21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #2005 én majd szerintem 3-4 napot gyakorolok és elkezdem a 7 éves karriert:D
de első köröm az tuti, hogy spa-ban lesz egy red bull autóval :D -
#2004 jaja alonsonak arcades autoja van :D Vasarnap is hogy nekiment barichello es semmi baja nem lett :D:D:DD -
GPx8 #2003 Ebböl is látszik, hogy árkád fos... -
#2002 Ezt nezzetek itt mintha nem is vizen menne alonso:D meg se csuszik =) -
zsotesz #2001 Hát úgy hogy egy újonc pilótát fogsz tulképp megszemélyesíteni. -
bgreg #1998 mint élőbe q1=20 perc q2=15 q3=10 igy lesz -
#1996 Skacok elfelejtetem!
Lesz Q1 -Q2 -Q3???
Vagy egybe az egész időmérő??? -
bgreg #1994 hogy érted hogy újoncként ? :D -
zsotesz #1993 én egyből carrier, hamár újoncként kezdünk :) -
bgreg #1992 sztem én monaco eső kubica legendary mód:D
-
#1991 :D
én egy single race-Alonsoval-Hungaroringen:D -
bgreg #1990 azon tanakodom amikor belépek majd a játékba , milyen játékmódót nézzek meg:D bőség zavara :P -
#1989 írtam nekik ímélt,még aznap kihozzák ha a gyártó is meghozza nekik előbb(a nagy játékoknál így szokott lenni) -
Sam87 #1988 Nem tud valaki egy eladó XBOX360 Wireless kormányt?:) -
bgreg #1987 3 nappal később :D mi már meg letoltunk egy karriert :D -
#1986 nekem hozzák el a pézemé:D -
bgreg #1985 ki fogja személyesen átvenni az üzletben és hol ?:D én aznap -
barcames #1984 én is:D az még nagyon sok:) -
#1983 Márcsa 24 nap (y) naggggyjon várom ;) : D x D -
#1982 na ez most fasza:D -
#1981 Na, akkor kb így marad, aki tud még olcsó boltot privátba írja meg, és kirakom. -
#1980 kkéne csinálni valami új bannert,valami nagyobb felbontásút,nemszeretem ezeket a kis vékonyakat,majd nekiülök,felrakom a ps-t,régen sokat csináltam nagyon,olyan kéne ami világosabb és F1-es autó van rajta:D -
#1979 CDgalaxis a legkorrektebb szaküzlet. -
#1978 Nincs a konzolosokkal bajom (bar neha a stilus eleg ovoda szint;P), nekem csak a banner resz szurta a szemem;) A linkek is maradhatnak, csak nem kell ezer sorban, kulon kiemelve a platformokat (aki megakarja venni, csak megtalalja, melyik kell neki;P). Boven jo egysorban az "Elorendeles" es melle a linkek. Ne legyen olyan csiri-csare, tarka-barka, cukrozott takony, gagyi jellege a topicnak, mint nehany masiknak;) -
#1977 Raadasul az 576 regen arrol volt "hirhedt", hogy kilopkodjak a kodokat a dobozbol;))) -
#1976 Akkor már mindegy, ha egészet töröljük. :D -
#1975 576-ot is ki lehetne törölni, minden késik náluk, nem megbízhatóak a szállítással. :D
de szokás mondani egyszer volt Budán kutyavásár -
#1974 köszi
ezt a konzolszervízes rablókat is kilehetne törölni szerintem,undorító -
#1973 Megtörtént.:D -
#1972 van külön konzol részleg...
szerintem töröljünk innen minden konzolt... -
#1971 Játékosok fóruma, de ha akarjátok letisztítom. -
#1970 Igen, es a banner alatti resz is kezd eldurvulni a konzolos cuccok miatt:/ Lassan fel kepernyo magas az egesz. -
#1969 tudom,rendeltem már tőlük:) -
#1968 ezt rohadtul felesleges volt itt mondanod mivel ez a pc részleg,a konzol nem érdekel minket... -
#1967 Csak csökkentették, hogy versenyben maradhassanak. Ott a szállítás 990 Ft GLS hozza, és 1 nap alatt megjön. Megbízhatóak nagyon. -
bgreg #1966 konzolvilágba 21.én megkapod bármelyik verziót ha előrendeled -
#1965 Ez engem is érdekelne, erről úgyszólván magán a tényen kívül még nem hangzott el konkrétum. :( -
#1964 inkább mondjátok már meg hogy melyik boltba fog 21.én kikerülni!?
amúgymeg cdgalaxisban is már csak 7900Ft -
IXEMGabeo #1963 Mclaren is mindig is egy csaló csapat volt... -
bgreg #1962 Kiket vár a bann? Aki nem a Színtiszta Ferrari csapatnak drukkol azokat és chaten ki meri nyílvánitani véleményét,azokat várja bann