
  • symbol
    jah, jó tom, hülye vagyok. elírtam. azt akartam írni, hogy ott bezzeg aztán mindent lehet ezer felé állítani. :)
  • adam46
    F1c be rFactorba lehet állítani. Károsodás mértéke. 1-100%- ig
  • adam46
    Kormányfordulást is megoldották. Törésmodellre pedig ennyiből nem lehet látni semmit. Első szárnya nagy sebességnél tört le. Tehát jól van az úgy, hogy az egész letörik. Meg jó lenne, ha ki lehetne ugrani rajtnál.
  • symbol
    jah, az lehet. minden igy van a játékban. amit nem is értek. mert a segitségek is on/off. nah de kérem. f1c 99-02-ben meg komolyabb játékokban azért lehessen már testreszabni. mi van ha valakinek a sima segitség (on) túl sok, viszont az off kevés? szóval ejnye. pedig ez nem lett volna nagy idő és pénzbefektetés...
  • greg benz
    De ahogy elnézem ez valami kézi kamerás felvétel,szóval attól olyan valszeg..rosszul van beállítva a fehéregyensúly:)
  • greg benz
    Gondolom arra gondol,hogy a képen sárgásak a színek
  • palinho96
    igen..??? Én azt hittem, hogy off/low/medium/full (on)
  • padavanHUN
    A törésmodellnél állítólag két opció létezik a játékban: on/off.
  • palinho96
  • symbol
    tetszik a boxos jelenet, hangulatos. az is tetszik nagyon, hogy nem tolják a pofánkba a start lámpákat, hanem mint az életben, úgy látod. :)
    még az iracingben is a pofámba rakják. a fizika meg törésmodell kérdéses, nem tudjuk mi volt hogy be/kikapcsolva.
  • palinho96
    ??? milyen sárga effect??? :D
  • RYO21
    Nemtudom megérteni, hogy miért erőltetik ezt a ronda sárga efektet!
  • padavanHUN
    Még véletlenül sem veszi majdnem úgy, mintha semmi baja sem lenne, jól látható hogy nincs sebessége, nem tud kanyarodni, vagy ahol akar nagyobbat fordulni - utolsó, célegyenesre vezető kanyar -, ott ki is fordul rendesen. Ami gázosabb, az a törésmodell, mert ez eddig kevés. Remélem, hogy árkád üzemmódban ment a jóember, nem tudhatjuk mi volt ki- és bekapcsolva...

Amúgy nálunk szintén megtekinthető a videó jó minőségben.
  • adam46
    Tv cam nagyon rendben van.
  • Totti5
    Rfactorba tulzásba van véve, hogy 50el sem lehet kanyart bevenni, azért igazából is tempósan mennek be a boxba első szárny nélkül. Montoyáról volt egy videó anno aki rajtnál elvesztette de még utána is harcolgatott amíg beért a boxba.
  • palinho96
    ez egy elég nagy hiba, de majd a következőbe úgyis meglesz csinálva remélhetőleg... na meg amikor elveszíti a szárnyat akkor nincs leszorítás és elkéne reülni-e nem??? :S de Monacoba nem is lehet akkora tepóval menni mondjuk...
  • spiczi91
    Monacoban az úgyse számít, hogy van-e szárny.
  • laci 700
    A törött kocsival is majdnem úgy veszi a kanyart, mint amikor még egyben volt. :S
  • Totti5
    F1 2010 GC: Monaco az első fél perc nagyon rendben van aztán a játékos elveszti a fonalat.
  • palinho96
    rF-be én se, de ha van olyan modod amhol belelehet ragadni, azt küld már el e-mailbe, vagy linkeld pls... de ha videó is megetszi egyenlőre...
    Fatrral egyszer a sárba ragdtunk be a Daewoo Lanossal, és csak vizes kavicsok segítette ka kijövetelhez... Hozzásteszem, a kocsink nem egy nagy gép 1.5 6 szelepes motor... semmmi extra nincs benne...
  • adam46
    Ha, vizes a kavics, és nem állsz meg a kocsival, akkor ki lehet jönni simán. rFacktorba én még egyszer sem ragadtam a kavicságyba. Ügyesen kell kijönni. :)
  • SirAlo
    Hat... abbol a kvaicsagybol elobe nem tudott volna ki se jonni:D Meg rfactorba se tudok kijonni :(
  • leho94
    ennyi balfaszt..
  • barcames
    ma vagy holnap!
    mai és a holnapi napos sok kép és videónak kéne jönnie a játékról és sok sok infó...
  • palinho96
    Ezt lehet, hofgy láttátok már, de ha ezt nézem, asszem, hogy élőt nézek ... azok a kerekek, mikor lent vannak a kavicságyba... brutál... Várom már nagyon... :D
  • palinho96
    még szép hogy benne lesz ;) :D
    Hisz ez F1 2010... :D:D és a 2010-es szezonban fut a pályán a Hispánia!
  • adam46
    Ha te mondod. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Netcigányozás hatalmas szinten van, ugye?:D
  • FSpofon
    benne lesz a hispania!