21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#1961 "A személyes ellentéteinket pedig szerintem nem szerencsés egy teljesen más fórumra rángatnod" - Ez így van. -
#1960 Oké. Már csak egyetlen dolgot kell elmagyaráznod: Az információkat hogyan lehet lopni? És kiket vár ban? A lopott infókat? :D
Az oldalon minden egyes cikk és hír internet szerte több ezer oldalon megtalálható információk alapján készült, eme változatuk teljes egészében egyéni szellemi termékként definiálható, copy-paste, másolás egyetlen esetben sem történt. Aki mást mond, az bizony kimeríti a hitelrontás fogalmát.
És ezzel a magam részéről le is zárom ezt az ovit, mint mondtam, ez a társalgó nem erről szól. -
#1959 Ez annyira gyerekes... vannak dolgok amikkel nem értek egyet, pl Gyuri egyes véleményeivel, de ezektől függetlenül ő létrehozott egy oldalt ahol nagyon sok infót egybeszedett és szinte naprakészen olvashattunk interjúkat illetve a GC alkalmával nagyon sok videót tett ki napról napra, amiket öröm volt nézni. -
bgreg #1958 én csak elmondom a tényeket az embereknek itt, hogy aki betéved a szennyoldaladra, az vigyázzon mert lopott infók, és bann várja őket -
#1957 Tanulj meg írni. A személyes ellentéteinket pedig szerintem nem szerencsés egy teljesen más fórumra rángatnod, talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy ez itt senkit nem érdekel. Ez a topik ugyanis nem jogsegély szolgálat, hanem az F1 2010 társalgója. -
bgreg #1956 Ki lettem dobva azér mer Mclarenes vagyok gg. Ilyen elvakult vakegér embert mint te még nem látott a FÖLD. Azér rak ki emberket az oldalról mer nem a csaló FERRARINAK SZUEKOLNAK.Alonso hófehér, igazi futamot úgy nyer hogy előreengedik :D Az oldaladat meg mindenki tudja hogy egy szenny, a német oldal is fikázza :D -
#1955 Így van. :D Nem veszem én ezt komolyan, ez csak egy személyes kis bosszúcska akar lenni, szerintem vajmi kevés eredménnyel.
F1Game.de - Pl. ami anyagokon ott van a logójuk, az nem lett se kitakarva, se eltüntetve. Ennyit az inkorrekt hozzáállásról. -
Fantasy180 #1954 a negatív reklám is reklám :D -
#1953 Ja, szétlopom magam jogvédett képekkel. :D Ember, ezek a képek nem jogvédettek, semmiféle lopásról nincs szó. Rajongói oldal gyanánt gyűjtöm össze az információkat az olvasóink kedvéért. Mit hitél, hogy napi szinten dumálgatok a fejlesztőkkel? Mutatsz másik fan oldalt, ami másként működik?
(Vagy csak az a gond, hogy ki lettél dobva, és ezért akarod lejáratni az f1game.hu-t? :) ) -
bgreg #1952 ott van k.gyuri irja le saját maga.. -
bgreg #1951 dede pontosan, és minden más oldalt ő oltogat, meg szidja azokat aki nem tetszik neki -
#1950 Én nem látom a panaszt:S
vagy csak szimplán vak vagyok :) -
#1949 Nem nagyon figyeltem eddig, hogy van e forrás feltüntetve, ezért írtam. Ha nincs, akkor teljesen jogos a felháborodás. -
#1948 De nem értem miért lopná?
Hát az gondoltam, hogy kgyuri nem a fejlesztők ajtainál kopog infókért, még a GSO se teheti meg, pedig az nagy oldal. A GSA, PGO pl. a VG247-ről és a Worthplayingról hozza a szószerinti fordításokat. Most akkor ők is lopják a hírt? :D
Különben a vg247 az ALAP oldal, minden játékok tekintetében. de tény, ha nem a szokásos oldalról hozzák az infót, ki kell rakni a forrást.
A hungamer is VG247-ről hozza a hírek 90%-át:D -
bgreg #1947 de szerinted az egyik legnagyobb német f1 game odal mér küldött neki levelet? olvasd el az oldalon mit irtak neki és rájössz hogy nincs feltüntetve -
#1946 Mármint melyik oldal a szánalmas? Szerintem, ha fel van tüntetve a forrás nincs olyan oldal tulaj aki panaszkodna. -
bgreg #1945 Kgyuri lopja az infókat minden oldalról, és ma kapott levelet külföldi oldaltól hogy ne lopja tölük.fent van az f1game.hun Kgyuri sírja el hogy irtak neki levelet.Szenny ez az f1game .hu -
#1944 Lopják? kicsodák?
valamit írni kell a nagyobb oldalaknak is, gondolom a forrást oda írják... -
bgreg #1943 f1game.hu oldal most kapott levelet hogy a híreket mindenhonnan lopják, főként az f1-game.de oldalról.Elég szánalmas oldal. -
#1942 inkább írja ki ide,szerintem sokunkat érdekelne -
#1941 Magamat idézném ezzel kapcsolatban:
"A Codemasters nemrégiben nyilvánosságra hozta az F1 2010 által támogatott kormányok listáját. Ez persze nem azt jelenti, hogy kizárólag eme eszközökkel lehet majd játszani az F1 2010-el, csupán azokat a márkákat és modelleket sorolják fel, melyek megléte esetén nem lesz szükségünk többlépéses kalibrálási műveletekre. Minden más kormány szintén működni fog, azokat viszont magunknak kell beállítanunk a játékhoz." -
#1940 Melyikbe? Akár privátba is megírhatnád. Köszi! -
bgreg #1939 konzolra eddig is 21.én érkezett meg.. -
barcames #1938 egyik üzletbe 21-án érkezik a játék meg:P:P:P -
#1937 Nem lesz Dájrektiksz 11 benne, ami nem is baj. :D -
#1936 Azt tudom :) -
GPx8 #1935 Reméljük, mondjuk ez azért jóval többet fog számoli mint a Dirt2. -
IXEMGabeo #1934 nem probléma, mert még az ajánlottat is bőven meghaladja a gépem xD -
#1933 Eddig mindig jól optimalizált a codemasters. Dirt 2-höz is írták, hogy i7-es proci meg nvidia videokártya( amikor az még ki se jött) És nekem majdnem maxon ment. Szóval nem kell izgulni szerintem -
GPx8 #1932 Esőben ha a rajtrács végéről indulsz??? Muhh-ha-ha! -
Bacsa09 #1931 A minimum:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Core 2 Duo at 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 at 2.8 GHz
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X1800 or better
Memory : 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / Win 7)
Hard Disk : 12.5 GB of free Hard Drive space
Sound Card: DirectX Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive -
#1930 ajánlott -
barcames #1929 gondolom a minimum -
#1928 ez az ajánlott vagy a minimum? -
barcames #1927 :) azért kell neki vas:D
nekem is röhögve a ps3-on:D
de az utolsó kép kicsit fura szentem de mind1 ezek csak képek:)
-
#1926 Röhögve fog futni! -
barcames #1925 ÚJ KÉPEK! :D -
barcames #1924 ITT A HIVATALOS GÉPIGÉNY!
* Windows XP/Vista/7
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz vagy Athlon X2 4200+
* 2GB RAM
* GeForce 9800 vagy ATI Radeon HD 4850
* DX kompatibilis hangkártya vagy integrált chip
* Dual Layer kompatibilis DVD-ROM olvasó
* 12.5 GB szabad hely a merevlemezen
-
#1923 tuti támogatja azt is, csupán nem lehet/érdemes/kell minden huszadrangú kormányt kilistázni. sosem értettem igazából minek is ez a támogatja cucc. ha a rendszerek kezeli az eszközt akkor a gammának majdnem akármilyen kormányt kezelnie kell... nemhogy egy logitech-et... szal lépjünk túl ezen. -
#1922 de rossz, remélem azért valahogy belehet majd iktatni az EX-et, vagy tolhatom billel ...