21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1841 megnéznék egy olyan videót ahol eső vs slick:) -
#1840 eszméletlen még mindig ez az eső. anno a massa kubica csatában massa belső kamerájából lehetett igazán látni, hogy ha harcolsz valakivel és szorosan mögötte vagy, totál semmit nem látni majdnem. kábé itt is ez lesz és ez nagyon-nagyon faja lesz. -
#1839 Itt már látszik, hogy nem lehet eszeveszetten száguldozni.
-
#1838 köszi:)
átírhatnád Until Release-re mert ez hülyén nézki,de a számláló jó -
IXEMGabeo #1837 ja, házigazda lett okés, akkor grat -
#1836 Csinálom főnök. :D -
#1835 Éljen Ádám... :D:D -
#1834 akkor már mehetne is ki egy számláló:) -
#1833 -
IXEMGabeo #1832 Xboxos vagy? akkor te leszel az első aki letesztelheti? -
#1831 na hát akor megvan:)
végre -
#1830 Eszem megáll hatalmas köszönet a moderátoroknak! -
#1829 egy apró észrevétel. ugye dinamikus időjárás etc. változó pályaállapot percról percre. akkor a codi dróton rángatós ellenfeleit vagy elfelejthetjük, vagy csak le van programozva mikor hogy haladjanak, haladhatnak maximum/minimum és aszerint mennek, de akár az is lehet, hogy most már végre számol is valamit. vagy nem? -
#1828 Köszönöm! -
barcames #1827 xbox360
ezt akartam előbb linkelni! bocsi -
barcames #1826 xboxra!
előrendelés estén nem kell postaköltség!!! -
barcames #1825 1.
2.
előrendelés! pc-re -
barcames #1824 hát most néztem felnyomták 11ezerre de postaköltség nincsen:S óóó -
#1823 Meg a Xbox-oshoz is.:D -
#1822 linkt a pc-shez!:D -
barcames #1821 természetesen lesznek! -
Fantasy180 #1820 meg még arra lennék kiváncsi hogy azért az AI hibázni fog-e l kipördül magtól vagy elfékezi... ilyenekre remélem lesznek benne... -
barcames #1819 mechanikai hibák csak az a1 kocsiknak lesznek benne -
Héeder #1818 Csak én látom úgy??, de az utolsó képkockákon mint ha kezdene szétfoszlani a gumi oldala. -
Fantasy180 #1817 azért kiváncsi lennék hogy lesznek-e benne mech hibák is??? és remélem le is válik a felniről a gumi de az se baj ha nemmajd a 2011 ben igen :D -
barcames #1816 szerintem a kerrier mód az iszonyat jó lehet neked neked kell felépítened a saját versenyzői pályafutásodat:) elején semmi neved nincs és évek múlva már a világbajnoki címért harcolhatsz:D de várom már:D az első pontszerzés az első dobogó, győzelem és a világbajnoki cím hosszú lesz:D -
barcames #1815 defektes?:D nemár:D -
barcames #1814 találtam olyan oldalt ahol konzolra 12450ft pc-re meg 7900 postaköltség nem kell ha előrendeled:) -
#1813 Ezt én is kérelmezni akartam, hogy a 11500-as Xboxos verziót linkelje be. :) -
#1812 Gamescom: Vasárnapi összefoglaló -
#1811 Nekem egy hónapig bejött! :)
Én már nem hiszek benne , hogy normális szimulációt csinál valaha is a Codemasters, a legelső Race Driver óta várunk rá, de nem .... :)
-
Fantasy180 #1810 kiváncsi lennék hogy mech hibák lesznek-e benne.. remélem igen.. plusz arra hogy az AI hogy reagál az időjárás változásra -
Fantasy180 #1809 kár hogy nem válik le.. de ez már brutálisan jó :D alig várom már HC szimesként is :D de ez a defekt kúrva jó eddigi legjobb amit játékba megvalósítottak... ha nem szakad le az se baj.. meg ha a kaszni nem dől be.... de látványra tökéletes :D majd a 2011 ben már leszakad a gumi :D -
#1808 srácok, ez lenne a meglepi?
http://www.youtube.com/watch?v=365c94ORqTU&feature=player_embedded
nem rossz, főleg hogy láthatóak a színskálák a gumiknál... kék, sárga, fekete :DDD -
#1807 Attol felek en is;D
Elsosorban a latvany es a hangulat miatt erdekel. De csak akkor, ha a vezetesi elmeny megfelelo. De a GRID valahogy nem jott be, akarhogy piszkaltam. Talan majd ez. -
#1806 Biztos rFactor pro- és ligamer über szimulátoros... :DDD Nekik kötelező fikázni, miközben a kis kedvencük egy halom szemét... -
#1805 Nem baj, van PC-re 8000-ért is, tehát ha tudsz konzolra 11500-ért, akkor is 3500 a különbség és nem 1500. Egyébként megtennéd, hogy linkeled a 11500 Ft-s beszerzési lehetőséget a többi konzolosnak? -
#1804 Még a végén F1 mániás leszel, aztán itt követeled majd a legújabb kasztnit! :DDD -
#1803 Bal kanyarnál sem esett orra az autó simán magasban tartotta az autót a tök "lapos" kerék.
:)
Amúgy jó lesz nem azt mondom, a gridet is a csicsái miatt szerettem ! :) -
#1802 Mérföldekkel reálisabb mint ami bármelyik másban van. Szépen levált az oldalfalról, és nem is kötelező neki leesni vagy eldurranni, de remélhetőleg ilyen is lesz benne.