21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1561 Szerintem konkrét neve nincs. Villogó. Főleg esőbe kapcsolják fel, meg boxba is. Láthatósági okokból. Jó lett a Banner Gratula. -
#1560 Köszönöm, hogy az F1GH is kikerült a banner alá az ajánlott oldalak közé! -
IXEMGabeo #1559 reggel van még, hajnali 4-ig fent voltam...nem tudom mi a neve hátsó lámpa, vagy mikor eső van, felvezető kör van akkor villogtatják...tökmind1, nem ezen van a hangsúly csak megjegyezte, h ötletes -
IXEMGabeo #1558 hmm grat Sutil...milyen komoly lenne, ha ezek egymás ellen nyomnák multiba a game-t:D:D:D kíváncsi vagyok ki nyerne -
#1557 szerintem te is valakinek az alregje vagy... :) Minek, minek, minek... ha valaki nem tud kipörgés gátló nélkül menni annam kell... tán azért...
Reém nem lesz benne ilyen fékezési hülyeség!!!
Full manuális legyen és kész! -
Jamaika king #1556 minek segítség f1 be sincs semmi segítség. -
#1555 TC = Traction Control (System). Kiporgesgatlo vagy menetstabilizator vagy ahogy tetszik;) Ez valoszinuleg/remelhetoleg teljesen kikapcsolhato lesz es min. 3 fokozatban allihato (mint segitseg). -
Pitti #1554 féklámpa? -
#1553 Ebben semmi egyedi, uj otlet nincs, ez a gyari Codies banner kinezetere keszult;) Osszeszedtem hozza a cuccokat, es es osszeraktam egy hasonlot;) -
Jamaika king #1552 a forma 1 ben nincs féklámpa te... -
#1551 "TC lesz low, med, high és off." Ez mit jelent???? -
IXEMGabeo #1550 fasza lett ez a csillogás villogás a banneren...féklámpa a csúcs az nagy ötlet volt -
#1549 A kormanyzas meg erdekes pontja lesz a jateknak. Bar az utobbi Codies jatekokat nem nagyon neztem, de ezekben a multiplatform cuccokba, foleg amit elsosorban "bananra" optimalizalnak, eleg problemas szokott lenni:/ Rosszul es/vagy nem allithato kormanyszogek, linearitasok, szaturaciok, damper, ffb, sebessegfuggo kormanyzas, holtjatekok stb.
Remelhetoleg, ennel mar odafigyeltek, hogy ha az alapbeallitas nem is jo, de legalabb lesz lehetoseg korrektul beallitani mindent.
A CRC is tokeletes lett volna, orok darab, raadasul Magyar program, de a kormanyzassal elbaltaztak az egeszet:/ -
#1548 Az a kormanyzartol fugg hogy a kormanyon keveset forgat es a jatekba sokat tekeredik vagy forditva:D rfactorba is igy van ha pl. 30-as kormanyzart allitsz be alig forgatsz valamit a kormanyon es mar meg is fordultal de ha kicsire teszed sokkal tobbet kell mozgass a kormanyon hogy a jatekba elmozduljon -
Jamaika king #1547 de hát ez a videó is tiszta szégyen, épp az Ai-t hangsúlyozták ki amikor az a legbutább, meg a kormány is sokat késik a játékba. Inkább kihagynák ezt a hülyeséget és a multira koncentrálnának, lehet jobban járnának. Legalább Sutil előtt nem égették volna le a játékot. -
#1546 - Ide nem adnak hazigazda jogot;) Kerte mar valaki korabban, 1-2 hettel ezelott, es en is beprobalkoztam 2-3 napja;)
- Az a hatterdesign eleg felelmetes, olyat nem kellene eroltetni;) Durvan zavaro es felesleges. -
Jamaika king #1545 egy háttérdizájnt nem lehetne összehozni mint pl ami a tdu2 topikba van? -
Jamaika king #1544 legyél te a házi gazda. te nagyon üggyess vagy! -
#1543 Vegre sikerult osszehozni a bannert (IE alatt eddig nem volt jo egy "biztonsagi" kod miatt) es az alatta talalhato linkeket;)
Probaltam hasznos linkeket osszevalogatni, ahol meg lehet talalni minden fontosabb friss infot. Valoszinuleg, ez meg bovitheto, javithato lenne, de mivel nincs hazigazda, igy az admintopicon keresztul eleg maceras valtoztatgatni, mindenert irogatni, keregetni, kunyeralni stb.;) Igy egyelore ez marad, jobb mint a semmi:P -
Jamaika king #1542 tök kagyi baszmeg egy rohatt kormanyt nemtudtak beleraki a játékba hoy ugy mozogjon mint ahogy tekeri? tiszta szégeyen. -
#1541 én már írtam :/ sokkal előbb :\ -
#1540 TC lesz low, med, high és off.
Pit box controll - Automatic, tehát ki lehet kapcsolni azt is
Pit limiter dettó
-
#1539 na ez igen..... látszik, hogy egy rutinos pilóta ül a volán mögöt... itt nagyon feltűnik, hogy a kormány nem úgy mozog a játékban, mint ahogy Sutil forgatja...! Látszik ismeri a pályát... okosan engedi ki a hátsó sikánnál a reklán matricákra és szépen fogta meg, amikor ki akart alóla csúszni a szekér...! Grat Sutil :)) -
RYO21 #1538 Legalább, ne kontrollerrel játszott volna! -
#1537 -
#1536 Bocs, nem olvastam vissza. -
#1535 Na király... nem csak al irányítással lehet a boxutcában menni... király...! -
#1534 Ez má' megvolt tegnap este, de azért köszi. :) -
#1533 Itt egy harmadik is.;)
-
#1532 Két új ingame videó a reggeli kakaó mellé. -
#1531 na.. erre vártam...most már biztos kell a játék.. -
#1530 bárki vehet gamescom belépőt -
#1529 nem tudom mier ilyen benaknak engedik meg hogy kiprobalhassak megjelenes elott:(( -
#1528 vagy legálább is nem értem mit kell berakni hova..??? :D -
#1527 de hisz már vagy másfél órája bennt van az új banner... :D én írtam rájuk... :D -
#1526 Alakul ez szépen. -
#1525 Kiraly!:))
Igy egy kicsit nehezkes berakni, mert az admin topicon keresztul probalom eljuttatni a kodot;) Az elso nem jott ossze, talan most, masodikra sikerul;) -
#1524 atom -
#1523 na milyen az új banner:D
-
#1522 ja télleg még csak most nézem űber király lett.. :))))