21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1601 ott a poont. !!! xD -
barcames #1600 sok elégedetlen évekig sírt h nincsen pc-re f1 játék most lesz megint... és ők 5 videóból megállapították milyen GRATULÁLOK!!! ha csak konzolra jönne akkor meg az lenne a baj...
de nem értem akinek nem tetszik annak nem kell megvennie meg játszania se vele! azok menjenek rfactorozni és sz.....k le azt... -
#1599 villogni fog nyugi... :D -
#1598 Remélem amikor meg fog jelenni az F1 villogni fog a topikban lévő banner vagy legalább egy motorhangot alá tenno::DD -
GPx8 #1597 Sutil is T-Cam -ből nyomta... Sírok azért egy kissé... -
#1596 :DDD -
#1595 SG-n divat,hogy a sok véristván fikázza megjelenés előtt a játékot égre földre (videók alapján ofkorz),aztán mikor megjelenik behódolnak hogy ez mégis milyen istentelenülkibebaszottulkurvajó.
Nem kell vele foglalkozni -
#1594 xD Ennél jobbat még minek???
A házadba egy virtuális pályán 160451 D-ben versenyezzenek igazi pilóták lekicsinyítve????
A telhetelen egit!!!!
Csináljatok magatoknak olyan játékot amire vágytok... és milyen szarul fog majd esni, ha azt mondják, hogy SZAR! 2évedbe telt és azmondják szar! :S
Ezt én nem értem!
Ez még lassan kinyitja az ajtót ha kopogank.. és még telhetelenek, hogy ilyen szar fizika, olyan szar fizika...
-
Héeder #1593 -
#1592 Egyik sem nyomta határon és nem is nyomta optimálisan. Sutil sem tudott vele mit kezdeni mert a kormány senzi nagyon el volt állítva vagy a steering help be volt kapcsolva és folyamatosan rossz íveken ment, de egy játék kiállítés expón ez van, ugyan ez van bármilyen autós cuccal, de az látszik hogy rendben van a dolog, elég jól skálázható és ez a lényeg. -
#1591 jó de ne egy überfoshoz hasonlitsuk már ha a legjobbnak akarták szánni. törés csalódás eddig nekem is. sokkal érzékenyebb autókra számitottam ilyen szempontból.
fizika sem túnik nagy számnak, de mondom vidik alapján kétséges ki mennyire nyomta határon, vagy mennyire autózott biztonságosan. :)
viszont codi nyomathatna már szingapúri esős belső kamerás videót XD -
#1590 PS3as Sony féle F1el játszottál? na az nem szim, pedig ez is lehetne olyan és nem veszítene vásárlókat a Codie ( max 10 iracing lovert:D ), de nem olyan lesz!! -
Fantasy180 #1589 ez a kormány vita meg hülyeség... mert mindenki a windows ba avgy a játékba úgy konfigurálja a kormányzási szögét meg az intenzitását ahogy neki tetszik... ez a nem a játék hibája... be lehet minden kormányt úgy konfigurálni hogy úgy mozduljon ahogy a játékba... de az hülyeség mert mindenkinek úgy van konfigurálva ahogy neki jó és kényelmes... -
Fantasy180 #1588 dehogynem összes official videóban mondják plusz minden szar honlapon így van írva... oké nem arra számítottam hogy egy Iracing szimulátor lesz... de egy rfactor szintű legyen már ha realizmusra törekednek... meg addig úgyse tud senki semmit se mondani róla még ki nem jön aztán meglátjuk... és ezen felesleges vitázni... én személy szerint várom mert rohadtúl kiváncsi vok rá dirt 2 az jó volt abba még valamenyire élethű fizika volt..vagy egyszerűbb lenne ha nem ezeket a sajtótájékoztatókra basznák el az időt mega pénzt hanem még jobban a realizmusba fektetnék.. csak nem értem hogy miért híresztelik úgy ahogy... de mind1 én azért várom és remélem jó kis szimulátor lesz.. -
#1587 Nézitek is a videókat vagy csak nyomjátok a rinyát? van ahol jó a kormányzás, van ahol nem, ebből az szűrhető le hogy máshogy van belőve. Én rakat rfactor videót látok ahol 2 millit fordít csak és már veszi be a kanyarokat, akkor most szar az rfactor? nem csak úgy van beállítva... -
ASR Godfather #1586 ha kormányra optimalizálták volna, nem így festene a kormányzás mint a videón. -
#1585 Nem híresztelte senki. Forma 1 szimulátor lesz. Szimulálja a Forma 1et? igen. Komolyan ráfeküdtek a részletekre? igen. Kormánnyal lesz opcionális? igen. Van alatta fizika? van. -
ASR Godfather #1584 fizikával nincs is gond, inkább a kormány reagál elég furán a mozdulatokra, a fizika jobb mint az NFS Shifté, ha a kormányzást kijavítják még lehet Rfactor szintű szimulátor. -
#1583 milyen bunkók már, hogy nem ugy hiresztelik, hogy a világ legszarabb forma 1-es játéka!!! -
Fantasy180 #1582 k.gyuri istenem ezzel nem lenne gond csak úgy híresztelték hogy nagy szimulátor lesz... eddigi legjobb f1 es játék... közel sem még az f1 challenge be is jobb fizika van mint ebbe.. és igen én hardcore szimulátoros vagyok.. csak akkor a codemasters miért híreszteli úgy hogy hú de szimulátor és eddigi legjobb... nekem csak enyi a bajom... -
#1581 A magukat szimulátorosnak gondoló idióták miért nem takarodnak át egy szimulátoronak hitt játék topikjába? -
#1580 nemeppen,szepen kesik...fasz arcade -
#1579 Itt normalisan forog a kormany -
#1578 Nem értem mi a probléma. Ha nekimész majd egy picit is biztos törik minden, ezt be lehet majd állítani hogy mennyire legyen érzékeny. Ami a viedón van az egy low törésmodell lehet. -
#1577 na mert majd a sok kocka nem csinál hozzá real damage modot... -
#1576 ez nem ugyanaz a vidi ami multkor volt, csak zenével? -
Fantasy180 #1575 na it van a bizonyíték.. 250 el belerongyol az előtte lévőbe majd kise csúszik az előtte lévő neki megc sak az első szránya esik le... majd tovább megy és első szárny nélkül éri be a többieket.. grat neked ha ez szimuláció...
ita vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=IQshPgfHFJU&feature=player_embedded -
#1574 De most a Gamedroddal mi fasz van? ott hagytad? ja meg mellesleg nem ártana hírezni is:) én csak cikkeket látok -
#1573 a neve is adja, hogy mitől gondolja: xD
Fantasy(a)180 -
#1572 ha ennyit adtak a grafikára, majd pont a törést hagyják ki..:D -
IXEMGabeo #1571 majd azt mondom meglátjuk... -
#1570 Honna tudod hogy hogy van beállítva? -.- -
Fantasy180 #1569 törés über gagyi lett benne... semmi realitás nincs a törésben... pedig ez az engine megy a dirt 2 ben is és abba fasza törés van.. ebbe meg 250 el kell bele rongyolni a másikba hogy egyáltalán lerepüljön az első szárnyad -
#1568 én már egy Singapure Este-Esős videót várok!!! xD Az megfogja szerintetek a gépeket??? x'D -
#1567 egyre megy ... xD xDDDD -
#1566 Rain Light vagy Caution Light, de a legerthetobb a "villogo piros lampa":))) -
#1565 Legyen láthatóság iCUCc és kész:-D :'D :-DDD -
#1564 Volt rá kísérlet hogy féklámpának is használják, de elvetették vegül. A lényege mint minden autón a lámpának a láthatóság. Az F1be pedig, köd, sötét és eső esetén kapcsolják be illetve a boxutcában. -
IXEMGabeo #1563 azért nevetek magamon télleg h féklámpát mondtam:D:D amúgy elmenne annak...
spiczi91 valószínű neked lesz igazad:) -
spiczi91 #1562 Ködlámpa...