21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #1721 majd természetesen lehet állítani is!!! és amit most elvittek arra a játékkiállításra vagy mire az nem a végleges verzió volt ahogy ők fogalmazták egy nagyobb demó! 11 pályával... -
#1720 Nézzél már át azokra az oldalakra amikre céloztam jóasszony... Aztán pampogj itt nekem nagyképűségről. -
#1719 Ők sem tudnak többet mint amit a fejlesztők elmondtak és amit a videókon látni. -
#1718 ne legyél már ennyire nagyképű...
a te oldaladon máshonnan lopod le a videókat és másokat ócsároló hozzászzólásokat írsz,semmi mást nem csinálsz,szánalom vagy -
#1717 olvass vissza, vagy olvass cikkeket, vagy gondolkozz ésszerűen.
Nem nem csak 3 körös lesz, lesz 60körös teljes táv is. -
#1716 Úristen :D
Hiteles forrás a VG247, eurogamer és a FACEBOOK. ennyi -
#1715 "Az egyetlen hiteles forrás és legteljesebb körű információs központ az F1 2010-el kapcsolatosan az F1GH."
ezt a nagyképű dumát,és ráadásul oltári hülyeség is:D -
#1714 De most mindegyik F1-es pálya vajon csak 3 körös lesz? mert akkor tényleg szar lesz! Játékélményromboló. -
#1713 Nem nagyon izgat, hogy hol van az a csatabárd, a föld alatt, vagy a fejedben... Nekem mindegy.
Mindenki másnak: Interlagos -
#1712 néztem egy videót.. a box pit manuálon volt, de úgy is az al irányítja sztem.. de lehet, hogy Én néztem el... :S -
Fantasy180 #1711 igen járok és járni is fogok... én is várom a játékot nem csak te... és szerintem felesleges egymást baztatni mert egyikünk se ér el vele semmit... szal jó lenne ha el ásnánk a csatabárdot és megbékélnénk egymással.. én ebbe benne vagyok már csak rajtad áll!! -
barcames #1710 hát nem semmi:D (y) -
#1709 Új vidi. -
#1708 Ez a gépi box kiállás nem teszik. Olyan darabosan áll be. Csiszolhatnának rajta.
Valamelyik tökös gyerek igazán bevállalhatná már a manuál boxot.:D -
#1707 Igen, azért mert ez csak egy bemutató. Sokan ki akarják próbálni. Túl sokáig tartana, mire mindenki lenyomná a teljes versenytávot. A verseny hossz elég nagy skálán lesz állítható.
Totti5: Azt én se tudom milyen nagy bejelentés, de ígértek valamit. :) -
#1706 Te még jársz ebbe a topikba? :D MINEK??? :DDD -
#1705 Feltételezni lehet, de akkor ne kijelentésekben irjátok és ne valótlanságokat, mert a videók cáfolják a dolgokat... -
#1704 AI fikázóknak egy kis videó A player az elején nekimegy az AInak és az cúszik ki! amúgy elég jól viselkedik a gép. -
Fantasy180 #1703 gyuri aki elmondja a véleményét vagy feltételezni mer rosszat a játékról azt már te támadod?? kicsit vegyél már vissza az aranyköpéseidből.. -
#1702 20%-os versenytáv felett kötelező a kerékcsere. -
#1701 Hogyne lehetne választani... lesz teljes táv it. -
#1700 Szerintem a beállításokban lehet majd választani hogy hány körös legyen egy futam.Arra viszont kíváncsi leszek hogy kötelező lesz e kereket cserélni. (bár ez a 3 körös futam alatt érdekes lenne :D) -
duka10 #1699 Hát szerintem nem gondoltad át mit írsz!
Hatodik helyér küzd és nem tudja lenyomni ráadásul az utolsó körben meg is előzik! Sztem csak azért van 3 körösön mert ez bemutato hogy nézne ki hogy 50 körös versenyt nyom le! -,- -
#1698 Mi látszik? :D Remélem, azért vágod, hogy az AI a legtöbb GC-s videóban könnyűre van állítva. És amúgy ha árkád lesz, az kit érdekel? Te nem játszol vele, oké, de kit érdekel? Saját döntésed és nem hinném hogy azok akik játszani fognak, tömegbe verődve sírnak, hogy "fúhát Attelee nem játszik az F1 2010-el, mert szerinte árkád, de rossz most nekünk." :D
Amúgy az rFactor is egy árkádfos. -
#1697 A Videón látszik,h LAP 1/3!Magyarán szólva 3 kör alatt át lehet vergődni az egész mezőnyön,csakugy mint a Gridben,még extrém fokozaton is!
Nos akkor ez elég egyértelmű h mennyire lesz ÁRKÁD. -
#1696 Ma is felkerült néhány érdekes videó. -
#1695 Nagyon nem láttam mást mint easy AIt, akiket 5ösével lehet a kanyarokban előzgetni. -
IXEMGabeo #1694 az tökmind1 a lényeg az legyen, hogy, ha hátul vagy akkor neked kell előzgetni:D egyébként pedig bőven elég a rajtnál:D -
IXEMGabeo #1693 ezen a koreai pályán élőben marha nehéz lesz előzni a falak Valenciára hasonlítanak a pálya látom baromi hosszú és kanyargós lesz, arra leszek kíváncsi mennyi törés és SC lesz, mert akkor nem fogunk unatkozni:D:D:D -
#1692 viszont nekem az nem tetszik még hogy az ai itt is mintha dróton menne, azért néha letér az ívről, de nem előzgetik egymást meg ilyenek.. pedig nagyon ígérgették -
#1691 Elolvastam a kommenteket.. nem értem a felháborodást...
Codemasters sose azt mondta, hogy mi játékosok szimulátort kapunk. Hanem azt, hogy egy árkád ÉS szimulátor egyvelegét. Videokat nézvén szerintem ez megvalósult.. Hogy miért?
Cockpitből képtlenség teljeíteni egy versenyhétvégét, ne legyünk elfogultak, szerintem ugy fordul el belső nézetből az autó mint a taknyos zsebkendő, nem beszélve arról, hogy videon keresztül is átérzed hogy nem lehet érzékeli a kocsi határait, szélesség, sebesség...
Másfelől a T-camos nézetben döbbenetesen jó, nem beszélve ott már átjön a pályák egyenetlenségei, és a gázadás is érdkes kérdéseket vet fel, egy-egy adott kanyarban. Értsd ezalatt, nem mész nyomod a gázt és a féket, hanem okosan kell..
Törésmodellel kapcsolatban meg legyünk reálisak. Codemasters Gamscomra egy utolsó verziójú buildet hozott ki, ami a végleges változatra nézve azt jelenti, hogy nagyobb belenyúlkálások a játékra nézve nem lesznek, kisebb bugok, simítások, de korszakalkotó változások nem... Én egy videoban se látom, hogy törésmodell opció... (easy-medium-hard). Igaz olyat se lehet látni, ahhol a törésmodelt be/ki kapcsolhatnánk. Codemasters részéről teljesen értelmetlen lenne, ha itt se sütné el a játék összes olyan dolgát amire verték a mellüket idáig. Mindenhol vegyes érzéseket vált ki a játék, pont emiatt, nem hiszem most is kérdőjelesen hagynák a szemlélőket, és 24-én majd úgy fog törni a kocsi hogy magunk alá csinálunk... Összességében én örülök, hogy végre 8 év után kapunk egy príma F1-es játékot, másfelől fintorgok, mert az időjárás mellett a második nagy felkavaró versenyátrendező effekt az SC, ami érdekes taktikai elemeket vetne fel, de majd 2011-ben talán... ha 8 évet vártunk, akkor az sincs már messze:D
Peace -
#1690 Ez nem roncsderbi és valszeg a FOM is mérsékletre intette őket ezügyben. Erős túlzás hogy sok törtést láttunk volna, mert nem láttunk. Kb 3-4koccanást, amit ilyen olyan beállítások mellett tettek meg a játékosok egy lekorlátozott bulidben. -
#1689 nem kicsit látszik, hogy még egy ismeretlen pálya... nagyon jól megy rajta... tarja majdnem a pozícióját és a pálya kidolgozottsága nagyon ott van!!! xD
-
barcames #1688 szép nagyon:) jaj de várom mááár:D -
Fantasy180 #1687 egyet értek renátóval. Renátó készülj most téged támadnak majd :D -
#1686 Sziasztok..
Íme Korea: http://www.youtube.com/watch?v=y-MrMlxK2sw -
#1685 nekem totál "kívülállóként" (főként iracingezem ugye, másal nem nagyon tolom) azért nagy csalódás a törés. Ennél sokkal többet vártam én is, egy videó sem volt meggyőző eddig azok közül amiket láttam.
ez óriási baklövés a codi-tól. miért? mert van egy csomó videó már egy valag gagyi töréssel, melyeken 10 éves szinten állónak látszik a cucc. ez pedig nem jó reklám. ha annyira jó lenne, vagy annyira jónak tartották, tartják, a francnak nem szenteltek ennek egy külön kis videót, reklámot, előzetest akármit.
röhej. a fizikáról még nem tudok nyilatkozni, majd elválik. eddig egyetlen egy normális, tempós kört sem láttam, ahol tényleg kihasználnak mindent, kellően későn fékeznek és határon autóznak, ellenkormányoznak.. etc. amig ilyen körülmények és vezetési képességek között nincsen futamról videó, az AI-ről is totál felesleges bármit mondani.
Legnagyobb és óriási csalódás viszont a visszapillantó. nincs rajta a saját verdám. Szégyen, hogy eddig ezt tudtommal egyedül csak iracing alatt létezik. Mert vagy legyen totál virtuális visszapillantó fenn a semmiben, vagy legyen egy reális ott ahol lennie kell. Illuzió és élményromboló. -
#1684 hát én most végignéztem a mai majdnem összes videót és én a töréssel kapcsolatban ezt látom:
úgy gondolom hogy a videókban a törésnek több féle beállítását láthatjuk,megfigyelhető hogy a hungaroringi videóban Alonso szárnyáról egy nagy ütközés után csak az egyik oldalról esik le egy kis légterelő elem,az egész "alap" légterelő sértetlen marad,míg a belgiumi videóban ahol a játékosnak egy HRT ütközik azonnal leesik az EGÉSZ légterelő egy kisebb ütközéstől
emellett ami egy kicsit aggaszt,bár nem nagy probléma,sőt játék közben nem is látjuk de a cockpitban a kézen,sisakon kívül nem ül senki,a lábtér egy feketeség,megjegyzem ezt csak a hungaroringiben figyeltem meg. -
#1683 köszönöm:) -
#1682 "primitív írásmóddal leírt véglényszerű
gondolataid"
KÉSZBAZZ:D:D:D:D