21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1881 Annyiban igen, hogy a PC-változat 7999+1000 (ez a szállítási díj), de nem hozzám jön a pénz, sőt, hozzám semmi nem jön, mivel csak közvetítek, illetve az F1GH révén +1 lehetőséget adok az érdeklődőknek a beszerzésre. Természetesen ezt teljesen ingyen és bérmentve csinálom.
Szóval megrendeled, a rendelési lista elkerül az 576-hoz és ők viszik ki a rendelőnek a játékot.
barcames: Valóban, aki városban él és könnyen eljut egy 576-ba, annak jobb vétel, ha személyesen bemegy érte. De gondolom vannak olyanok is, akiknek utazgatniuk kéne érte, ez esetben viszont már jó ötlet lehet egy ilyen rendelés. Tagjaink között is vannak olyanok, akiknek többe kerülne egy beutazás valamelyik 576-hoz, mint az a összeg, amit a kiszállításért elkérnek. :) -
barcames #1880 ott drága -
#1879 Ha, jól értelmezem, akkor nálatok 7990+posta hozzád+utánvételi díj? -
barcames #1878 én találtam olyan helyet ahol 10490ft :P -
#1877 Már nálunk is lehet előrendelni. -
barcames #1876 már linkeltem olvass vissza! -
#1875 Amúgy függ ez attól is, hogy mennyi rendelés van az adott környékről. Holnap összeszedegetem azokat a helyeket, ahonnan érdemes rendelni, és kiírom. -
#1874 mert akkor honnan kell rendelni?:D -
#1873 Cdgalaxis kihozza!
én egyszer rendeltem bc2-őt náluk és nem hozták volna csak két napos késéssel,,, -
barcames #1872 onnan elvileg tutira kihozzák! de ott ha jól tudom van hozzá postaköltség -
#1871 sanszos, hogy nem.
de az is lehet, hogy igen. -
#1870 ha előrendelem 576-tól akkor a megjelenés napján kihozzák? -
barcames #1869 -
#1868 -
barcames #1867 jól van na megértettem -
Fantasy180 #1866 barcames mit nem lehet ezen érteni?? a tied szobába volt.. annak úgy volt hűtés... amik ott kint vannak azok kb 40x40 es üveg dobozba vannak bezárva amin jó esetbe van egy két lyuk... és az úgy megy 10-12 órát avgy többet az jó hogy felmelegszik és szaggat -
barcames #1865 hát nem tudom milyen a hűtése az xboxnak de nekem a ps3 slim volt h ment folyamatosan 9 órát és semmi akadás nem volt. na de mind1 -
#1864 Jó, nekem se szaggat xbox, de úgy értettük, hogy egész nap megy nyuku szellőzésezel.
Igen karrier módban. -
#1863 Nem is csoda amikor bent voltak a gépek egy szinte zárt plexi mögött, amikor alapből kint is 40 fok volt... mint mindennek ezeknek is kell a szellőzés és a hőleadás. -
barcames #1862 nekem ps3-on nem szaggat az nfs! -
barcames #1861 ez gondolom a karrier módban lehet majd elérni:) -
#1860 Akkor, ahogy látom nem csak az xbox ilyen.:D
Választható sisakok -
#1859 Ja. NFS Shift bemutatóján kint voltam a Hungaroring Fest-en, de annyira szaggatott a játék, (PS3-on) hogy ki sem próbáltam. :D Ott is csak a gépek melegedtek, mert reggel szaggatás nélkül ment, csak dolgoztam és nem értem rá, mire ki tudtam volna próbálni már kb 5-10FPS-el ment a game xD -
IXEMGabeo #1858 egyetértek... -
barcames #1857 ááá még 1 hónap olyan sok már nem bírok magammal:D -
#1856 persze hogy nemlessz,hamarabb kiesik az...:) -
barcames #1855 de első sem:D -
#1854 Akadás meg szerintem lehet attól is, hogy ilyen rendezvényeken egész nap megy a xbox, eléggé felmelegedik. -
#1853 Amúgy igen, 20k-ért egy minőségi kormány. -
IXEMGabeo #1852 eléggé túlkormányzott beállításai voltak a gyereknek...szinte megmozdította a kormányt és máris csúszott, meg azért látszik, hogy túl sok a hirtelen mozdulat a srácnál...hmm ez nagyon tetszetős....Schumi pedig nem lesz 24. a Belga nagydíjon:D -
#1851 Formula Ex egy puritán szarkupac ehhez képest ( nekem is az van Pécére ). -
#1850 Nincs semmi baj a MS kormánnyal. Minőségi anyagokból készült, masszív, erős az FFB, nagyon kényelmes a fogása! és a pedálok nagysága is pont jó lehet taposni a gázt neki kényelmesen, kiváló a pillangóváltó és wireless, szóval -1 madzag. Nem G25 és nem is tud olyan dolgokat mint a DFP ( szekvenciális váltó és 900 fok ), de amennyibe került ( 20k ) azt a pénzt megszolgálja. -
IXEMGabeo #1849 gokart stílus:)
bannert mivel lehet a legjobban elkészíteni? photoshop meg egyéb ilyen program? -
#1848 tévedés,a srác keze közben mozog -
#1847 azért mozog közben a keze ugye? :D -
#1846 ki ne merd itt ejteni a szimulátor szót mert leharapják a fejed:) -
#1845 felvétel akadozik, nem a játék -
#1844 mondjuk ez a szaggatás borzasztó idegessé tenne. ez nem olyan hogy néha, ritkán kevés az FPS, hanem egyszerűen akadozik. ez egy ilyen autós játék vagy szimulátor halála. -
barcames #1843 hát nehéz vezetni a gépet azt lehet látni ha kigyorsításnál egyből a gázra lépsz elindul a hátulja:D:D:D úgy gondolom megérte várni sok évet egy igazi játékra -
#1842 és eszméletlen rossznak néz ki ez az xbox kormány:)
kb olyanna nézki mint egy 10k-s teszkós
amúgymeg van egy eladó FOrmula Force Ex-em,nem kell valakinek?:D