21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1921 ok. -
#1920 "Lehetőség lesz állítani a fékerő elosztáson." :D -
barcames #1919 am tegnap olvastam, hogy egyszerre több keréken is kaphatunk defektet ha nem megfelelően bánunk velük :) kurva jóó amikor majd az utolsó körben durran szét... -
barcames #1918 van 3 fajta verzió a leghosszabb 7 éves és itt kell kis csapatnál kezdeni és a csúcsra jutni:)
a szabályok benne lesznek csak a piros zászlós nem minden benne lesz aminek benne kell! (felvezető kör, biztonsági autó, mechanikai hibák kivételével) -
Fantasy180 #1917 kiváncsi vok hány évig játszható a karrier.. és arra hogy csak a 2010 es év lesz a karrierbe... semmi változás?? se szabályok se semmi? az úgy lenne jó ha pl nemtom meg lenne adva hogy a karriert el indítod és 2004 től kezdesz 2010 ig... és folyamatos szabály változás meg kocsik is változnak... jó lenne ha így lenne de hát szerintem sokat kérek :D -
barcames #1916 Habár csapatot csak adott évad végén tudunk váltani, a tárgyalások már a szezon közepétől elkezdődhetnek. :D ez tök jó igazi karrier mód -
#1915 Hat ha a Formula Force Ex-el nem fog menni ki se probalom ezt a jatekot.... -
#1914 Támogatott kormányok -
#1913 Főleg úgy, hogy közel 200 misit perkáltak érte 4-5 évre. -
IXEMGabeo #1912 persze nyílván...az életben is az éri meg jobban minél hosszútávú egy szerződés, annál több a bevétel és a hűség -
#1911 Kóreai pálya biztos kész lesz... sőt már el is készül... tehát lesz Koreiai futam ;) -
#1910 Nem lesz ilyen. Minden valós az adott évadnak megfelelő autók és pályák lesznek. A liszenszet több évre vették meg előre, nem pedig évente veszik. -
IXEMGabeo #1909 szerződések arra valók, hogy felrúgjuk őket xDDD
amúgy viccet félretéve, a 2011-es játékba új szerződést kellene kössenek melybe kötelezően belevenném a régi pályákat is:P -
barcames #1908 de szerződés köti őket nem tehetnek be akármit a játékba!!! -
IXEMGabeo #1907 ok, én csak mint ötletként vetettem fel, bónuszként a karrier módon kívűl azért még benne lehetnének:) -
barcames #1906 DlC meg csak akkor lesz ha valami nagy változás lesz a megjelenés után pl amit már írtam, hogy korea helyett katar lesz a naptárban akkor majd azt kiadják és kész mert már a 2011 kezdik lassan el fejleszteni:) -
barcames #1905 senkinek nem hiányzik bőven elég a 19 pálya -
GPx8 #1904 Igen, moddolásra gondoltam, de nekem egyáltalán nem hiányzik az amatörök által összegányolt pálya. -
#1903 Ő a modderekre célzott, mint akik most az rfactort támogatják lelkesen. -
zsotesz #1902 ki beszélt itt dlc-ről? olvasd már el a #1898-as hsz-t. -
#1901 DLC az nem mod, hanem hivatalosan letölthető tartalmak. ez az év epic failj-a mennyen is fel napiszarra:D -
zsotesz #1900 valamelyik fejlesztői videoban elmondták, hogy a játék nem lesz moddolható -
#1899 ha engedik nekik...(gondolok itt a fileszerkezetre) -
GPx8 #1898 Ha népszerű lesz a játék, akkor a modderek megoldják, nyugi... -
barcames #1897 mert ez nem fifa! -
IXEMGabeo #1896 FIFA sorozatban is lehet venni mezeket, labdákat, régi játékosokból álló csapatot is, itt is miért ne lehetne régi pályákat unlockolni:D -
IXEMGabeo #1895 mi jutott eszembe..poénból lemodellezhették volna, sőt a quickrace féle fülecskébe, vagy akár a bonus track menübe, extras vagy akármi közé nyugodtan tehettek volna régi pályákat, pl Imola, régi Hockenheim, Zandvoort, A1 ring, vagy pl Nürburgring, sőt én betettem volna Indianapolist és mellé Magny Courst is...olyan jó pályák mind... -
#1894 tényleg gusztustalan egy kicsit, de a dlct nem kötelező megvenni... -
barcames #1893 nah most kaptam egy e-mailt, hogy ahonnan megrendeltem a megjelenés napján tuti a kezemben lesz de szerintük 2 nappal előbb érkezik nekik meg és akkor már 22-én elkezdik kiszállítani:D:D:D -
#1892 A DLC mapok a CoD6-ban úgy voltak, hogy +4 pálya és +2 új MóD!
A 4 mapból 2 CoD4-es és 2Új...!
És ebból 2db! nagy buziság!
A CoD6 azért jó mostmár WarEz-ban, mert ingyen van és az ún. AlterIW bannolja a csítereket... ;)
Valami ötlet, hogy vagyen rá a ősöket, hogy előrendelhessem ezt a játékot???? -
#1891 így beza -
#1890 Hallottam a fantasztikus pénzszerzésükről. :D Meg azt is, hogy az 1. csomag pályába majdnem mind az volt, mint a COD 4-be. -
#1889 nehogyúgyjárjunk mint a paraszt Activision-el
a Cod6-t megvettem annó 10.000Ft-ért aztán jött hozzá 2x4db pálya ami még 2x 4ezer forint,vérlázító... -
#1888 Lehet, de akkor elvárható, hogy ingyenes legyen. -
barcames #1887 Mint arról az F1-live.hu korábban beszámolhatott, Katar elismerte, dolgozik az F1-es projektén, és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei már látogatást tettek losail-i versenypályán, melyről nagyon jó véleménnyel voltak.
Az átalakítások megkezdődtek, és a legfrissebb hírek szerint, ha Dél-Korea nem készül el a versenypályájával, akkor még idén októberben debütálhat Katar a száguldó cirkuszban.
Talán még is lesz DLC:D -
GPx8 #1886 Ha valami nagyon gáz hiba volt a "nyilvános teszt"-en, akkor azt javítják. -
#1885 Most már reklám dömping van, a játék elkészült :D -
barcames #1884 gőz erővel csinálják a játékot:D -
#1883 Értem. Bár arról lövésem sincs, hogy melyik futárszolgálattal van szerződésük.
Fantasy180
Direkt próbára teszik az idegrendszered. Mikor omlassz össze. :D -
Fantasy180 #1882 valami új hír vagy új videó a játékról?? vagy csak szimplán valami érdekesség??? van valami mert már 2-3 napja semmi és ezt már nem bírom :D