21751
  • Firerock
    megnéznék egy olyan videót ahol eső vs slick:)
  • symbol
    eszméletlen még mindig ez az eső. anno a massa kubica csatában massa belső kamerájából lehetett igazán látni, hogy ha harcolsz valakivel és szorosan mögötte vagy, totál semmit nem látni majdnem. kábé itt is ez lesz és ez nagyon-nagyon faja lesz.
  • adam46
    Itt már látszik, hogy nem lehet eszeveszetten száguldozni.

• Firerock
    köszi:)
    átírhatnád Until Release-re mert ez hülyén nézki,de a számláló jó
  • IXEMGabeo
    ja, házigazda lett okés, akkor grat
  • adam46
    Csinálom főnök. :D
  • palinho96
    Éljen Ádám... :D:D
  • Firerock
    akkor már mehetne is ki egy számláló:)
  • akyyy
  • IXEMGabeo
    Xboxos vagy? akkor te leszel az első aki letesztelheti?
  • Firerock
    na hát akor megvan:)
    végre
  • adam46
    Eszem megáll hatalmas köszönet a moderátoroknak!
  • symbol
    egy apró észrevétel. ugye dinamikus időjárás etc. változó pályaállapot percról percre. akkor a codi dróton rángatós ellenfeleit vagy elfelejthetjük, vagy csak le van programozva mikor hogy haladjanak, haladhatnak maximum/minimum és aszerint mennek, de akár az is lehet, hogy most már végre számol is valamit. vagy nem?
  • adam46
    Köszönöm!
  • barcames
    xbox360

ezt akartam előbb linkelni! bocsi
  • barcames
    xboxra!

előrendelés estén nem kell postaköltség!!!
  • barcames
    1.

2.

előrendelés! pc-re
  • barcames
    hát most néztem felnyomták 11ezerre de postaköltség nincsen:S óóó
  • adam46
    Meg a Xbox-oshoz is.:D
  • Firerock
    linkt a pc-shez!:D
  • barcames
    természetesen lesznek!
  • Fantasy180
    meg még arra lennék kiváncsi hogy azért az AI hibázni fog-e l kipördül magtól vagy elfékezi... ilyenekre remélem lesznek benne...
  • barcames
    mechanikai hibák csak az a1 kocsiknak lesznek benne
  • Héeder
    Csak én látom úgy??, de az utolsó képkockákon mint ha kezdene szétfoszlani a gumi oldala.
  • Fantasy180
    azért kiváncsi lennék hogy lesznek-e benne mech hibák is??? és remélem le is válik a felniről a gumi de az se baj ha nemmajd a 2011 ben igen :D
  • barcames
    szerintem a kerrier mód az iszonyat jó lehet neked neked kell felépítened a saját versenyzői pályafutásodat:) elején semmi neved nincs és évek múlva már a világbajnoki címért harcolhatsz:D de várom már:D az első pontszerzés az első dobogó, győzelem és a világbajnoki cím hosszú lesz:D
  • barcames
    defektes?:D nemár:D
  • barcames
    találtam olyan oldalt ahol konzolra 12450ft pc-re meg 7900 postaköltség nem kell ha előrendeled:)
  • adam46
    Ezt én is kérelmezni akartam, hogy a 11500-as Xboxos verziót linkelje be. :)
  • padavanHUN
    Gamescom: Vasárnapi összefoglaló
  • lac coo
    Nekem egy hónapig bejött! :)
    Én már nem hiszek benne , hogy normális szimulációt csinál valaha is a Codemasters, a legelső Race Driver óta várunk rá, de nem .... :)
  • Fantasy180
    kiváncsi lennék hogy mech hibák lesznek-e benne.. remélem igen.. plusz arra hogy az AI hogy reagál az időjárás változásra
  • Fantasy180
    kár hogy nem válik le.. de ez már brutálisan jó :D alig várom már HC szimesként is :D de ez a defekt kúrva jó eddigi legjobb amit játékba megvalósítottak... ha nem szakad le az se baj.. meg ha a kaszni nem dől be.... de látványra tökéletes :D majd a 2011 ben már leszakad a gumi :D
  • TAMÁS_19!!
    srácok, ez lenne a meglepi?

http://www.youtube.com/watch?v=365c94ORqTU&feature=player_embedded

nem rossz, főleg hogy láthatóak a színskálák a gumiknál... kék, sárga, fekete :DDD
  • Alexease
    Attol felek en is;D
    Elsosorban a latvany es a hangulat miatt erdekel. De csak akkor, ha a vezetesi elmeny megfelelo. De a GRID valahogy nem jott be, akarhogy piszkaltam. Talan majd ez.
  • padavanHUN
    Biztos rFactor pro- és ligamer über szimulátoros... :DDD Nekik kötelező fikázni, miközben a kis kedvencük egy halom szemét...
  • padavanHUN
    Nem baj, van PC-re 8000-ért is, tehát ha tudsz konzolra 11500-ért, akkor is 3500 a különbség és nem 1500. Egyébként megtennéd, hogy linkeled a 11500 Ft-s beszerzési lehetőséget a többi konzolosnak?
  • lac coo
    Még a végén F1 mániás leszel, aztán itt követeled majd a legújabb kasztnit! :DDD
  • lac coo
    Bal kanyarnál sem esett orra az autó simán magasban tartotta az autót a tök "lapos" kerék.
    :)

Amúgy jó lesz nem azt mondom, a gridet is a csicsái miatt szerettem ! :)
  • Totti5
    Mérföldekkel reálisabb mint ami bármelyik másban van. Szépen levált az oldalfalról, és nem is kötelező neki leesni vagy eldurranni, de remélhetőleg ilyen is lesz benne.