21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1801 jah, lac coo kicsit túlzásba viszi ezt a tökmindegy; "a codi akármit csinál úgyis szar" dolgot. :D -
#1800 - Lehet hogy szamolja, csak egy kicsit erdekesen mozog a gumi:) Es talan, meg szet is tud szakadni, leesik stb., csak egyelore amit nem latunk videon, arrol nem is tudunk;D
Tegye fel a kezet az, aki eddig is tudta, hogy lesz benne ilyen es igy megoldva:P
- A vicc (a topic szokas) az ilyen "ujdonsagoknal" altalaban az, hogy ha eddig esetleg nem tudtak rola, nem gondoltak ra, most hogy van, nem az az elso, hogy milyen jo, hogy van benne ilyen is, hanem hogy milyen szar, mert ezt es ezt nem tudja, vagy amit tud azt szarul:DDDDDDDD -
#1799 Jól mondod defekt-szerű ! :))))
Ezek mind csak csicsák .... -
#1798 nem rossz, kár hogy nem esik le, nem szakad szét :D majd talán jövőre. XD -
#1797 Cdgalaxinsál meg 10 ezer. Ahol én veszem 360ra ott meg 11500. -
#1796 576-ban a PC-s változat 8000 Ft. A konzolos 13000 Ft. -
#1795 sorry, az lehet, hogy most annyi. de pár napja valahol láttam 7990-ért, míg a konzolost árulták 12990-ért. azért az már 5 ezer forint... -
#1794 "menynivel olcsóbb a PC verzió"
Ja 1500 forintal. -
#1793 BRUTTÁL:D -
#1792 elég hülyén mozog, meg nem esik szétfelé -
#1791 amúgy azért brutális menynivel olcsóbb a PC verzió ami ugye még elvileg szebb is lehet most már egy konzolos verziónál. nem akarok vitát indítani, de lassan el lehet gondolkozni tényleg megéri-e konzol venni. :)
a PC-sek meg húzzanak bele és vegyék szép számmal a gammát, mert kicsit kellemetlen lenne, ha nem jelenne meg jövőre csak konzolon. :) -
#1790 Nem olvasok vissza, ertheto okokbol:))
Ez a defektes-szeru video volt mar?!
-
#1789 Ja, az ma 22.-én van. -
#1788 szerintem nem lesz már meglepi. gondoljatok bele, akkora nagy durranás nem lehet, mert azt már elsütötték volna hamarabb, remélve hogy megnöveli az előrendelések/vevők számát. szal én nagy dolgot nem várok. -
#1787 a gamescom végére gondoltam:D -
#1786 Szerintem nincs határidő, és már a Gamescomnak is vége. Szóval lehet, hogy megóvják a szívünk nem mutatták meg. :) -
#1785 meddig van a határidő?:D -
#1784 Tudom én. :D De most már, komolyan kíváncsi lennék a bazi nagy meglepetésre, amit ígértek. -
#1783 nemazér mondtamám:D -
#1782 Ha, gondolod bekeményíthetünk. :) -
#1781 gyerekek mi van ma?:D
mindenki pozitív,nemhülye,kedves a másikkal,nehogy nekelljen házigazda
megtettem az első lépéseket,reménykedjünk -
#1780 azért tök jó hogy mennyien mentek már vele, de egy épkézláb véleményt nem olvashattunk az esőről a dinamikus időjárásról, arról hogy mi lesz ha kintmaradok sokáig felszáradó pályán inter gumikon, egyátalán hogy milyen vezetni esőben, mennyivel nehezebb meg etc.
a setup cucc egyszerűsitése engem sem zavar amúgy, ellenben a jó fizikának (esőben is..), klassz AI-nek örülnék nagyon.
van pár dolog amiben azért tényleg faja kis gamma lesz. grafika, dinamikus időjárás (látványra tuti) elvitathatatlan.
az hogy nincs végtelen számú gumid egy hétvégére szintén tök jó, tetszik a modern menü is, gondolom nem egeres, de nem is nagyon bánom, pofás lett.
egyébként ha a fizika nem is lesz olyan tökéletes, akkor is sok szép percet szerezhet és akkor is lehet véresen küzdeni minden tizedért. miért? mert mindig lesz nálunk gyorsabb, ha tegyük fel ebben a gammában jobban tapad minden kocsi mint a valóságban akkor is mi van? az online társunknak is jobban tapad, vagy a fórumozoknak is, a hotlapos állatoknak is, igy akkor ezek közt a körülmények közt kell kihozni a maxot.
egyébként meg továbbra is tartom, hogy simán hiszek benne, hogy van annyi és akkora F1 buzi, hogy akár valami telemetria cucc is készül majd hozzá, valamint szerintem lesz ennek egy HC modja amiben megpróbálnak még realisztikusabbá varázsolni ezt-azt. Tudom a codi játékainál ez nem egyszerű, de gondolom azért lehet majd ezen azon csiszolni.
én továbbra is várom. szimesként is. :) -
#1779 devárom már,kb az első játékom lesz amit előrendelek,csak aztnemtudom még hogy honnan -
#1778 Bizony, végre már hónapon belül leszünk. :) (mármint a napok számát tekintve) -
#1777 holnapután jubíleum:D -
#1776 Nem baj, azé' elolvastam. :D -
#1775 Akkor, miért nem úgy kérdezni, hogy Várod a F1 2010-et? IGEN,NEM. Ez egy korrekt statisztika lenne. :D -
#1774 az előbb a setupolásról volt szó,ez a játék nyíltan nem erről szól,és talán...nem is bánom...
sőt,ha korrekt "árkádfos" lessz,ami élvezetes,nagyon:) akkor én jobban fogok neki örülni mint egy szimulátornak,amúgymeg mit nevezünk szimulátornak,ez is egy jó kérdés...Bevallom nektek őszintén hogy én egy RFt szintű fizikának simán örülnék,jó FFB-vel és jó kormány támogatással
ezt nemértem miért a te HSz-edre írtam,de mind1:) -
#1773 Az oldalak 99%án van ilyen. Ez egy user rating rendszer hogy tetszik a játék vagy nem, ehhez nem kell játszani vele hogy megállapítsd és nem is az a lényege, hanem ad egy statisztikát arról hogy mekkora iránta az érdeklődés. -
#1772 Én is mosolyogtam ezen, hová akarnak még értékelést... Még egy oldallal több, ahol jó kis negatív kampányt folytatnak az F1 2010 ellen - ki tudja miért...
Én már csak azért nézek oda, hogy lássam, mi a legújabb fikkantás f1 2010 ügyben, ha nincs, lépek is tovább, ha van, elolvasom, mosolygok egyet és aztán lépek. A többi játékról - szimulátorok!!! - úgyis hurráoptimistán írnak, nincs benne semmi érdekes és meglepő.
Pedig ígéretesen indultak... :( -
#1771 óóóóóó látom átszerkesztetted az értelmetlent értelmesre, mire válaszoltam!
azért mert ez egy fórum.
jelen pillanatban annak kell örülni, hogy ez a jó kis fórum még él és létezik, nem pedig annak nem örülni, hogy nincs házigizda -
#1770 Ez nem is baj hogy nincs és nem is kell. Setupolásnál az a legviccesebb pl az rfactor modoknál hogy az alap setup egy hulladék. Legutolsó dolog ami betett az az FSone 09 mod volt amibe egy kört nem lehetett menni mert irányíthatalan volt a gép. Amikor maga a fejlesztő sem tud egy alap beállítást csinálni, ami használható akkor ott már komoly bajok vannak, vagy a fizika egy hulladék szemét. -
#1769 simracing.hu is jópofa. Értékeld a játékot 10-es skálán. Hozzászólásokba valaki 10/4. Hogyan lehet egy játékot, kipróbálás nélkül értékelni? -
#1768 Az összehasonlításokat - mint írtam - nem én kezdtem, hanem mások, hónapokkal ezelőtt. Ez a cikk csak egy válasz, mert már unom az állandó fikázást a szimesektől.
A Ferrarinál és a Red Bullnál az rFactor Pro változatát használják, ami nagyban különbözik a kereskedelmi sima Factortól és azt is tudni kell, hogy abban már maguk a versenymérnökök állítják be a fizikai dolgokat, tehát ők "moddolják" a cuccot, nem pedig pistike a kisszobájában hasra csapva :)
Persze hogy nem baj, ha vannak ilyen észrevételeid - miért lenne kötelező velem egyetérteni? én sem gondolom így természetesen -, örülök neki, hogy tudunk normálisan is beszélgetni. :) -
Fantasy180 #1767 amúgy gyuri csak anyit hogy az rfactor nem összehasonlítható az f1 2010 el mert az legalább 5 éves játék... plusz a hülyeség eza fizikai jobb a f1 2010 be mert redbull nál és a ferrarinál rfactort használnak egy külön nekik gyártott moddal teszteléskor.. és nem codemaster által csinált programot meg hát sutil is elmondta nemtom meik videójába hogy nem igen reális.. nem lehúzás kép mondom csak ne irkálj ennyire elfogultan... mert kicsit hülyeség... setuppolásba és fizikában egyértelmüen jobb az rfactor ha nem a ezeket a barkácsolt szarokat nézzük mint pl az F1 rft meg a társai. nézd meg az alap bmw saubert benne egyértelműen reális! de azért jó lett a cikked grat !!! -
Fantasy180 #1766 gyuri szerintem még egy pont ment volna a rfactor mellé.. még pedig setupolás irányábán.. mert azért rfactorba lehet setuppolni bőven.. és reálisan az f1 2010 ben meg annyira azért nem csak a csuszkákat kell huzogatni ennyi!!! és ezt most nem lehúzás értelembe mondom... csak egy jó tanács :) remélem nembaj hogy leírtam... -
#1765 ? -
#1764 ... he ? -
#1763 Akkor, miért írsz mindig, amikor megkérdezi valaki, hogy lehet e házigazda? -
#1762 gondolod én több vagyok az SG-n mint egy mezei user ?
ha akarnak, reagálnak.
nem kell nagy IQ ennek a mondatnak a felfogásához.